Ben ilk adımı atmak için, reddedilme riskini minimuma indiren bir karşılık sinyalini ve o adımı doğal bir şekilde atabileceğim bir ortamı beklerim. Ve tabii ki, en önemlisi, kalbimdeki cesaretin aklımdaki korkuyu bastırdığı o anı beklerim.
Karşı cinse ilk adımı atması için çok beklemem Bence dürüst ve samimi bir yaklaşım yeterlidir Kendi hislerini belli etmesi çekingen olmaması ve doğal davranması yeterli
Bence bir kıvılcım şart 😊 O kişinin sana bakışı ya da küçük bir güzel davranışı, ilk adımı atman için cesaret verebilir. İlk adım bazen risk içerir ama bu, ya güzel bir hikaye ya da keyifli bir deneyim kazandırır. Direkt konuya girmek riskli olabilir ama belli belirsiz bir iletişim varsa değerlendirmeye değer. Peki, sence bir bakış yeter mi? 😊
Çünkü doğaya baktığımız zaman dişi seçen taraftır yumurta da sprme koşmaz. Kadın sadece kendine bakar bakımlı olur kendini geliştirir. Eğer kadın erkeğe adım atarsa dışarıdan inanılmaz kolay gözükür yani es'c gibi. Yani erkek illaki çekinebilir adım atarken kadın bunu fark ettiyse ve o da erkekten hoşlanıyorsa cilve yapar o da yeterli olur zaten. Ama ilk adımı komple dişinin atması dışarıdan çok komik gözüküyor.
Hem erkekler bu konuda kendisi farklı düşünüyor ama mesela kendi kızları olduğu zaman onlar da benim gibi düşünüyor. Senin kızın olsa sağda solda erkeklere teklif etmesini ister miydin cidden? Tamam hoşlandığı olur ama kadının yaptıkları başka erkeğin yaptıkları başka olur
Esc gibi falan diyorsun ve çok yanlış düşünüyorsun Her insan bir olmaz Bazen bir adım atarsın ve bu adım hayatındaki en önemli ve en büyük adım olabilir
Üzgünüm ama dışarıdan tam olarak öyle gözüküyor yani mesela ilk nasıl tanıştıklarını arkadaşlarına ailelerine anlatırken örnek veriyor melisa geldi bana teklif etti deseler eminim oradaki herkes bunu garipser çünkü gerçekten garip. Kadın eğer erkeğin gerçekten iyi bi baba ya da iyi bi eş olduğunu düşünüyorsa cilve yapması yeterli. Erkekler de hemen anlıyor zaten cilveyi.
Eğer ilişki ciddi bi ilişki olsun istiyorsa bence net kadın biraz geri durmalı. Yoksa ortada bi ilişki olur ama o ilişki ciddi düşülmez. Mesela gene bi örnek vereyim evlenmeden aynı evde yaşasan erkek niye senle evlenmek istesin ki çünkü zaten aynı evde yaşıyorsun senden hevesini alıyor evliliği gerek görmüyor. Ama biraz daha nazlı olduğun zaman değerin daha çok biliniyor
Çoğu erkeğe ilk adım atılmaz zaten o doğru ama genelleme yapmak son derece yanlış olur Sadece hak eden erkeğe ilk adım atılır Çok az olsa da var öyle erkekler