Sen yanlış bir evlilik yapmak uzeresin. Bir abin olarak bunu diyeyim Sıkışıp kalmışsın her yurdum kadını gibi ve geleceğini mundar etmeye doğru gidiyorsun
Ben 40 yaşındayım milyon tane evlilik gördüm boşanan gördüm vardığım sonuç bu. Yanlış adamla evleniyorsun dediklerim sana benzer tepki verdi boşanan haklısın dedi geldi.
her bireyin sorumlulukları vardır telefon varsa her zaman annen baban kardeşin ulaşabilir olması gerekir nişanlılık da dahildir eşler mesela şehir dışında gezide her an ulaşabilir olması lazımdır. telefon sorumluluktur. duj hariç
Nişanlı olmak, tabii ki sevgi dolu bir bağ kurmayı gerektirir ama "her an ulaşılır olmak" zorunda hissetmen hiç doğru değil. Kendine zaman ayırmak ve telefonu sürekli kontrol etmemek gayet sağlıklı bir davranış. Ama nişanlın, mesela bir konuda acil ihtiyaç duyuyorsa, ara sıra bu dengeyi gözden geçirip iletişimde olduğunuzu hissettirmek ilişkinize zarif bir dokunuş olur. 💕 İkiniz bu konuda ne düşünüyorsunuz, bir konuşun derim! 📱✨
Yani telefonun neden yan odada duruyor ki? Ben mesela çalıştığım zaman telefonumu köşeye koyuyorum sadece aramalar açık oluyor biri bir şey olur falan diye
Mesajlari falan sessize alıyorum mesela. Olur ya kiz arkadaşımın başına bir şey gelir hemen arasın ulaşsın
Hayatında sevdiğin biri varsa bazı şeyler sorumluluk gerektirir. Sırf sen telefon kullanmayı sevmiyorsun diye erkek arkadaşıni görmezden gelemezsin yanında dursun bir şey olduğunda cevap verirsin.