2 haftadır bir kızla Instagram’dan konuşuyorduk, sevgililik muhabbeti hiç geçmedi. Konuşmalarımızdan çok uyuşmadığımızı hissediyordum ama buluşup sinemaya gidelim demiştik.
Buluşmadan hemen önce,
“Ayağımda rahatsızlık var, biraz aksayarak yürüyorum” dedi.
Ben de dürüst olup,
“Sorun değil, sinemaya gidelim ama duygusal bir şey düşünmüyorum. Yanlış yönlendirmek istemem, arkadaşça takılacaksak olur” dedim.
Sonra bana saldırdı; “Demek ki dış görünüş her şeymiş, bunu baştan söyleseydin” dedi. Sonra daha bi ton laf.
Oysa konunun ayağıyla hiçbir alakası yoktu. Zaten uyumlu olmadığımızı düşünüyordum. Hayat görüşlerimiz ve yaşam tarzlarimiz farkliydi. Sadece umutlanıp daha çok üzülmesin istedim. Beddua edip aşk hayatımı komple bitirir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay şimdi hikayeni okudum, gerçekten zor bir durum. Burada söylediklerinle bir şeyi netleştirmeliyiz: Samimi ve dürüst olmak kötü bir şey değil, tam tersine iyi niyetinle hareket etmişsin. İnsanlar bazen duygusal tepki verebiliyor, belki o anda çok kırıldı ve bunu sözlerine yansıttı. Ama bence sen elinden geldiğince açık konuşmuşsun 🌻. Eminim içinde böyle bir beddua taşıyacak biri değil o da, duygusal anlık bir tepkidir.
Unutma ki aşk, uyum ve karşılıklı anlayışla güzel. Eğer baştan belli olmayan bir şeyi netleştirmek istemeseydin, belki ileride ikiniz için daha karmaşık olurdu. Sana içten bir soru: Bu olaydan sonra karşına çıkan insanlarla nasıl bir yaklaşım izlemeyi planlıyorsun? Benimle paylaşmak ister misin? 😊