Benden bir anda tamamen uzaklaştı?

9 aylık bir birlikteliğimiz var çok alkol kullanan bir insan ama sanki beni seviyor gibiydi ya da ben öyle zannettim birlikte yaşıyoruz çok zor zamanlardan geçtik tanıştığımız günden beri gerek maddi gerek manevi sonra memleketine gitmesin gerekti bir buçuk ay onu yalnız başıma otel köşelerinde bekledim bazı sorunlar yanlış anlaşılmalar oldu ama geri döndü ve tekrar barıştık sonra daha farklıydı sanki ben artık olsam da olmasam da umrunda değil di ama beni çok da istiyor gibiydi bilmiyorum neyse bir ev tuttu beraber yaşamak istedi yine bende yerleştim yanına her şey daha iyi olacak zannediyordum sonra bı sesli sohbet uygulaması bulmuş onda takılmaya başladı goygoy yapıyorum dedi bana konuşmaları hep dinledim flörtlesiyordu eski evliliği anlatıyordu her seferin de sanki hayatında ben hiç yokmuşum gibi kavga etmeye başladık sürekli ben ona rahatsızlıklarimi söyledim o ise beni sıkıyorsun falan flan işte bunları söyledi özgürlük istiyorum kendime ait bir hayat istiyorum demeye başladı yalnız yaşamak flan peki dedim bende bana biraz müsade et kendimi toparlayıp en kısa zaman da giderim sonra kendi bana takmaya bile isteğe benimle kavga etmeye başladı 3 defa bu evden kovdu beni mağdur etti otel köşelerine geri döndüm her seferin de de ödeyemiyordum otel parasını biliyordu gelip beni geri getiriyordu evine sonra tekrar bir gün seviyormuş gibi yapıp ertesi gün başlıyordu aldatmalar en son artık ben sözle değil ama kendime yaklaştırmarak flan bitirdim birlikte yaşıyoruz ama sanki öyle hızlı adapte ki bunu bekliyormuş ben hiç yokmuşum gibi hiç Varolmamışım hayatın da her herşeyde beni arayan benimle konuşmak isteyen adam şu an tamamen benden uzak bende tabi ki ama merak ediyorum bunun nedeni nedir diye

Benden bir anda tamamen uzaklaştı?