Aşkta en son küçük düştüm?

Bi kıza çok aşıktım. Açıldım bi kere ama kız tam red değilde hem kabul hemde gri alan gibiydi. İkinci kez açıldım bu sefer kabulü yalanladı arkadaş kalalım dedi. Ben uzaklaştıkça daha da yakınlaştı tatlı davranmalar falan yaptı ilgisi arttı. Beni mahvetti yani notmal samimi esprili olan ben artık yokolmaya başladı. En son dedim buna duygularımız karşılıklı olmadığı için yıpranıyorum falan dedim. Bu kızda bana üzgünüm bişey yapamıyorum. İnşallah düzelirsin dedi. ama sürekli bi belirsizlik yaptı. Kendi çizdiği sınırı aştı hep. Arkadaştan öte davranıyordu. Kız sevgi, aşk gibi beni iğneleyici şeyler beğeniyordu. Özledim onu sevdiğim için geri geldim. Ama bunun sosyal medya bepenileti önüme düştü aşk özlem full bendim belliydi. Ama kız hiç sevdiğini söylemiyor benim çözmemi istiyor gibiydi. Kırgındı belliydi. Hatta bi ara trip gibi yazıyordu bana. Ama biz bunla sevgili falan değildk davranışları tripli kırgındı. Beni sevmiş gbiydi. Ben yinede mesafeli kalmaya geç cevap vvsvs yaptımki onun sınırını aşmayayım. Çünkü arkadaş dedi sonuçta. Eski samimiyet olamazdı. Tamam dengem kaydı bunalttım kızı açıklama yapa yapa. Ben böyle yapınca soğudu benden. Aşşalayıcı beğeniler karşıma çıktı. Arkadaşına demiş. Çok uzattı ben en son lisede birinden hoşlanmıştım dedi. Yani benim aşkımı aşırı küçülttü. Boşuna sevmişim kızı. Sınırı çeken, belirsizlik yapan o, suçlanan küçük düşürülen benim. Bu arada bi ara sevmiş beni söylemediği için bu hale geldik. Ben açık kartlardaydım. O belirsiz içine kapalı. Suç kimde

Aşkta en son küçük düştüm?