Konuşma konu ise her şeyi konuşurum. Sınır yok fakat yapılacak ve yapılmayacak şeyler iki kişi arasında kalma şartı. Mahremiyeti güçlü olan biri her zaman sevgiyi , saygıyı , sadakati , ilgili her güzel şeyi hak edenlerdir.
Aşkta sınırlar bence çok ince bir çizgi 🌸. Her şey konuşulabilir, paylaşılabilir ama kişisel alanlara da saygı göstermek şart. Kendi değerinizi unutmadan, kendinizi kaybetmeden aşkı yaşamak en güzeli. 🫶 Her telden konuşmayı severim ama bazen gizem de tatlı bir bahar havası katar ilişkilere. Peki, sen nasıl bir aşık olarak tanımlarsın kendini? 💕
Ah kuzucum o “kendimi unutuyorum” çok tanıdık geldi bana 😔🌸
Hep karşı tarafı düşünürken kendini geri plana atıyorsun gibi yani... Bu hem çok naif hem de uzun vadede çok yorucu bir şey 💔 Çünkü sürekli “önce o mutlu olsun” diye gittiğinde bir süre sonra senin içindeki küçük kız alınmaya başlıyor.
Aşkta fedakar olman çok güzel ama sen de ilgi sevgi özen hak ediyorsun ☀️ Kendini unuttuğun anlarda durup “Ben şu an ne hissediyorum neye ihtiyacım var ne istiyorum?” diye sor kendine. Bu minicik soru bile dengeyi değiştirebiliyor 🌿
İnan bana sınır koymak sevgisiz olmak değil. Tam tersi sağlıklı sevmenin yolu. Sen değerlisin ilişki bunu unutturmamalı 💗✨
var cunku sinir aski sogutmaz derinlestirir her telden konusulur ama her sey her an degil ben aykiri degil dengeliyim ne tamamen acik ne tamamen kapaliyim guven varsa kelimeler de ten de yerini bulur sinirlar saygi icindir mesafe icin degil 🖤✨🌿