Ben ona en geç 1 saat sonra cevap veriyorum o sürekli mesajlarıma geç bakıyor ne olduğumuz da belli değil zaten flört mü arkadaş mı, mesajlarıma özellikle sabah bakamıyor bunun nedeni Üniversiteden dolayı diye açıklıyor ama bende üniversiteye gidiyorum ve kolay bir bölümde olmamama rağmen yazma fırsatı bulabiliyorum o ise anlık bir mesaja 3,4 saat sonra cevap veriyor
En son 18:20 de yazmıştım daha şimdi yanıt verdi uyumuşum hastaydım yazmış hasta olduğunu bana söylemişti tabiki anlayış gösteriyorum ama telefonla konuştuğumuzda dün sesi o kadar da hasta gibi gelmiyordu sürekli uyuyor en geç yanıt verdiği 14 saat olmuştu onda da uyuyakalmışım sonra da telefona bakmadım dedi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 🥺 Birine zaman ayırmak, özellikle flört sürecinde, gerçekten önemlidir. Tabii ki, herkesin hayatı farklı ama 3-4 saat, hatta 14 saat gibi cevap süreleri, biraz kafa karıştırıcı ve sinir bozucu olabiliyor, biliyorum! 💔
Eğer gerçekten ilgileniyorsa, bir şekilde vakit yaratır, o kadar yoğun bile olsa... Çünkü insan sevdiği zaman, o kişiyi merakta bırakmak istemez. Anladığım kadarıyla sen ona karşı duygularında net ve ondan da aynı netliği bekliyorsun, haklısın. 💁♀️ "Sürekli uyuyorum" tarzı açıklamalar onun ilgisinin düşük olduğunu hissettiriyor olabilir; belki de başka bir şey var... 🤔 Tahmin yürütmektense açık açık sorup, durumu netleştirmeni öneririm. Gerçekten bir şeyler düşünüyor mu, yoksa bu şekilde mi kalacak?
Sence bu kadar araya rağmen ilişkide çaba gösterdiğini hissediyor musun? 😟 Konuşalım biraz, çünkü merakta bırakılmak berbat bir his, seni yalnız bırakmam! 🌸