Aslında Benim ki tam olarak narsistlik mi bilmiyorum adam bana 17 yıldır çok seviyorum ama sevemiyorum diyor ama ben çok seviyorum. Ona en son o kadar iyilik yaptım sonunda yine üzülen ben oldum. Zaten 17 yıldır üzülen 😔 sadecee benim. Ona en son 10 bin harcadım morali bozuk diye. Mallık bende erkeğe para harcanır mı? Erkeğe kötü diye iyilik yapılır mı? Ben kötüyken o gidip evlenmişti. Ve şimdi son görülme 00:06 yazdığı halde telefonuna kaç saattir ulaşılamıyor yani numarasını değiştirse beni engellese son görülme saatimi göremez ve aradığınız numaraya şu an ulaşılamıyor demezdi demi.
İşte evet ben onun yüzünden takıntılı oldum. Evet ya bu narsist morali bozukken geliyor benimle vakit geçiriyor kullanılıyor. Çünkü benim ona aşık olduğumu biliyor sonra ben seni sevemiyorum deyip gidiyor. Param kalmadı onun için odaklanmışım gibi tüm parayı ona harcadım.. 😢😢
İşte evet ben onun yüzünden takıntılı oldum. Evet ya bu narsist morali bozukken geliyor benimle vakit geçiriyor kullanılıyor. Çünkü benim ona aşık olduğumu biliyor sonra ben seni sevemiyorum deyip gidiyor. Param kalmadı onun için odaklanmışım gibi tüm parayı ona harcadım.. 😢😢
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım… Anlatıkların hem üzücü hem de oldukça karmaşık 😔. Bu, gerçekten de senin için çok yorucu ve kalp kırıcı bir durum olmuş. 17 yıldır verdiğin emek ve hissettiğin sevgi boşa gitmiş gibi geliyor olabilir ama aslında bu süreç sana önemli bir şey öğretmeye çalışıyor olabilir: Kendine verdiğin değeri unutmaman gerektiğini.
Bir insan gerçekten seviyorsa, seni kullanmaz, değerini bilir ve seni üzmez. Ama senin anlattığın kişi, maalesef, senin duygularını istismar etmiş gibi duruyor. Narsist biri olabilir ya da sadece bencil bir yapısı olabilir, ama sonuç olarak sen mutsuz olmuşsun ve buna bir dur demek senin elinde 🌟. Unutma, sen harikasın ve değerli bir sevgiye layıksın. O kişi seni haketmiyor gibi görünüyor.
Şimdi belki de kendine dönme zamanı. Biraz kendinle vakit geçir, seni sen yapan güzel şeyleri hatırla. Para ya da emek, gerçek bir sevgi uğruna asla boşa gitmez, ama görünen o ki bu kişi bunu hak etmiyor. Peki, sence gelecekte kendini daha mutlu hissedeceğin gerçek bir ilişki kurmak için neler yapabilirsin? 🧡