Benim için ölen sevgilim bir tartışma üzerine her yerden engelledi?

5 aylık ciddi ilişkimiz vardı ailesi biliyordu. Kendisi bana kıyamayan sürekli hediyeler alan , elinde sürekli çiçekle gelen , sırf ayakkabı ayağıma vurdu diye marka ayakkabı akıllı saat vs hediyeler alan sürekli ilgili gittiği yerleri bile sürekli haber eden resmini atan bir erkekti. Ben kaçan kovalanır düşüncesiyle hep geri duran taraf oldum. Her tartısmada telefonu yüzme kapattım peşimden koştu vs. En son bu bana güvenmediğini belşrten kıskançlıklarda bulununca her yerden engelledim kendisini. Bana başka yerden ulaştı cevap vermedim amacım it gibi peşimden koşmasıydı. Sonra bu da beni aramadı 4 gün. Arkadasım beni arayıp çocuğun onu eklediğini söyleyince engeli kaldırıp ulaştım. Bilerek eklediğini anca engeli öyle kaldırıp ona ulaşacağım için yaptığını vs dedi sen bana çok kötü şeyler yaşattın beni engelledin gece sinirden duvara yumruk attım hastanelik oldum falan dedi ilaclarini bana gösterdi sonra bitti benim için dedi ben o gece sabaha kadar ağladım onu sevdiğimi anladım. Sinir olsun diye instagramın profiline kalp koydum. Gece beni aramış sabah da aradı açtım kalp koymussun helal olsun sana falan dedi ben gerçeği anlattım ama bitti istemiyorum dedi onu aradım görüntülü konuşurken gözleri şişmişti ilk defa bir kız için ağladım dedi ve biz bunun üzerine barıştık ben memlekette izinde idim geldi yanıma görüştük her şey güzeldi.4 gün konuştuk ama eskisi gibi değildi bana soğukluk vardı biraz ben arkadaşımı eklediği için yediremedim buna sana güvenemiyorum o kızı eklemeyecektin dedim bu lafın üzerine sinirlendi bağırdı çağırdı artık eskisi gibi peşinden koşacak biri yok bitti artık dedi yüzüne kapattım telefonu baktım yine arıyor açtım dedi seni engelledim her yerden bu ilişki bitti falan baktım engellemiş her yerden 15 gün oldu açmıyor engeli tabi ki hiçbir şekilde yazmadım ona sizce niye böyle değişti birden beni sevgisine emindim acaba başkası mı var diyorum en son iki tartışma onun kıskançlığı üzerine bitmişti instagramımda ekli erkekleri soruyordu tek tek falan bilmiyorum artık nolduysa

Benim için ölen sevgilim bir tartışma üzerine her yerden engelledi?