erkeğin sevdiğini nasıl anlarız çünkü bi erkek çok güzel rol yapabiliyor kıskançlıklar vb şeyler yapıp seviyo gibi gösteriyo nasıl anlıcaz biz
?
?
Heyecan yapar, Kalp ritmi değişir,ardından nefes düzensizliği :D, çaktırmadan kızı süzme başlar :D, özgüveni varsa . biraz ölçüp biçtikden sonra açıklayabilir..
Anlasın diye gözümü üzerinden ayırmam.
benı tanıdıktan sonra facetekı tüm kızları sildi.ve zaten bellı oluyor.hep arıyıp mutlu etmeye çalısıyorsa sevıyordur.
Rol yapmak erkeğe özgü bir davranış değil ki kadınlarda çok güzel rol yapabiliyor..
Cevap
18Cevap
Bence anlarsın erkekler saftır ya. Sonuçta senden herhangi birşey beklemiyorsa cinselliğe dair sana ilgi gösteriyorsa bunu çok kolay anlarsın. Bide seni seviyorum derken gözlerine bakıyorsa
kötüdür. o çok sonraki iş
baska bı erkege asık oldunu sole ve takıp et içmeye gidiyomu ogren :)
sana baktiğinda sende bakinca gözlerini kaçirirsa
yada senin etrafinda çok görülüyorsa
ders tenefüs sokağinda yolda vs onun olmamasi gereken yerlerde gözüküyorsa sırf seni görmek için
ben diz bile çökmüştüm insanların içinde bir vefasızın önünde ama sonradan değmezmiş o vefasıza onu anladım aam çok geç oldu tabii :D
aşk mı?:))))))))))) milyonda bir görülen istisnai duygudur aşk. nasıl ki zaman ahir zamansa , zaman aşksız zaman belaltı aşklar devridir
seviyorsa gelir söyler. davranışları da belli eder. hiçbir şey yapmasanız da sıkılmadan yanında durabiliyorsa, hadi artık gideyim ben demiyorsa, bitkisel hayata girmiş , beyin ölümü gerçekleşmiş demektir. tamam artık senin :)
Tekmeyi yersen sevmiyordur. Hareketlerinden, gözlerinden anlarsın.
Nerede mallasmis bir er kisi gorsen bil ki asiktir ey hatun kisi
gözlerini kaçırır.. en basit örneği.. göz göze gelmekten korkar :)
salak salak bakarız :) şaka şaka ama bakışlarımızdan ilgimizden anlarsınız siz
Turnusol kağıdı misali üstüne asit dökün, kırmızı olursa seviyor, mavi olursa sevmiyor
kızdır onu ve tepkisini ölçmeye çalış..
pandik atar. yahu adamına göre değişir :)
bakarak cok basit daha bunu anlayamamıssın ayıp
gözlere bakma en klasiklerden bence :D
Gözlerine bak gözler asla rol yapamaz
Kızın yanında sümü akar terler.
Çok zor belli eder.Şahsen
geğirir falan :/
iletişim kurarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar