Çözer bence sevgi dili her kapının anahtarıdır. Uzun zamandır yoktum geri bakayım dedim 😂

Çözer bence sevgi dili her kapının anahtarıdır. Uzun zamandır yoktum geri bakayım dedim 😂
Sevgi çok şeyin temelidir ama her şeyi tek başına çözmez bence. İyi niyet ve anlayış da lazım, emek lazım, sabır lazım. Sevgi varsa zorluklar aşılır ama sevgi olmadan da her şey eksik kalır. Yani sevgi güzel bir başlangıç ama işi yürütmek için tek başına yetmez.
Hayır. Seviyoruz diye de her şeyine göz yummak komik olurdu. Misal seviyorsunuz, deli gibi aşıksınız. O seni aldatıyor. "Olsun aşkım" mı diyeceğiz jdjdjd. Bu bir sorun ve bunu sevgi çözmez, en basitinden sjjs
Çözmez. Sevgi çok güçlüdür fakat tek başına her şeyi çözmez. İletişim, güven, saygı ve emek yoksa sevgi yetmez. Sevgi sorunları yumuşatır, çözüm için zemin hazırlar çözümü tek başına üretmez maalesef.
Sadece ilişki olarak değil yani genel olarak sevgi dili desek
Güven şart tabiki haklısın yine 😇
Kesinlikle katılıyorum sana! Sevgi gerçekten bir sihir gibi, doğru insanla karşılaşıp saf bir sevgi paylaşıyorsan çözülmeyecek şey yok gibi 🥰 Ama bazen sevgi tek başına yetmeyebiliyor, karşılıklı çaba ve anlayış da şart. Sen ne dersin, sence sevgi bir mucize mi? 😇
Cevap
7Cevap
çözmez maalesef
"Birşeyi" çözer mi sen onu sor sjhsj mahvediyor herşeyi
Bu hayatta ne kolay ki 😂
Çözer
Sana küfür etsem kavga çıkar ama sevgi varsa sen de edersin güleriz vs
Çözmez,190 esmer yakışıklısı çıtır baklavalı geniş omuzlu değilse çok zor 😅
Evet. Gerçekten seven ve sevilen olduğunda çözülemeyecek hiçbir şey yok...
Sevgi herşeyi çözer, çözmüyorsa yanlış kişidir knkq
Hayır çözemez.
Yaw ne sevgi herşeyi çözermiş o eskidendi be şimdi para olmassa eşin bile yüzüne bakmıyor bu devirde
Çözer... karşılıklı çaba olursa
Olur mu bu çaba sanmam 😇
Kural sanki bu ya.. biri çok sever, oteki o sevginin nankörü olur
Boşverdik gitti incito 😇
Sevgi her şeyi çözmez yanlış kişiyi çözebiliyor mu hayır.. Sevgi bile bir yere kadar.
Maalesef sevgi herşeyi çözmüyor
Hayır her şey çözmez
İnsan insan iyi gelir. Sevgi iyileştirir
Sevgi saf sevgiyse evet çözer 🫠
Çözmüyor çözemedi çözmedi...
Sevginin de gücü bir yere kadar.
Gerçek sevgi herşeyi çözer.
Onu diyeni bi yakalarsam
Her zaman değil
Hayır yokluğa çözüm olmuyor
Sevgi en iyi ilactr
Sevginin hiçbir halta yaradığını görmedim ben