Ex flörtün aradan neredeyse 1 yıl geçtikten sonra engeli kaldırması?

Ex flörtüm, sanırım yakın zaman öncesinde İnstagram'da engelimi kaldırmış. Çünkü sanırım ben de onu engellemiştim ve ne arama butonunda, ne de engellemek isteyebileceğim hesaplar arasında ismi görünmüyordu. Ama biraz önce " Engellemek İsteyebileceğin Hesaplar " kısmında tekrar kızın hesabını gördüm. O olup olmadığından emin olmak için profiline biraz dikkatli bir şekilde baktım ve sanırım gerçekten de o, çünkü takipçi ve takip sayısı yine eskisine benzer, ayrıca profil fotoğrafı da ona benziyor. Son olarak tüm bunlara ek olarak profilinde 34/35 yazıyor. Biz İzmir'de üniversite okurken tanışmıştık ve kız Aydın'lı. Peki sizce Ex flörtün aradan neredeyse 1 yıl geçtikten sonra engeli kaldırması ne anlama geliyor? Ayrıca son konuşmamızda ona ağız dolusu hakaret etmiştim ve sonrasında da WhatsApp'tan engellemiştim. Sonrasında okulu bırakıp temelli olarak memleketime döndüm ve yaklaşık 1,5-2 ay sonra engelini kaldırıp WhatsApp durumumda Nafta'nın Malamine adlı şarkısını paylaştım, o da " Küt saçlı 1.66 mineye de şiir yazdın mı? " diye yanıt verdi. ( Kıza 14 tane şiir yazıp o şekilde açılmıştım. )
Ex flörtün aradan neredeyse 1 yıl geçtikten sonra engeli kaldırması?