Dış görünüş olabilir, karakter olabilir. Herhangi bir özellik. Kara kara gözler beni çok etkiliyor 😌

Dış görünüş olabilir, karakter olabilir. Herhangi bir özellik. Kara kara gözler beni çok etkiliyor 😌

İlk beni seveni seveyim dedim belki mutlu olurum dedim ama olmadı.
İkinci de fiziğine dış görünüşüne ama o da çok yürümedi.
Sonrada hep ya fiziğine, ilgisine ya da sohbetine yani arkadaş canlısı olmasına aşık olurum ya da etkilnirim..
Peki siz efendim
Ben hiç aşık olduğumu düşünmüyorum ama benim için iyi anlaşabilmek, öncesinde arkadaş olabilmek önemlidir.
Aşık olmasanız bile eminim etkilendiğiniz olmuştur neyse yinede birisiyle anlaşmak arkadaş olmak buda iyi 1 başlangıç sayılır birliktelik için..
Peki sizce kadınlar daha çok erkeklerde fiziğe bakar yoksa nasıl birisi olduğuna mı bir bayan olarak fikrinizi merak ediyorum tabi cevap vermek isterseniz
Kadınlar her ne kadar dış görünüşe baktığını söylese de yalan bence. Daha çok erkeğin duruşuna, gücüne ve ilgine vuruluruz.
Ama genelde her şey dış görünüşle başlar her 2 taraf için. Peki kadınlar istediği gibi bir erkeği tanıyınca ve kendine aşık edemediginde ya da ilgisini çekemediğinde ne düşünür sizce o erkek hakkında.. düşünceleriniz nedir bu konu hakkında..
Hiç öyle bir durumum olmadığı için bilemiyorum. Kimseyi kendime aşık etmeye çalışmadım valla 😅
Hayır mesela yani dedim normalde bir güzel kadın ya da kendine güvenen bir kadın olsa istediği gibi birini gorse tanisa onunla olmak için 1 uğraşsa 1 şey yapmaya çalışsa ama el vermese o kişi hakkında ne düşünür dü..
Olum hepsi ya. Her şeyi. Bir insan gülerken ayrı, çatık kaşlı olunca ayrı, yürürken ayrı, ses tonu ayrı, bakışları ayrı, yemek yerken ayrı, şu içerken ayrı herşeyi ile nasıl bu kadar tatlı olabilir yaa. Her gördüğümde midemde kelebekler uçardı. Onun gibisi karşıma hiç çıkmadı, çıksın da istemiyorum.
Kaç yaşında oldun peki
@oylesineactimbruh 14 düm. İlk ve son zaten. Başkası olmadı.
Oha.
@oylesineactimbruh Hayatıma aldığım iki kişi oldu. Ama ikiside aynı heyecanı, hisleri vermeyince ben bitirdim. Boş yere kızların hisleri ile oynamak istemedim. Aideyet duygusu olmadı çünkü.
Sevdiğim kadını tanıyana kadar hiç bir kadınla konuşmaktan korkmadım ve çekinmedim sadece sevdiğim kadını gördüğüm ilk an şoklandım gibi oldum içimden dedim kendi kendime benim eşim olmalısın diye daha sonra bi şekilde birbirimize ulaştık ve şimdi evliyiz
En son ortaokul 6 da aşık olmuştum sınıfa yeni bir kız gelmişti Yemek yedirmez su içirmezdi zalimin kızı. Saçları gözleri bakışları sesi derslerden kalmama yetiyordu. Çocuktuk işte bidaha öyle duygum olmadı. Ama güzeldi aşık olmak.
Cevap
28Cevap
Kokusuna sesine gülüşüne bakışına gözlerine saçlarına her zerresine saydırma bana
Vay be...
Aşık olduğum birisi olmadı daha
Baklavalarına vuruldum gahahahahahwğsüÖswhwh yani karın kaslarına , sırt kaslarınada olabilir 😂😂😂ahh kalbim hahaüsüwğeşzözöaiağwşflfld
‘Ne kara kaşına, ne kara gözüne, ben bir tek sözüne tutulup kaldım’ demiş Yıldız abla 🙂
😇🌸
Yüzü ve ellerinden çok etkileniyordum. Parmaklarının ucu kırmızıydı kağıt beyaz tenliydi. Kansızlık da var tabi. Yüzük parmağında nişan yüzüğü yoktu çünkü "bekar" dı ve bunun ortada olması niye bilmiyorum çok hoşuma gidiyordu. Düşündükçe kendi kendime baştan çıkıyordum.
Açıkçası pek aşk yaşamadığım için tam olarak nesine vurulurdum bilmiyorum. Bence insan gerçekten aşık olunca bunu bir şeye bağlayamıyor, hissettiğinde anlıyorsun. Şöyle düşünüyorum; bazen bir bakış, bazen bir davranış, bazen de yanında hissettiğin huzur olabilir. Ama dediğim gibi, ben çok yoğun bir aşk yaşamadığım için net bir şey söyleyemiyorum.
Boylu boslu, karizmatik biriydi; Kalın ve tok sesi, muhteşem kahkahası ve piyanist gibi elleri vardı
Duruşu, karakteri ama bir fotoğrafı vardı işte bu ya demiştim tabi uzun yıllar önceydi şimdi ise öyle düşündüğüm kimse yok
Gülüş... Ben onun gülüşüne âşık oldum.. O ise giderken benim gülüşümü de yanında götürdü.
Dış görünüşüne ve çok havalı duruyor ve kariyer seçimi
Gülüşüne gamzelerine ve yan yanayken duruşuna diyebilirim..
Her birşeyine tutulmuştum. Ama olmayacak işti bizimki. Allah yine de onu mutlu kılsın.
Bakışındaki sakinlik, konuşurken ki sıcaklığı, kendini ifade edişine bakarım
Merhametine tutulmuştum. Giderkende vizdansızlığını gösterdi
Kokusuna. Geçti gitti..
Hoşlantıdan öteye gitmedi ki hoşlanırken bile zor hoşlanan bir insanım yani aşk diyecek kadar sevemedim kimseyi, bilmiyorum ya sorun bendedir ya da hala karşılaşmamışımdır.
Zeka öncelik, bu yoksa gerisi de yok.
Olmamasına 😂😂😂😂😂
Her şeyi hoşuma giderdi
Esmer oluşuna falan 😂 değildi ama çok zekiydi
Ah unutur muyum kalbine onu çok seviyorum ♥️
Merhametine, karakterine, idareci yapısına
Konuşurken hissettirdiklerine.
Yeşil yeşil bakan gözlerine
Kalbinin güzelliği yüzüne konuşmasına 🤭🩷
Yıllar önce olduğumda onun deliliğine vurulmuştum
Gözlerine bakışlarına
elimi beline atmasina ve gozlerine
elini belime*
Hiç aşık olmadım bacım
Çok samimiydi ilgiliydi değer veriyordu ama arkadaş olarakmış
Gülünce göz kenarlarında oluşan kırışıklık 🙈
Bana baksa da bir gülse diyorum ama o içten gülüşü 😍
Sssst duymasinlar😉
Mizahına, samimiyetine, aynı kafa yapısında olmasına, anlayışına. Ama olamadık…
Sesine
Her şeyine
İsminin güzelliğine jzjxj
Aşık olmadım hiç
İki bir insan sanmıştım
İyi*
Değilmiymiş
@Poyrazates26 değilmiş
Boyuna
Gözlerine
İç güzelliği yeter bence
Vurulmaz olaydum