Sizce ne olcak ya?

Arkadaşlar sevgilimden ayrılmıştım ama sonra görüşmeye buluşmaya devam ettik görüştük aynı sevgili gibi davranışlarım sevgiliyken ne yapıyorsak aynı hatta birlikte de olduk sevgiliyken de olduğu gibi ayrıldık ben dört gün hiç yazmadım sonra bi gün yazdım ayak üstü buluşurum senle dedi ama öyle olmadı buluştuk aynı sevgili gibi davrandı sarıldı öptü ayrılık 5 gün olmuştu dedim daha uzun gibi geldi Biliyormusun demişti felan sonra tekrar birlikte olduk yanlış yapıyoruz felan dedi ama sonra devam ettik sonrasında arkadaşız dedi işte sonrasında bi kaç kez daha böyle bi araya geldik bir araya geldiğimizde sadece ilişki yok bu arada sonrasında da dün tekrar buluştuk dedi ki bizim birlikte olmayı bırakmamız lazım bu beni sana daha çok bağlıyor bir şey oluyor böyle bazen sana aşık oluyorum sonra kendimi durduruyorum diyor bi sebepten dolayı ayrıldık orası çok uzun mantığıyla hareket edip ayrıldı ama böyle de bi durum var kullanıyor beni desem neden o zaman bu durumu kesmeliyiz bence dedi aslında geri beraber olmamamız için bir neden yok o sadece kendisi kabul etmek istemiyordu napcam bilmiyorum

Sizce ne olcak ya?