kızım eşcinsel , anlayışlıyım fakat korkuyorum.. çok dedim Allah yasakladı dedim ama bunu bir türlü anlatamıyorum takıldığı kişiler , her hafta gittiği lgbt toplantıları bu beni korkutuyor fakat 5. sınıftan beri kızımı tanıyorum anne ben buseden hoşlanıyorum dediğinde şaka yapıyor sanmıştım şu an kızım büyüdü fakat hiçbir değişim olmadı yani gerçektende bir erkekten hoşlanmadığını hatta erkekle deneyip yapamadığını bana ağlayarak söyledi ama bilmiyorum ne yapacağım bunun sanırsam tedaviside yok kaç kere psikiyatriye gitti fakat hala aynı yani ben ne yapacağımı şaşırıyorum , kızımı çok seviyorum ama korktuğum şey sadece Lut kavminde yaşanan olaylardan dolayı cezalandırılan eşcinseller bana kızımın eşcinsel arkadası lut kavminde sadece eşcinsellere ceza verilmemiştir dedi hırsızlık ve daha ahlasız seyler falan dedi doğru mu bilemiyorum ve kızımda şunu diyip durur hayvanlar bilmiyor mu dişi ya da erkeği çifleşeceği cinsi bildiği halde neden erkek erkeğe yapıyorlar diye söylüyor ne diyeceğimi bilmiyorum..
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhabalar önceliklr sağlıcakla kalmanız dileğimle ben 19 yaşında bir eşcinselim ve ailemin aşırı dinci olduklarını bile bile açıldım ben eşcinselim anne erkeklerden hoşlanıyorum dedim annem babam kardeşim olsun hepsi karşı çıktılar devamlı lut kavmini anlattılar yasak dediler vs. tedavi ettirmeye çalıştılar hocalara götürdüler onlarla kavga ettim yok eşcinsel cin musallat olmuş cart curt yok sapık bu yok hastalık sen istersen değişebilirsin şimdi size soruyorum siz zorla bir kadından hoşlanabilir misiniz? Hayır tabikide hastalık deniliyor kuranda hastalık diye bir şey yazıyor mu? Hayır lut kavmi diyip duruyorlar çünkü bu eşcinsel olmayanların (heteroseksüellerin) en güzel silahı dini açıdan bizi vuruyorlar lut kavmi çok ayrı bir şey o kavim pislik bir kavim önüne gelene pislik işler yapmaya çalışan bir kavim sapkın bir kavim olduğu için helak ediliyor eşcinsel oldukları için değil yahu bir insan neden kendisini toplumdan dışlanmak ister ki? Bu bile bile seçebilir mi mantıklı düşünün kızınızın üzerine varmayın onu sıkmayın yoksa olay daha kötü yerlere gidebilir tam tersine ona destek olun yardımcı olun toplantilara gitmedine müsade edin bu geçici bir durum değil veya bir özentilikte değil cinsiyey kimliği bir oluşattır allah bizi böyle yaratmış allahın yarattığına kusurlu hasta diyorlar günaha giriyorlar demem o ki siz bir annesiniz çok üzülüyorsunuz biliyorum fakat kızınıza destek çıkın onu anlamaya çalışın hocaymış cart curt hepsi para tuzaği bir en iyi kızınızı kendisi bilr o nasil hissediyorsa öyledir
11 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 17,8b cevap paylaştı.
+1 yılkızınızın yaşını bilmiyorum ama şu an tek yapabileceğiniz, rahatsız etmeden gözlem altında tutmak..
durumu bir heves mi, bir merak mı bunu anlamaya çalışmak ve o kendini ararken başkalarının onu kullanmasını engellemek.
ortada bir hata bir suç varmış gibi yaklaşırsanız olayı daha çekici hale getirirsiniz kızınızın gözünde.00 Yorumla
Arkadaslik kurdugu kisilerin uzerinde cok etkisi olmustur muhtemelen... Olan olmus, caresi yok. Bekleyin, gecmezse biraz daha olgunlastiginda (16-18) yaslarinda falan tekrar alin konusun onunla. Belki o zamana kadar atlatmis olacak, belki de olmayacak. Sefkatinizi belli ederek onunla konusun, ama sakin vazgecirmeye calismayin. Neden boyle hissettigini, kendisinin bunu ilk basta nasil fark ettigini falan sorun. Ama sakin ona KIZMAYIN. Onunla dertlesin ve anne-kiz degil de, arkadas gibi konusmaya calisin. Sonrasinda zaten kendisini sorgulamaya baslar insallah.
02 Yorumla
+1 yılkızının üzerine gidersen eğer daha da hırçınlaştırırsın. henüz ergenlik çağındaymış zaten. kendi haline bırak arkadaş gibi davran. yaşı 20 yi geçince zaten eğer hala cinsel tercihi kadınlara ise bunun için yapacak birşey yok. bırak istediği şekilde yaşasın tercihini. belki şu an etrafa özeniyor olabilir. herşey kendini tam olarak bildikten sonra belli olur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 481 cevap paylaştı.
+1 yılLut kavmi eşcinselliği fantezi icin yapiyordu. Sokaklarda grupça cinsel iliskiye giriyorlardi. Bebeklere ve yetiskinlere tecavuz vardi. Sen çocugunu lut kavmiyle bir tutmamalisin. Evet Lut kavmi boyleydi fakat eşcinsel doğmak günah olmasa da, escinsel iliskiye girmek gunah
00 Yorumla Bence kabullenmekten baska careniz yok. Bunlari yasayan bir insainn zaten inanca da itaati beklenemez icinden gelen bu cunku. Kendinizi kotu hissetmenize de gerek yok sizlik bir mesele degil cunku tercih ya da egilim farketmez siz gereken uyariyi yapmissiniz. Onu bu meseleden dolayi karsiniza almamaniz onemli.
00 Yorumla
+1 yıliyi bir anne dinini bilip diniyle iyi yetiştirmeli onun tedavisi bir doktor değil bir din adamı bir müftülük. size verilen cvpları hep olacaktır eksikliğinizden ki bende öleyim yani eksik sayıyorum dinen sözde müslüman derler yaa işte nese. size bulabildiği cvpları bir din adamı kolaylıkla anlatıcak bir konusu vardır.
00 YorumlaTedavi olsun.
Eşcinsellik hastalık değildir diyenler olcak. hastalıktır. Artık tıpta hastalık diye geçmesede hastalık bu. Bitti.
Gidilmedik doktor bırakmayın.
Allah yardımcınız olsun.04 Yorumla- +1 yıl
@turunç8 Evet geçmişte hastalık olarak geçiyordu ama tedavilerden istenilen sonuçlar alınamadı ve artık tıbbi olarak hastalık değil. Aynen devam:) ben sadece kaynaklarla yaşamam belli şeylere bağlı da kalmam ayrıca bunu bir sağlıkçı olarak söylüyorum.
Zoruna gittiyse de bana bulaşma içinde tut:) - +1 yıl
Zoruna gitmek cok basit bir kelime ve bunu kullanman cok komik. Hastalik olsaydi bir sonuc alinirdi degil mi? Hormonal oldugunu soyleyenler etki oldugunu soyleyenler gercekten yetersiz kaliyorlar bu konuda. Cunku bunu yasayanlar cok kucuk yaslarda farkettiklerini soyluyorlar. Saglikcilin abca bura hava atma cabana yarar saglar senin.
- +1 yıl
@turunç8 Sen bana mı anlatıyorsun:D çok komiksin. Ben sana tıpta artık hastalık olarak geçmediğini ve tedavilerin yetersiz kaldığını söylemiştim zaten:D Kaynaklara bakıp okuyup akılda tutmakla olmuyo kısıtlı bakmıycaksın hiç bir zaman yoksa hiç bir alanda hiç bir konu ileriye gitmez gelişemez. İki bölüm oku bölümüne birincilikle gir sonra gel bana akıl ver;) burada konuşuyosun bir şeyler:) Hadi güle güle. Engelliyorum. Parmaklarını yorma:)
Zamana biraksaniz iyi olur zaman her seyin ilacidir
00 YorumlaYanında olmak zor mu?
Ne yapacaksınız eve mi kapatacaksınız? Rahat bırak yoksa karşı tavır alır sana.00 YorumlaHormonal mi psikolojik mi arastirsalar bir belki hormonalsa tedavisi vardir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnun siradan bir kiz gibi hissedebilmesi icin bence guvenikir erkeklerle takilsin biraz. O hoslandigi kizlardan uzak dursun. Erkeklerle vakit gecirsin. Bir kac kez daha denesin.
00 Yorumla
+1 yılkızların yapabildiklerini erkeklerinde yapabildiğini söyle xd
00 Yorumla
+1 yılAllah yardimcin olsun ablacim cok anlayisli bir annesin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızınız 15 yaşına kadar defalarca cinsel ilişkiye nasıl girmiş. nasıl oluyor bu. hangi ülkede yaşıyorsunuz. eşcinsel kızı nereden bulmuş da o kadar çok cinsel ilişkiye girebilmiş. bence kızınız yalan söylüyor olabilir.
00 Yorumla
+1 yılKızın biraz buraya gelsin biz hallederiz onu da çok haklısın o yüzden helak oldular biraz kizsan falan belki korkar gitmez
00 Yorumla
+1 yılLGBT'den Uzak Tutmalısın. Yine Eşcinselliğini Yaşamak İstiyorsa Yaşasın Ama Bu Tip Organizasyonlar Farklı Boyutlara Taşıyabilir.
00 Yorumla
+1 yılKızınız tamamen piskolojik olarak etkilenmiş bence..
00 Yorumla
+1 yılherzaman saygı duyarız dıyodunuz lafa geldimi al duy sımdı
00 Yorumla
+1 yılallah kolaylık versin ama içinde varsa pek bir şey fayda etmez yoksa mutsuz olur daha cok acı ceker
00 Yorumla
+1 yılSen kaç yasındasın ki. kızın eşcınsellık yasına gelmiş?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılablacım kızına dini öğret yaşı ufaksa zamanla düzelir.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkorkutmayacak zaten gereklilikleri anlatacak.
Hayati boyunca hicbir erkeğe ilgi duymadı mi
04 Yorumla
Soran+1 yılhiç duymadı sadece denemiş ama etkilenmemiş bile
Soran+1 yılhiç bahsetmiyor.. tam tersi hep kızlardan bahseder
+1 yılkusura bakma ama çok küçük beyinlisin.
00 Yorumla
+1 yılPsikolok denen bir meslek var.
10 Yorumla
+1 yılSenin yasın kaç ki kızın kaç yasında
21 Yorumla
Soran+1 yıl15 yaşında
Cinsel Yaşam konusunda 9,2b cevap paylaştı. allah yardımcın olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasil anladin ki bunu anlayamadim
01 Yorumla
Soran+1 yılhep kızlarla cinsel ilişkide bulunduğunu itiraf etti bana ben şok olmuştum , hatta bağırmıştım sen nasıl böylesin dedim , hiç erkeklerden hoşlanmadığını söyledi bana kendisi
+1 yılNasıl yetiştirirseniz öyle olur
02 Yorumla- +1 yıl
ne diyorsun bu doğuştan gelen birşey bir tercih değil sen bir erkeği isteyerek sevebilir misin ya da onunla s*KS yapmak ister misin? yapamazsın yani bu bir tercih değil kendini bu yaşta anlamış tanımış kendini ailesine açılmış bunu tebrik edeceğine böyle diyorsun, lut kavmi de önüne gelen herkesle s*KS yapmaktan ahlaksızlıktan cezalandırıldı, sen aynısını sadece kadınlarla yapsan sen de cezalandırılırsın.
- +1 yıl
Doğuştan gelen birşey olduğuna inanmıyorum yetişmeyle alakalı
Torunsuz kalacaksın Apaçık ortada
00 Yorumlasen kac yasındasın kızın kac yasında?
04 Yorumla
Soran+1 yılkızım 15 yaşında ben 39 yaşındayım
Soran+1 yılvalla bilemiyorum ergenlikten önce bile hep buse denen kızdan bahsediyordu beni çok korkutuyordu halada öyle kendisi kız meslekte okyor ve okuldanda uzaklastırılacak gibi mudur yardımcısından telefon geldi neymiş kızım siğre kızları etkiliyormuş sarkıntılık yapıyormuş daha neler neler..
kızının değil galiba bu problem senle alakalı
00 Yorumlakızınız kaç yaşında
02 Yorumla
Soran+1 yıl15 yaşında
kızınız kaç yaşında?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel senaryo
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi