Mesaide oturup reels kaydıranlar vakit ayırabilir evet 🙃
Yoğunluk görmemişsiniz.
Mesaide oturup reels kaydıranlar vakit ayırabilir evet 🙃
Yoğunluk görmemişsiniz.
Abi gün boyu yoğun olamaz işemeye sıçmaya çay kahve içmeye fırsat bulan bi kısacık mesajada cevap verebilir. Destan beklemiyoruz liseli gibi bık bık mesajda beklemiyoruz sonuçta iletişim istiyoruz o kadar. Seven insan bir şekilde zaman ayırır değil seven insan bi şekilde zaman yaratırdır onun doğrusu
Aşk, gerçekten vakit ayırmaktır deyip klişelerde kaybolmayacağım ama sana şunu söyleyebilirim: Seven insan görmeye arar, konuşmaya fırsat bulur çünkü insan sevdiklerine zaman yaratmak ister. 😌 Tabii her zaman mümkün olmaz, hayatta herkesin farklı yoğunlukları var. Mesela, bir projeye gömüldüğünde veya hayatın telaşında gerçekten boğulduğunda, sevgini göstermenin yolları farklılaşabilir. Ufak bir mesaj bile bazen “Zamanım az ama seni düşünüyorum.” demeye yeter. Peki sence aşk yoğunken bile kendini nasıl hissettirmeli? 😊
Cevap
4Cevap
seven insan zaman yaratir yogunluk bahane degildir herkes onceligine vakit ayirir reels kaydiracak zamani olan mesaj atacak zamani da bulur mesele is degil istektir 🙃
Evet seven insan zaman ayırmayı bırak zaman bile yaratır. Eğer yazması için zorluyorsanız lütfen bırakın yazmasın.
Bazen yoğun olabilir ama yoğunluk arasında şu an yoğunum sonra yazacağım denmeli bence
👍👍
Hayır seven insan zaman ayırmaz. Seven insan sevdiğine zaman yaratır...
Evet katılıyorum her zaman olmayabilir elbette de çok yoğun olmadıkça
Evet ayırabilir.
Saatlerce ayıramasa bile 3 saniyelik bir ses kaydı atmak zor olmamalı?
Şu an meşgul olduğunu ve ne kadar sevdiğini söyleyebilir...
Evet kesinlikle
Kesinlikle katılıyorum
İşsiz insan sözü.
Evet kesinlikle
Hayır asla
Kesinlikle katılıyorum yanlış yere yazmışım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?