Kızım eşcinsel ne yapmalıyım?

kızım eşcinsel , anlayışlıyım fakat korkuyorum.. çok dedim Allah yasakladı dedim ama bunu bir türlü anlatamıyorum takıldığı kişiler , her hafta gittiği lgbt toplantıları bu beni korkutuyor fakat 5. sınıftan beri kızımı tanıyorum anne ben buseden hoşlanıyorum dediğinde şaka yapıyor sanmıştım şu an kızım büyüdü fakat hiçbir değişim olmadı yani gerçektende bir erkekten hoşlanmadığını hatta erkekle deneyip yapamadığını bana ağlayarak söyledi ama bilmiyorum ne yapacağım bunun sanırsam tedaviside yok kaç kere psikiyatriye gitti fakat hala aynı yani ben ne yapacağımı şaşırıyorum , kızımı çok seviyorum ama korktuğum şey sadece Lut kavminde yaşanan olaylardan dolayı cezalandırılan eşcinseller bana kızımın eşcinsel arkadası lut kavminde sadece eşcinsellere ceza verilmemiştir dedi hırsızlık ve daha ahlasız seyler falan dedi doğru mu bilemiyorum ve kızımda şunu diyip durur hayvanlar bilmiyor mu dişi ya da erkeği çifleşeceği cinsi bildiği halde neden erkek erkeğe yapıyorlar diye söylüyor ne diyeceğimi bilmiyorum..
Kızım eşcinsel ne yapmalıyım?