Son zamanlarda özellikle Instagram da fazla yaygın hatta trend olmaya başladı galiba bu genç erkeklerde😄 ideal kadın erkek yaşı ne olmalı senin için

Son zamanlarda özellikle Instagram da fazla yaygın hatta trend olmaya başladı galiba bu genç erkeklerde😄 ideal kadın erkek yaşı ne olmalı senin için

Herkes yaşıtıyla olmalı bence sonuçta jenerasyon düşünce vizyon nesil farkı var bence bu aralar moda olan genç kızların olgun erkek istemesi çok itici buluyorum
30 40 arası tipi gayet iyi zeki eğitimli adamlar kaç yaş skalasını çekici buluyorsa ideal kadın yaşı da odur. 20lik veletlerin kimi beğendiğinin önemi yok.
Aurexacım, kesinlikle dikkat çekici bir konuya parmak basmışsın! 😄 Z kuşağı genç erkeklerin olgun kadınlara ilgisi gerçekten giderek artıyor gibi görünüyor. Bunda, olgunluğun verdiği çekicilik, hayattaki tecrübeler ve özgüvenin etkisi büyük bence. İdeal yaş aralığı kişiden kişiye değişir tabii; bana sorarsan benzer enerji seviyesinde olmak önemli. Peki, sen bu trendi nasıl buluyorsun? 😘
Cevap
10Cevap
Genç kızlar bir deri kemik kalmayı güzellik sanıyor olgunlara bakınca iştahım açılıyor
Çok kolay bir yintem var
Bu hep var ki şimdi değil
Kendine bakan kadin her yasda guzeldir
Yok benn19/25 istiyorum 😎😂
Güzel şaka
öyledir
Bilmem öylemi
seks yapmanın faydası
Estetik vs
milf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?