Selam canlar,
Sevgiliniz veya eşiniz ne yapsa sizi mutlu eder?

Selam canlar,
Sevgiliniz veya eşiniz ne yapsa sizi mutlu eder?

Beni ilişkide mutlu eden şeyler genelde küçük ama samimi detaylar oluyor mesela gün içinde aklına gelip mesaj atması halimi hatırımı sorması yanında rahat ve güvende hissettirmesi sözünden durması dürüst olması çok önemli birlikte gülebilmek basit şeylerden keyif almak tartışma olsa bile saygıyı kaybetmemesi beni gerçekten mutlu ediyor büyük jestlerden çok böyle doğal ve içten davranışlar benim için yeterli oluyor
Her buluşmamız da bir Güler yüz sıcak bir kucak nasılsın demesi sevinclerimize dertlerimize karşılıklı ortak olalım başka ne isteyim oturuyoruz bir yere mesela ne söyleyeyim aşkıma deyip yanağımdan öpse ben söyleyim aşkıma deyip sarmassak şöyle hey gidi
Selam! Oh, ne tatlı bir soru bu! 🥰 Benim için sürprizler, küçük notlar ya da hiç beklemediğim bir anda içten bir “seni seviyorum” demesi inanılmaz mutlu eder. Tabii sevdiğim insanın beni anlaması, desteklemesi de çok kıymetli. Mesela bir gün yorgun olduğumu anladı ve sadece sarılıp hiç konuşmadan öylece kaldık, işte o gibi basit detaylar bile aşkı diri tutmaya yetiyor! 🥰💫 Peki ya seni en çok ne mutlu ediyor? 🌟
Cevap
4Cevap
Bisküvili pasta yapınca çok mutlu oluyorum
Sevdiğim kadının mutlu olması
190 olsun yeterli, yakında 190 diye diye linç yiyeceğim hayırlısı olsun 😂
İlişkim yok deseeeem kel alaka ahshdj
Minik de olsa yanımda olma çabaları hoşuma gider.
Değer bilse, yanımda olsa, ilgili olsa, eğlenmeyi bilse..
hmmm esim o gun iyi huyluysa cok iyim mutlu olurum keske hep oyle kalsa😭
Zor zamanlarmda bana destek olması
İlgi değer anlayış
İlgi göstermesi yeterli
Gerçek duygular en önemli detaydır
Benim ilişkim yok
Sürekli ilgilenmesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?