Bakın bir kızı seviyorsunuz hatta resmen kız sizi o kadar etkiliyor ki onun yüzüne bakmıyorsunuz üzerine konuşup yaklaşamıyorsunuz öyle aylarca böyle sürüyor, sonra bu kız bir gün size mesaj atıyor ve sizi sevdiğini itiraf ediyor ama siz etmiyorsunuz üzerine kızla konuşmaya devam ediyorsunuz ( kızda çok olgun anlayışlı bir kız bide hiçte kavga falan bağırmaz) bu kıza sıcak mesajlar dolaylı saygılı ama duygusal imalar yaptıktan sonra; bu erkek niye çekiliyor, niye mesafeli davranıyor ( yani duyguyu söylemek niye bu kadar zor) bide oda yetmedi kız zorlamıyor falan ama siz dalgalı dalgalı yazıyonuz sonrada kıza formal bir mesaj atıyoruz bir anda "Zamanım yok, belki yanlış yapıyorum ama birbirimize yazmayı bırakalım mı? Gerçekten üzgünüm" diye mesaj atıyor ve kız buna görüldü atıyor 19 gün sonra resmen hiç kızmayıp ona "Seni anlıyorum belki yüklerin var benimde yüklerim var belli etmemeye çalışıyorum ama eger gerçekten benimle daha fazla konuşmak istemiyorsan saygı duyuyorum ve susarım" diye cevap yazdı kız. ( mesajı kısaltarak yazdım)
Ve erkek mesaj gelir gelmez mesaja bakıyor ve üzerine de ilk defa hayret ki bir "❤️" ifadesi koyıyor
Ve 5 aydır kızda ona gerçekten bişe yazmadı sustu oda sustu ama bu nedne böyle oldu, Bu ne şimdi!
Yani neyden kaçıyor bu neyi var, niye böyle duygusal konulara da çok giremiyor ben anlamadım gitti...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer