Yani sevmiyor duygusal olarak ama peşlerinden gidiyor kız aşık oluyor bağlanıyor sonra neden kaçıyorlar?
İşleri güçleri kız tavlama işleri mi sadece başka işleri yok mu
Yani sevmiyor duygusal olarak ama peşlerinden gidiyor kız aşık oluyor bağlanıyor sonra neden kaçıyorlar?
İşleri güçleri kız tavlama işleri mi sadece başka işleri yok mu
Erkeklerde hayatta kal ve üre olarak iç güdülerimiz var ve aşk ♥️ en sonda erkekler üremek istiyor kızlar vermiyor
Erkekler ne yapsın? yalancı erkeklerseviyorum ayağına kız da inanıyor veriyor
erkek işi bitince sırtını dönüyor kız da erkeğe güveni sarsılıyor yani bence bari cinsel or, gazm oyuncakları bedava dağıtılsın da kimse kimseyi kullanmasın
Tüm erkekleri kastetmiyorum yalan konusunda.
Erkeklere ne yapılırsa yapsın boş hepsi en kötüsünü hak ediyor
Evet doğruyu söylüyorsun ama eksik söylüyorsun Erkekler yerine insanları eklesen çok daha doğru ve net bilgi olur.
Zaten kız onu sevsin istemiyor. Kız ona versin istiyor bence o yüzden peşinden koşuyor vermeyeceğini anlayınca da ya da kız verince de peşini bırakıyor kaçıyor
Söylediğinizden yola çıkarak iki taraftan da kaçacak zaten o zaman niye uğraşıyor?
Ah ah, işte bu mesele! Bazı erkekler maalesef duygusal bağ kurmaktan çok, kendi egolarını tatmin etmeye odaklanıyor gibi görünebiliyor. 😕 Kızın duygularıyla oynamak onların için bir "başarı" gibi geliyor, ama bu çok yanlış bir yaklaşım tabii ki. Herkesten böyle bir şey beklemek doğru olmaz. Yine de beni dinle, bağlanmadan önce karşındakinin niyetini anlamaya çalış. 🌸 Kendini koru ve değerini bilen birini bulmayı hak ettiğini unutma! Sence neden böyle yapıyor olabilirler? Düşüncelerini merak ediyorum. 💭
Cevap
7Cevap
Genelleme yapmak yerine çevreni değiştir çevrende o tip erkekler var diye erkeklerin geneli böyle algısı yanlış
Evet tam olarak o bizimki tavlayana kadar zaten sizde de onun gerisi yok
Yatağa atma peşinde ya da psikopat tatmin oluyor tavlayinca
İşimiz gücümüz kız tavlama değil ama hayatımızda bizi seven bir kadın olursa güzel olur
Yoo ben çay içiyorum şu an
kadin seven ne yapacak baska
Ego tatmin etmek bence kizlar üstünden ben istediğimi elde ederim kafası var bence
Erkekler öyle adamlar üst levelde fatkli
Ben düşmüyorum 🙄🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?