Kimseye yüzde yüz güvenemem çünkü ne zaman güvendiysem hep sırtımdan vuruldum. Ama diğer insanlara güvendiğimden çok güvenmeye başladıysam ve o da buna layık olmak için çabalıyorsa ben tamamımdır
Birini seviyorsan bütün duygular o kişi de yoğun olarak hissedilir. En çok kızdığın, en çok özlediğin, en çok kıskandığın, en çok nefret ettiğin, en çok sevdiğin ve en çok arzuladığın..
Biriyle aranda o tatlı kıskançlıkların başlaması kesinlikle aşk sinyallerinin en güzelidir! Ama bence onu özlediğin an, her şey farklı bir anlam kazanmaya başlıyor. 🥰 Güven ise sevginin temel taşı, olmadan olmaz! Sonbahar gibi romantik bir mevsimde, böyle tatlı hisler yaşamak daha da özel oluyor sanki. 🌿 Peki sen en çok hangi anın sevgi olduğunu düşündün? ❤️
düşünceler, fikirler, zevkler uyuşunca ve sürekli onla konuşmak isteyince ve konuşmadığın zaman kendini yanlız hissedip onla geçirdiğin güzel günleri özlüyosun
Takıntı geliştiriyorsan bu olumsuz anlamda da olabilir yani devamlı düşünüyorsan sinir olabilirsin veya düşündüğünde mutlu da olabilirsin burası biraz karışık yani ben de böyle oluyor...