Askerde aynı koğuşta kaldığım bir arkadaşım vardı, normal bir tipti yani. Tip olarak bakınca kızların gözünde pek şansı yoktu. Ama pilot oldu olalı kızların bakışı ciddi anlamda değişti. Demek ki bazı meslekler ister istemez algıyı etkiliyor.

Askerde aynı koğuşta kaldığım bir arkadaşım vardı, normal bir tipti yani. Tip olarak bakınca kızların gözünde pek şansı yoktu. Ama pilot oldu olalı kızların bakışı ciddi anlamda değişti. Demek ki bazı meslekler ister istemez algıyı etkiliyor.

Evet ahhaja kim ne derse desin çoğu kız bunu sever. Başarı erkekteki çirkinliği yok eder. Ben şahsen pilot diye etkilenmem, hatta işinden dolayı eve az gelir diye soğurum, gerek yok. Ressam olursa etkilenirim
Az önce intagram da maskülen bir sayfa da yazı okudum sey diyordu tipi kötü de olsa finansal açıdan iyi erkek baklavası olan erkeğe tercih edilir ki bunu çevrem de çoğu kez şahit oldum. Tip desen yok ama sırf parası var diye kızlar peşini birakmiyordu adamın.
Kabul etme ne kelime knk pilot olunca sen seçersin eski pilotum bıraktım ama çekilicek dert değil yani hakkı b kunu ödemiyor çektiğin çileye değmez ki sıkılıyorsun kadınların tacizleride rahatsız edici boyutlara ulaşıyor
Kızların çoğu mesleğe göre seçtiği için evet. onlar için formanın altında kimin olduğu önemsiz. forma önemlidir. eşeğe forma giydir onu da isterler..
Cevap
9Cevap
Bana Vecihi gibi erkek lazım ahdhdhf
https://www.youtube.com/embed/ewseWe6ji0YBulursun hmmm, belki rüyanda görürsün bnmnbm
Çalışma ortamları berbat. Saatleri de öyle şahsen tercih sebebim olamaz
Meslek değil para etkiler. Pilotlar asgari ücretle çalışsa suratına bi tane kız bakmaz.
Oysaki pilotla evlensen ne olacak sanki. Maaşı için mi acaba? Başka ne olabilir ki di mi. 😂
Allah sahibine bağışlasın.
Giriş seviye bir pilotun maaşı bile 500-600 bin belki de parası etkilemiştir ya da kız arkadaşlarına kocasının mesleğiyle hava atacaktır, uçuruyor vs.
E tabi yüksek maaş ve havalı bir meslek sonuçta kızlar için önemli olan bunlar zaten sadece para
Meslek tip ya da karakterin önüne geçmemli ya
Baya etkiliyor hemde baya
Statüye ve paraya düşkün kızlar anında düşer ne olduğunu falan sorgulamaz kalite cidden önemli.
Bazı mesleklerin karizması olsada, yinede buna göre değerlendirilmemeli ilişki işleri.
Üniformalı erkek çekiciliği diye bir şey var. Bizzat şahit olduğum durumlardan biliyorum.
Alakası yok ya
çok da bi olayı var gibi gelmedi
hiç öyle bir şey yok
Pilotlar capkin olur uzak durulmasi gereken mesleklerden biri
Genelde evet
Yo bana göre değil
Gökyüzünde uçarız
bence daha yüksek
Statü etkisi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?