- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
6 ayBurada evlenilecek insan değil de insan ilişki içindeyken aidiyet duygusunu çok şiddetli yaşadığı zaman bir daha bir başkasına dokunabilecek miyim diye düşünüyor o arada kalkan midesine falan odaklanıyor ya Allah o anı kimseye nasip etmesin. Umarım aidiyet duygusunu tadan herkes bunu doğru kişide yaşar sonrasında oluşan travma çok ağır. Sana gelirsek te bulursun kalbin bedenin ruhun aklın 4 ü birleştikten sonra birilerini hayat muhakkak karşına çıkarıyor insandan bol bir şey yok yeter ki sen hazır ol.
14 Yorumla
Soran6 ayIcımımı okudun. Ben başka birine nasıl dokunurum mıdem almazkı😞
Soran6 ayBunu dusununce tahammül edemiyorum
- 6 ay
İçini okumadım aynı şeyleri hissediyorum 🙂
Soran6 aySende mi yasadın
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)6 ayDerdiniz bu mu gerçekten, ben ilişkim bittiğinde de tek derdim kimseye muhtaç olmadan kariyerimi birikimimi düzenimi kurmaktı. Dışardan kendisi ile meşgul olan ve mutlu bir insan olduğunuzda zaten doğru insanlar ışığınızı farkediyor. Barıştığımda da tek derdim ayaklarımın üstünde duracak güçte olmaktı derdim. Evlenecek insan bulmanın derdine düşmek olmamalı hayat gayen. Nasibini akışta beklersin olur biter. ilişkin bitmeden bunun derdine düşenler için üzülüyorum vallahi. Allah akıl fikir versin :) Sen bu evreyi en kolay atlatmak için meşguliyet geliştirmek ile meşgul olmalısın ki yeni ilişkinin telaşına düşmüşsün.
22 Yorumla
Soran6 aySen benım neler yaşadığımı biliyor musun hayat öyle anlattığın gibi toz pembe değil
Soran6 ayOyy sınırlendınmı sen
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
6 ayBulabilirsin tabi ki. Sadece sabırlı olmalı, dua etmeli, aradığın kişi için doğru kıstaslar oluşturmalısın.
Örneğin, yalan söylemeyen, efendi, sadık, ALLAH'tan korkan ama kendi dindar göstererek menfaat elde etmeye çalışmayan, ev işlerinde becerikli, sana yardım etmeyi ALLAH'ın hediyesi gören, seni üzmekten ödü kopan, senin dünya ve ahiret mutluluğunu kazanmanda yardımcı olacak donanımda olan,
Çocuklarına hayırlı baba olabilecek, onların eğitiminde sana gereken desteği verecek, hayırlı evlatlar yetiştirilecek bir eş seçmelisin.02 Yorumla
Soran6 ayYa noldu biliyor musun yemınederım kı çok açık değil kıyafetime laf söyledi ben de pek dınlemedım sen benı dinlemiyorsun dedı kızdı haklımı
- 6 ay
Bilmiyorum kim haklı, onun tavrı bir değil ama senin nasıl giyindiğin de önemli
Bulursun. Hemde acele etme biraz ayrılığın acısını üstünden at. Sonra nasıl birini istediğini daha iyi kavrayacaksın. Ondan sonra artık bazılarına şans bile vermeyeceksin. Evlenip boşanmak için yıllar harcayacağına hiç evlenmemek daha iyi. Bende 31 oldum. Arkadaşlarım falan hep evlendi. Ama benim kafa biraz farklı çalışıyor herkesle anlaşamıyorum. Son yıllarda yalan yok yalnızlık duygusu ağır basmaya başladı. Ama ruh eşimi bulmadan evlenmeyeceğim. İnsan evine giderken sevinerek koşarak gitmeli. Kafana takma.
01 Yorumla
Soran5 ayEvde kaldım😅
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yaş hiçbir şey için geç değil, hele ki evlilik gibi bir şey söz konusuysa! 🥰 İnsan olgunlaştıkça aslında daha doğru kararlar alabiliyor ve kendine gerçekten değer veren birini bulma şansı artıyor. Şimdi sonbahar, yeni başlangıçların mevsimi. Yapraklar nasıl dökülüp yerini yenilerine bırakıyorsa, senin de hayatına yeni ve anlamlı bir sayfa açma vaktin gelmiş olabilir 🍁.
Önemli olan enerjini ve umudunu kaybetmemen. Kendine olan güvenin ve pozitif enerjin her şeyin anahtarı. Sence o kişiyi bulduğunda doğru kişi olduğunu nasıl anlayacaksın? 💫00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
Hoop hizmet ayağınıza geldi, overlok makinesi ayağınıza geldi. halı, kilim , paspas, yolluk kenarlarına overlok çekilir , dikiş yapılır vs
Sen ne anlatıyorsun ablası yaa henüz ilişkinin birini bitirmeden diğerine koyulmuşsun. Önce bi ayrıl bi acısını çek sonra bakarsın. Madem koca bulamamaktan korkuyorsun o zaman elindekine sahip çık. Elindekinin kumaşı buna uygun değilse ayrıl. Önüne neler çıkar bilemezsin. Overlokçu bile ayağına geldikten sonra koca haydi haydi gelir😂
00 YorumlaBulursun elbette,1-görüştüğün insan sıkıntılı ya da aranızda düzelmeyecek sorun varsa asla ayrılır isem yalnız kalırım diye düşünme, gerekiyor ise ayrılman lazım,2-ya ben bu yaştan sonra ayrılır isem yalnız kalırım diye düşünme, sonuç olarak ahlâk ve kişilik yaş ile ilgili değil,20 yaşında ahlâk bozuk insan da vardır,30 u geçmiş ama ahlâkı ve karakteri düzgün insanlar da vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ay1.80 boy 75 kilo atletik bir erkek istersen boyun boyuma huyun huyuma uygunsa ve hayırlısı olacaksa (sevgililik istemiyorum) evlilik niyetiyle tanışmak isterim.
Not: Yetişkin bireyleriz anlaşamazsak üzülme olmayacaksa görüşelim 👍 üzüleceksen bu cevabı görmezden gel lütfen.
02 Yorumla
Soran5 ay🤣
Cevap sahibi5 ayCiddi tekliflere bu şekilde gülersen degil evlilik anca eğlencelik ilişki bulursun.
Gizli Üye(25-29)6 ayBulabilirsin Fb ama... Çünkü kadınların eli çok kuvvetli evlilikte ne verebiliceksin ki o yaştan sonra adam evlenip onca derdin altına girsin sanıyorsun 👉 Şurda 1-2 yıla popon ki kıl beyazlamış olucak sence popon ki kıl beyazlamış bir kadınla onca masraf emek ve çaba gösterir mi evlenmek için biri. Objektif sorman lazım kadınlar kendi yalanlarına körü körüne inanıp 40 da deliriyorlar yaptıkları hata yüzünden.
09 Yorumla
Soran6 ay🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi6 ayGamsızın teki gibisin anlaşılmaz senle. Kaç oldu skor var mı 30-40 ?
Soran6 ayYanı senin bu saçma yorumuna ne cevap vereyim
Cevap sahibi6 ayBiraz fazla oumsuz yaklaştım kabul ama evliliğin bir gerçeği de maddiyat kısmı. Sen ne biriktirdin evlilik için bu zamana kadar ?
Soran6 ayErkek halletmıuor mu maddı kısmı
Cevap sahibi6 ayHangi kısmını? düğünü-kınası-nikahı mı evi eşyaları mı
Cevap sahibi6 ayAnladım çalışmıyorsun da meslek yok.
Soran6 ayÖğretmenim
Cevap sahibi6 ayEvlilik %50 ortaklık demek hem yasalara hem toplumsal olarak. Erkek maddiyatı ödiyicekti dersen kimse evlenmez 😂 kimse aptal değil. 1 saatine 2000 tl verir haftada bir karıya basar keyfini alır gerek var mı?
6 ayEvlenmek çözüm olsaydı birçok evli erkek burada bekarlara yazmazdi. Acele etme bence. O kişinin karşına ne zaman çıkacağı belli olmaz. Bazen 10 yıl konuşup ayrilanlarda oluyor iki ay konuşup hayatının aşkını bulanlarda. Kendini şartlama
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
6 ayTabii ki bulabilirsin. Asla umutsuzluğa kapılma biri gider biri gelir bir sürü insan doğru insanı arıyor.
Asıl sorun olmayacak ilişkiyi zorlayıp oldurmaya çalışmak.
00 Yorumla Ayrılda gel. Bende çok uzun süredir yalnız ve mutsuz ama olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı.
6 ayHayat devam ediyo moralini bozma ilk ilişkisi biten sen değilsin sonda olmayacaksın kendini toparla ve hayata sımm sıkı sarıll unutmaa mussmutlu olacağın günler çook yakınn🌹bu gülde benden sanaa
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
6 ayzaten yeterince eskitilmişsin taşlanmış kota dönmüşsün evlenipte ne yapacaksın vurdurmaya devam et şimdiye kadar olduğu gibi.
01 Yorumla
Soran6 ayNe dıyon be
Ona göre mi ayrılacaksın, yerine birini koyamayınca olmuyorsa geçinmeye bak o zaman
14 Yorumla
Soran6 ayKoyamamkı
- 6 ay
Koyarsın veya koymazsın, o kısmı ben söyleyemem.
İlişki biterken böyle bir düşüncenin aklına gelmesi normal ama bunu ilişkiyi devam ettirme gerekçesine çevirirsen adama haksızlık etmiş olursun.
Hayatında biri olsun diye de ilişkiyi sürdürebilirsin, bu senin seçimin.
Ama öyleyse ona “aşığım” gibi sözler söyleme çünkü gerçekten seviyorsan bu noktada onu sevip sevmediğini sorguluyor olurdun.
Soran6 ayHııı
Soran6 aySeviyorum canım
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
6 ayBu yaşlarda ilişki bitirince öyle düşünceler geliyor. Sonra zaten evlilik istemediğine karar veriyorsun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
6 ayArayan mevlasınıda bulur, belasını da. Daha gençsin. Bulursun tabiki.
01 Yorumla
Soran6 ayYaşım küçük değil evde kaldın diyorlar
- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
6 ayBulamazsın valla güzel kızız 24 yaşındayzı biz bile adam akıllı bulamadık
03 Yorumla
Soran6 ayBende guzelım
- 6 ay
İşte güzel olmak falan boş şans önemli
Soran6 ayDoğru
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. evet tabi bulabilirsin, ancak artık insan bulmak o kadar zorlaştı ki önce sosyalleşmek ile başlamak lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 ayBulursun bulursun çok var da.. Neden ilişkin bitiyor
014 Yorumla
Soran6 ayYa noldu biliyor musun yemınederım kı çok açık değil kıyafetime laf söyledi ben de pek dınlemedım sen benı dinlemiyorsun dedı kızdı haklımı
- 6 ay
Yani... Haklı sayılır ama tabi sende onun kölesi değilsin sonuçta. Ne giymiştin ki sen
Soran6 ayUzun çızme dızustu elbise
- 6 ay
Göğüs dekolte falan
Soran6 ayBen göğüs dekoltesı gıymemkı
- 6 ay
Çok da açık değilmiş aslında.. Peki sen neden inat ettin ve söz dinlemedin
Soran6 ayAslında şöyle oldu gıymısdım fotoğraf paylastım story kaldır dedi kaldırmadım kızdı tartıştık sonra özür dıledım kabul etmedı
- 6 ay
Yani biraz. Tabi sen kaldırınca kötü olur diye düşündün.. O da herkes görecek diye kıskandı.
Ama bundan ayrılmazsınız bence ya.
Bırakma z heralde böyle bir kızı
Soran6 ayEvet tanıdıkları eklı bende dedımkı kaldırsam dıcekler bak sevgilisi kızdı kaldırdı o durum olsun ıstemedım evet o da herkes görecek dıyekıskandı beni dinlemezsen olmaz bu iş diyo ayrıldı sanırım
- 6 ay
Yok yok soğuyunca konuşursunuz
Kaç yaşında insanlarsınız
Soran6 ayInsallah 😞
- 6 ay
Çok seviyorsun belli ki.. Bu adam birden böyle olmamıştır. Neden dinlemedin sözünü
Hatta kızacağını bilr bile neden paylaştın
Soran6 ayİşte bana göre cok açık değildi ınan sende görsen acık değil dersin mıllet çıplak geziyor
- 6 ay
Millet öyle de.. Önceden tanıdığın biri neye kızar bilmen lazım bence.
Aşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. Nasip bu belli olmaz. Aslında merak ettiğim şeyler varda neyse..
01 Yorumla
Soran6 aySor
6 ayBulursun neden bulamayasin ama kriterler biraz istediğin gibi olmayabilir
024 Yorumla
Soran6 ayO zaman ayrılmayayım
- 6 ay
Eğer ki iyi biriyse , seni mutlu edecekse neden ayriliyorsun ki?
Soran6 ayYa aslında çok büyük bişey değil çok açık değildi gıyımım gıyımıme laf etti benı dinlemiyorsun dedı tartıştık.
- 6 ay
Erkekler böyle şeylere çok takılır. Sana göre açık olmayan ona göre açık olabilir. Bence de büyük bir sorun değilmiş. Hatta sorun bile değil. Onun istediği gibi giyin olsun bitsin. Erkek sözünün dinlenmesini ister. Ama şimdi ki kadınların çoğu ise bana karışamaz kafasında olunca ilişkilerde sorunlar olabiliyor. Bu adam ileri de senin eşin olacaksa istediği olmaya çalış ve mutlu olun. Bu senden bir şey götürmez emin ol. Aksine mutlu olmanı sağlar.
Soran6 ayYemınederım kı çok acık değil millet cıplak geziyor ben çok dıkkat ederım çizme bacağımı kapadı zaten ve biraz dizüstü bı elbise idi millet bakacak tahammül edemem dedı napayım ben
Soran6 ayO da diyor kı sen evleneceğim ınsansın benı dinlemezsen sorun olur ilerde kendını düzelt diyo
- 6 ay
Bak haklisindir eminim ama işte erkek milleti böyle. Tamam de geç. İlla ki hakkını ara , tepkini göster kendini ezdirme ama yeri geldiği zaman he hee de geç mutlu olmak için. Ama yalnız su da var ki eğer ki bu kişi aşırı kiskancsa ileri de daha büyük sorunlar olabilir. Kimi vardır kiskanctir sürekli sana uyarı da bulunur ama seni gerçekten sevdiği , kıskandığı içindir. Ama kimi de var ki kıskançlık durumu şiddet seviyesindedir. İşte o kişi tehlikelidir. O ince çizgiyi ayrıt etmelisin
Soran6 ayHastalık boyutunda değil sadece dekolteye mi niye karışıyor bı yere gıderım karısmaz sadece geç kalma eve der bu sekılde
Soran6 ayHatta bunalırım o der cık bıraz nefes al ama gecıkme gıbı
- 6 ay
Olur o kadar. Eğer ki seviyorsanız birbirinizi ve çokta büyük sorunlar yoksa bence ayrılmayın. Bu zamanda yeni bir ilişki bulmak , yeniden birini tanıyıp güvenmek çok zor.
- 6 ay
Olur o adamdan o zaman. Egerki kaba biri değil şiddete meyili yok cimri de değil birde vicdanlı ve anlayışlı biriyse tamamdır :)
Soran6 ayBana karşı kıbar anlayışlı ıletısım sorunumuz yok asla kıskanclık olayı da dozunda mesela giyim acık olursa ben dayanamam biri bakarsa diyo dısarı cık arkadaslarınla görüş ama eve gecikme diyo bunalınca nefes al diyo ve elı cok açık cımrı degıl asla benı de cok seviyor
- 6 ay
E ablacım belanı mi arıyorsun o zaman :) bulmuşsun adamını git yapış bırakma.
Soran6 ayAma ben de ona kırıldım böyle devam ederse olmaz diyor 😞
Soran6 ayAyrıldım diyor resmen çok kırıldım
- 6 ay
Küçük sorunları büyük sorun haline getirmeyin. O adım atmiyorsa sen at. Gereksiz gurur yapmayın. Seven insanlar bir şekilde yine bir araya gelir sorun ne olursa olsun. Biraz sabret baktın olmuyor adımı sen at.
Soran6 ayBen gurur yapmam sadece böyle dıyınce beni sevmiyor mu artık acaba dedım kırıldım😞Bır erkek olarak sana sorayım sevmiyor mu acaba
- 6 ay
Benim burdan bunu bilmem bira zor ama anlattıklarına bakınca sevdiğine inanıyorum. Biraz zaman ver ona. Zaman sevip sevmedigini sana gosterecektir
Soran6 ayBende inanıyorum umarım konusur tamam haklı olabilir ama ınsan bu sebepden ayrılır mı ya
- 6 ay
Ayrılmaz tabi ki. O kısımda saçmalamış. Dediğim gibi bekle gor.
Soran6 ayBen adım atsammı ama kırdı benı
- 6 ay
Bence atmalisin ama sana kalmış. İstersen biraz bekle dediğim gibi
Soran6 ayTamam
- 6 ay
Hakkında hayirlisi olsun. Umarım mutlu olursun. Hayırlı günler.
Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. ben de bulamayacağımı düşünüyorum. yalnız değilsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 ayeee senden istesiğini aldı yeni heyecanlar peşinde olacak, evlenmek isteyen gidip ilişki yaşamaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
6 ayBulamazsın
Vakti gelince karşına çıkacak
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 738 cevap paylaştı. Memlekette erkek kıtlığımı var illaki biri çıkar karamsar olmayın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 504 cevap paylaştı.
6 ayHerkesin başına her şey gelebilir. Evlenilecek insan bulunabilir. Konuşmak ister misin?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
6 ayBu zamanda cok zor cunku kadinlar cok kotu ya. İnsan tirsiyir. Herkes aldatiyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ayBulabilirsin tabi ki kendi değerinin farkında ol
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
6 ayher yaşta herşeyi bulursun , tek derdimiz bu olsa keşke
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bulabilirsin tabiki, umudunu yitirme kafana göre birisi çıkar elbet karşına
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
6 ayBulursun güzelim böyle düşünme bitecekse bırak gitsin gitmek isteyeni baglasan durmaz zaten kendine etme
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Sıfırdan başlamak tanımaya çalışmak güvenmeye çalışmak sonra hayatını ona göre şekillendirmek hem uzun vadeli hem de gerçekten çok zor
09 Yorumla
Soran6 ayBen de aynen bunları düşünüyorum en basdan al herseyı uğraşamam
Soran6 ayIyı insan bulmak zor bulabılır mıyım bulsam nekadar zaman sonra yaş 31
Soran6 ayİskeletim cıkınca sanırım
Soran6 ayIlıskımı kurtarmak en ıyısı
Gizli Üye(30-35)6 ayTabi bulabilirsin
Hayat neler çıkartır bilemezsin
Neden ayrılıyorsunuz00 Yorumla
6 ay31 yaşa kadar flört etmişsin 32 de artık evlilik yolunda ilerlerdin
03 Yorumla
Soran6 ayAma ayrılırsak
- 6 ay
😀😀😀 daha mualkakta bir ilişki flört etmeyi seviyorsan ayrılma derim
- 6 ay
Sonra yeni birine alışacan evlilik kararı alacan vs. Vs
6 ayUmutsuzluk olmaz bu işlerde tam olmadık bir anda karşına biri çıkar
00 YorumlaAy evlenme napcan koca derdi cekcen görümce elti kaynanana evin tek oğlu yetim bul en iyisi 😁
00 YorumlaElbette bulursun neden bulamayasın ama zor geçer süreç tanıma zamanı vs neden bitmek üzere
00 YorumlaKısmet 30 dan sonra açılıyor.
31 Yorumla- 6 ay
Hımm gerçekmi bu
5 ayKadın bulur erkek çok zor
03 Yorumla
Soran5 ayNeden
- 5 ay
Dünya kadar malın olacağına fındık kadar kukun olsun yeter demişler
- 5 ay
Hele birde Türkiyedeysenn
- Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı.
6 ayHayır bulamazsın
01 Yorumla
Soran6 ayNedenmiş
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
6 ayneden bitmek üzere ne zamandır berabersin
01 Yorumla
Soran6 ay2sene gıyımemı kızdı falan oyle
- Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.
5 ayEvet neden olmasın
00 Yorumla
5 ayBulursun takılma
Kendine odaklan kendini anla00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Beli olmaz bakarsın yarin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aySen kadinsin bulursun her türlü. Erkeklerin hayati çok zor
00 YorumlaRahatlık size zarar mı kardeşim ayrılma
00 Yorumla
5 aytəbiiki. tam kvamındasın
00 Yorumla
6 ayBen de bu yaşıma rağmen umudum kesik değil.
00 Yorumlabulursun isterse 50 yaşında ol.
00 Yorumla
6 ayİllaki bulursun
00 Yorumla
6 ayEvet bulursun evlenmenin yaşı yok
00 Yorumla
6 ayTabi ki bulursunuz neden bulunmasın ki...
00 Yorumla
6 ayBulursun niye bulamayasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
6 ayBulursun hayat bu yaşa bakmaz
00 Yorumla
6 ayNasip kısmet bu işler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 947 cevap paylaştı.
6 ayBulunur en güzel yaşlardasın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
6 ayBulabilirsin tabi kendini birine baglı belleme
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı. Sen şu an bekar mısın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Neden bitiyor ilişkin.
00 YorumlaNeden bulmayasın yas onemlı degıl bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bulursun bulursun köyde değilsen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayBurcuna bağlı biraz da bence
05 Yorumla
Soran6 ayBaşak 🤣
Cevap sahibi6 ayBaşaklar zor yav. Toprak kafası var sizde bu yüzden garantici olmak istiyorsun yoksa kafan rahat olmuyor evlilik konusunda belirsizlikte. Boğalar da aynı.
Soran6 ayAy aynı beni tanımladın garanticı mantık napcam ben
Cevap sahibi6 ayO yüzden mutlu olamazsın bu hayatta. Ayrılacagın adam hangi burçtu ve ilişkin neden bitmek üzere
Soran6 ayO da basak
Gizli Üye(45 üstü)6 ayBu da evlenmemiş ki, demek ki
05 Yorumla
Soran6 ayNee
Cevap sahibi6 ayGelen çakmaya geliyor uyan artık
Soran6 ayKım
Cevap sahibi6 ayYok bişi😂
Soran6 ayNe alaka hacı
Gizli Üye(36-45)5 ayGel evlenek :)
00 Yorumla- Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!