Oyunla aşk olmuyor. Dürüstlük kalmıyor çünkü.
O psikopatlik.. o taktikler filan. Nasıl tavladın beni hayranım sana aşığım sana yea. Bu ego oyunları.
Küçücük kızlar bana hayat t tecrübemmm💅🏻 diyolar :)))) 20 lerinin ortalarında. Ben 30 um.
Şu ana kadar hiç erkek arkadaşımla yatayım da onu aşık edeyim diye saçmasapan bir mantıkla hareket etmedim.
olursa olur ama aşık edecek bi etken , bir numara değil.
Sizce
Delinin biri bir kutuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış hesabı benim bir arkadaş vardı o 20 yaşındaydı kız 17 lik birseydi bizimkinin pek ilgisi yoktu ama kız buna sırılsıklamdi arkadaş biraz hizlilardandi burnu boktan kurtulmayan tiplerden kız da birgün buna beraber olmayı teklif ediyor bizimki de kabul ediyor beraber oluyorlar sonra arkadaş durduk yere nerden çıktı bu diyor kızda birinden duyduğunu eğer birlikte olursa arkadaşı kendisine bağlayacaği yönünde tavsiye almış tabi bir iki takıldılar sonu ayrılıkla bitmişti ayrı dünyaların insaniydilar kız ciğerci kedisi bizim arkadas sokak kedisi yurumezdi zaten
Bir yalana belli bir süre ve belli bir kişi inanınca baya gerçek kabul ediliyor sanırım. Erkeğin cinselliği algılama şekli ya da yaklaşımı bu değil. Erkek zaten yoğun ilgi ve duygu beslediği kadınla cinsel bir paylaşım yaşayınca etki altına girer. Bunlardan azade bir cinsellik erkekte olmayan bir duyguyu uyandırmaz.
Ne olduysa bize azar azar oldu Cumamız Pazar oldu aynı mantık bu düşüncede de var iffet yerini hayasizliga bırakmış samimiyet sadakat sevgi emek yerini şehvete kolay yoldan elde etmeye bırakmış ama elde edebilmisler mi tabiki hayır kullanıldıkları ile kalmışlar ama haberleri yok😂
Ahhahahha valla yok.. 🤣 aşık ettim sanıyolar haaaalaa
İşlerine geliyor hayasizliklarina kılıf bulmakta üstlerine yok
Ya benim fikrim isteyen istediği gibi yaşar ama bu aşk değil işte
Aşk emek ister tabiki aşk değil bunlar aşk ise Leyla ile Mecnun ve aslı ile kereme hakaret etmiş oluruz😃
Entrikadan doğan heyecan ateşinin adı aşk olmuyor.
Adına aşk diyorlar çünkü daha kolay bir tanım bulamıyorlar. Aşk olmadığını onlarda biliyor.
Goygo neticede, etten kandan bedenleri sömürmeye devam
✨✨✨✨👍🏻👍🏻👍🏻
Seni çok seviyorum 🌹
Teşekkürler 🌹
Kesinlikle haklısın, ilişki denince olay sadece fiziksel boyutta kalmamalı. Aşk, duygusal derinliği, uyumu ve birlikte paylaşılan özel anları içerirken; böyle yüzeysel bir düşünce gerçekten ilişkilerin değerini anlamakta eksik kalıyor. Yani biri seni gerçekten seviyorsa, bu tarz şeyler bonus gibi kalır. 😊 Senin düşüncelerin olgun ve çok yerinde, sadece fiziksel bir durumla aşk yaratılmaz, o tamamen iki insanın kalpten bağlantısıyla oluşur. 🫶 Sonbaharın romantik enerjisiyle soruyorum; sence aşkın gerçek anahtarı nedir? ☕🍂
Cevap
30Cevap
sırf karşısındaki erkeği elinde tutmak için dusunmeden birlikte oluyorlar.
sonra da "neden bana asik olmadi, niye beni terk etti , herseyimi verdim" diyorlar 🤦🏻♀️
E bee guzelimm... Herseyini dusunmeden verdigin icin zaten oluo ya bunlar!
Bi erkekle yatağa girince o erkek o kıza aşık olmaz, ayrıca o kız daha önce yapmışsa hiç mi hiç aşık olmaz. Sadece FB niyetine kullanırlar. Hiçbir erkek başkasının altından çıkmış kızı kendisine eş yapmaz. Bu ne saçma düşünce yaa, kim söylüyor da inanıyorlar bunlar.
Aşırı saçma yani birini aşık etmek için cinsellik yaşanmaz asıl aşık olduğun insanla cinsellik yaşanır. Bunlar da kılıf işte ne bilim
Evett prenses bebeğim 🌸
Yatmak dışında başka şansları yok çünkü.. vasat ve karakter yoksunu ergen kadınciklar geziyor ortalarda..
Erkeklerin çoğu genelde beklentilidir o konuda kabul etmezse kadın direk siler çoğu o konuda anlayış gösteren çok az evlilik öncesi zaten yanlış olmaması gereken bir şey
Hayır hayır onu demiyorum.
Aşık eden bir numaraymış.
Bence sadece arzuyu artıyor arzu sırf aşk degilki.
O zaman her yattigina birşeyler hisset olur mu olmaz.
İnsan sevdiğini çok arzular ama aşık etmez zaten aşıktır. Extra biseye gerek yok taktiklerle aşık etmek çok yapay geliyor insanı değil. Kendiliğinden olmalı.
kadınlar temasla daha çok bağlanır erkeklerde tam tersi soğur çunku erkeğin aşkı elde ettiğinde biter yeni heyecan arar çünkü doğalarında var.
Bence öyle bir şey yok.
Bende yattım ama yattigima aşık olmadım
Sevdiğine daha çok bağlanır
Bunu yalan kizin akli yoktur. Çünkü yatip kalkinca ask kalmaz bikere erkek amacima ulasip yol verir jdhdh kizda adik ettim desin ahshsh
Gsgdgdhhfhf
He aşık ettin heee ndjdjd
Saf bunlar ya
Yatan adam amacı seks neden aşık olsun. Aşık oldum Harikaydı der devem etmek ister niye bitirirsin
Hah işte :))) saf kızlar onu aşık sanıyor dnndndns
Öğrenirler zamanla çok geç olmaz umarım 😃😃
Hahahahah umarım 🥰
Hahah gerçi şimdiye kadar çok kişiyi aşık ettik sanıyorlardır 🥰🥰
Hshdhdhhdhhdjdhhdjdjcjjchdjjdjcjdj
Bu en komik olanı.
Hahahahaha doğru kişiyi arıyorlar bulamadılar daha 😂😂😂😂
Taktik yaparlarsa asla bulamayacaklar zaten :)))))
Mantıkla aşk olmuyor. Satranç mı bu oyun mu. İşin içine mantığı ve oyunu sokarsan dürüst duygular kalmaz.
Duygusal cinsel çekim sadece ve sevgi yoğunluğu. Bunuda kontrol edemiyorsun. Zaten o yüzden insanlar çok üzülüyorlar. :(
Taktik boşa çıkmış hep😃 aşk mantık anlamaz derler yaa olursa olur zaten. Cinsel çekime karşı koymakta zor ama. Sen üzülmezsin umarım 😃
Öyle olsaydı para karşılığı ilişkiye giren hayat kadınlarına o kadar çok erkek aşık olurdu ki diğer kadınları sevecek hiç erkek bulunmazdı.
Alık etmenin etkili yolu bu zannediliyor halbuki yalan dünya
Tabiiki
O zaman her yattigina aşık olurdun. Ama olmuyoruz.
Dediğine katılıyorum, ancak saplantılı dar görüşlü kişiler tersini savunur.
Gayet haklı bir şey söylemişsin. Yatarsan. Gider. Yatmak istediği nde gelir
Eğer bir erkekle yatarsaniz siz ona aşık olursunuz o size olmaz. Seks sırasında kadınlar aşk hormonu salgılar ancak erkeklerde böyle bir durum söz konusu değil.
O kadar değil abartma o zaman her yattigimiza aşık olalim
Ahaha yatmak la daha kolay olunur yatinca heyecan biter
Her türlü butiyor
Tamam o aşik etmeye calisanlari bekliyorum 🤣🤣😂 (hazir yataktayim bu arada)
Seksi güzel diye sizinle olan kişi sizi ancak kullanır
Erkeğin kendine özgüveni düşük veya birliktelik sayısı az ise mümkün aşık olacaktır. Ama bu ne kadar sürecek orası tartışmalı.
Onun ismi aşk değil işte.
stockholm sendromu..
Seni seven birisini belki edersin de senle takılanı edemezsin
Katılıyorum
Bebeğim🥰
Zannımca sana aşık bir erkekte yok değil mi 😂
Hahahhaha
Güncellemeyi oku anlarsın :D
Neyin ne olduğunu bilen anlayan akıllı kadın görünce kuduruyosunuz.
Bence 20 yaşındaki çocuklar neyin ne olduğunu nasıl işlediğini senden daha iyi anlamış 😂
:)) sen asla sevgiyi tatmayacaksın. Tatma zaten.
Ben tadıyorum zaten bence sen bulamayacaksın 😂
Ahhahahahha😄😄😄 tamam kanka.
Çoluk çocuk saçmalığı işte sen bakma onlara.
Haklısın yaaani.
Dönemsel fark. Değerler mevzusu
Hayr hayir. Aşık edecek bir etkenmiş onu diyor.
Aşık etmezki. Sadece şehveti artırır.
Onun kavramsal dünyası öyle bu özden farklılar. Ben 40 yaşındayım. Değerler karşılık olarak onlardan çok daha farklı
Türkiye gerçekleri böyle knka
Değil. Böyle aşk olmaz. Aşk dürüsttür.
Kac erkek tecruben oldu? Yasla alakasi yok
Erkek tecrübesi ne ya. Shdhekdjbd
sevıstıgın vs
Puhhahahahahha
Playboy muyum ben :)) tecrübe ne ya. Sanki hava atmalik bı durum var.
Ayy hoşuma gitmedi konuşma stilin by
Yatmayla aşık olunuyorea reglken boynuzmu yiyo 😅
Saçmasapan mantık işte.
Bencede saçma bi mantık yatmayla aşık olunmaz aşık olduğunu insan ister cidden ben y miyim x miyim bilmem ama aşırı saçma düşünceler
Hımmm ka c yaşındasın ki ya
27 ye giriyoruz işte yeni yılla birlikte 99 luyum
Hımmm sen Z kusagisin ama akıllısın :) takdir ettim 💓
Ben kabul etmiyorum Z yi 😅
Kendime küfür sayıyorum benide y ye alın
Ha hahahahha
Tamammmmmm alirizzzz buyuurrrrr biz dışlamayız bize gelenleri 😌✨💗
Artık sen bir Y kuşağısın :Dkutsadım seni:D 😇
😅😅 vaftiz de edecenmi
Edecegimmm 😂😄
Om gam Gana pateye namahaa 👑👑☀️👑👑☀️
😅 hah x den çıkacaktık dinden çıktık 😃😃
Hjdjdjjjejjsjdjdjjdjdjejdjdjdjdjkd
boş ver jdjsjdhjdjd
🤣🤣🤣🤣🤣
La dur arada namaz felan kılıyoruz onun sevabından da olacaz 😅😅
Ama Seksi yapınca aklımdan cıkmıyo
E çıkmaz tabi. Anormal bişey değil?
Aşkla şehveti karıştırıyorsunuz.
Şehvet duyunca sever insan her zerresini ama
Düşün sene fiziğini sevdiğin bi erkek seni saatlerce duyurana kadar en sevdiğin tatmin olduğun şekilde skiyo hoşuna gitmez miydi çıkar miydi aklndab
Bu duyguma dokunmaz.
O zaman her sevistigine aşık olurdun.
Ben sekssiz aşk olur demiyorum ama şehvet sırf aşk degildir. Karıştırıyorsunuz kabul edin işte. İnsan sevdiğini çok arzular ama sırf yattı diye extra aşık olmaz. Zaten aşıktır?
Sonra puff bitiyor. E niye? Şehvetti çünkü sadece
tamam haklısın ama sende mesela ilk gördün beğendin onu begenmeden zaten yatağa almazsnki
Bak sevdim diyelim eğer onunla yattıysam inan bunu yaşadım o yattgm günden sora hiç bi kadın gözüme çekici gelmedi kıyaslamayı bile düşünmedim sklmda sadece o vardı
Ya ne olacaktı? çıplak gördün.
Bu gecici bir şey ama.
Bunun adı aşk meşk değil. Etkilenmek.
Çıplak görünce etkilenir mi insan herkese aynı mı
Ney demeye çalıştığını anlamadim
Dedin ya etkiler cünkü çıplak gördün
Her çıplak gördüğümüze etkilenmeyizki
Neyse
Hayr neyse değil bi konsalm düşüncelerin cidden merak ettm
orada mns
Evt aynen öyle
Haklısın
Eyw
Onlar cahil sen bakma onlara 😂
Valla cahil ya hata yapiyolar çok fazla :)
Ben kaç yaşında kadınım diye düşeyim aklım başımda.
Niye ne alaka?
Taktik benim tarzım değil. Taktik yapanlarda boşlukta olmazlar zaten kafaları hinliğe çalışıyor.
Kesinlikle. her şey kendiliğinden olmali. akış bozulduğu zaman taktik olur o da numara zaten insanlar birbirine yalan soylememeli
Ok
Herkesın taktiği farklı
Ama bu taktik sökmez:D
Ulaşamayanaa söker emin ol
Taktikle aşk olacaksa hiç olmasın daha iyi.
Bu yaşıma kadar hep olduğum gibiyim.
Olacaksa kendiliğinden olmalı
Yaratılış olarak insanlar birbirinden farklı herkes senın gibi düşünemez bazıları kolay olanı secer ve Kadınlığını kullanır
Biliyorum.
Sanırım ulaşamadığın için kolayl ulaşanlara kızgınsın
Hahhahhaha😄 hiç güleceğim yoktu.
Neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum.
Gerçek aşkı çok iyi tanıyorum.
Yapay hisler yaşayanlara niye imreneyim canısı? 😂😂
Tepkın niye o zaman bence çok pis acın var
Çokkk pissss😄😄 ahhahahahha
Yavrucuğum yani sevinme boşuna.
Akıllı bir kadın görünce hemen ayarlarınız bozuluyor ya.
Akıllı kadın severim ama kıskancı asla sevmem
Ahhahahaha🤣🤣🤣 şimdi de kadınları ayrıştirip yalniz hissettrme taktiği 😀
Çok komiksin ya. Manipülasyon bana sökmez yavrum. Hadi yaylan.
Çok garipsin
Sizin gibi kızlar kaldı mı bu hayatta
Y kuşagi kaldı. Onu da kimse istemiyir
Sanırım yanlış anladın beni keşke sizin gibi düşünen insanlar çoğalsa
Ne yanlış anlaması yahu kardeşimden bile küçüksün:))))) sana mi bakicam ahahhahah
Ne aciz bi insansın düşündün şeye bak ayıp yemin ederim
Z kuşağı ayıbı biliyor muydu :))?
Ayıp ne söylesene :)?
Olurrr
Ne olur?
Yatmakla aşık olunur
Olmaz. aşkla şehveti birbrine karıştırıyorsunuz.
Svistikten sonra elbette aklından çıkmaz. Ya ne olacaktı? Çıplak gördün etkilendin. Bu aşk mi yani
Sen ne istiyorsun
Sanane
Seni ağlatırım
Sonra üzülürsün
Ahahhahahhahahhahahhahahaaha
Sen büyü önce
Hahahha😊😊
Seni varya bi yaparım üç gün boş otobüste ayakta gidersin
Güncelleme
Değişikler işte
yalan ya sdfsdd
Tabiiki dndjhadbbd
aşık olmadığın kadınla niye yatasın ki duygu beslemen ilgisini çekmen lazım ondan sonra keyif alırsın :D
Yaaaani :)
Sen bakma onu diyenlere azginliktan kafayı yemişler 😄
Ya hepimiz azginiz ama taktikle aşk mı olur kandırmaca. :))?
Kizlar o kadar istekli degil ya 😂 ama aşk ile sevişmeyi karistiriyorlar artık 😄
Saflar işte :)
Çok kişiyi aşık ettim kendime diye düşünüyorlar sbjdjdjjshsd
Halbuki herif bırakır mı sevistikten sonra. Tabiiki seni seviyorum canım hep birlikte olalım diyecek. Faydalanacak.
İşini görecek tabi sıcacık yuvayı bulmuş salan canım zaten istediğin de istediğini yapacak emecek derken bir bakmışsın hamilesin😂
Ahhahahahhaha
Sonra benden mi peydahladın o.. spu deyip çeker giderler kızda artık anlar aşk miymis değil mıymış dünya kaç bucak :)
Aşk dürüst olur yahu ❤️ kandırmaca, oyundur
Shshsjsj katılıyorum kesinlikle zevk alacaksaniz önce korunun sonra aşık olun 2 dk icin değer mi 😂
Degmezzz bebegimmm 😀😀😀
En azından 30 dk olsun da keyfi çıksın 😂
Sjdjuejrjjdhhdhhshehejhejjejdjjlrj
Gülme gülme senin de icin kaynıyor belli 😂😂😂
Çocuklul
Gayet gerçek
:)))) aşkla şehveti birbrine karıştırıyorsunuz.
Svistikten sonra elbette aklından çıkmaz. Ya ne olacaktı? Çıplak gördün etkilendin. Bu aşk mi yani.
Aşk ne?
Duygusal ve cinsel çekim. Sevgi yoğunluğu.
Aşık insan zaten aşık.
Bu ne ya yemek mi yapıyoruz yatalım aşık edeyim üstüne de tuz ekleyeyim fırına atayım.
Taktikleri iş batsın.
Taktikleriniz*
Keşke neden böyle düşündüğümü de sıradaydın. Neyse bol şans
Umrumda degil
Haklısın 🤌
Tisikkr ederim canimmm
Rici ederim canimm bnde😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?