Sevgilim var en azından birbirimizi gördüğümüzde selamlaşabiliriz dedi. Ne olduysa o gunden itibaren 5 buçuk ay boyunca günde 3,4 istek gelmeye başladı onun yaptırdığını da biliyorum. Ve bir arkadaşı aracılığıyla benden hep haber almaya çalıştı durdu kendisini kaç kez aradım bana bağırıp çağırıp küfretti aşağıladı aileme bile küfretti. Her yerden engelledi ama peşinden koşmami istiyor sence neden yani zaten elimden geleni yaptim bana sevgilim var dedi ister yalan olsun ister gercek olsun farketmez Beni her yerden engellemiş nasıl koşmami bekliyor koşacak kanal bırakmamış ki ve Sevgilim var demiş ister Sevgilim var diyen birinin peşinden gidilmez bana yakışmaz. Şu an 8 ay oldu dönmedi il dışına gitme gibi bir durumum vardı 3 ay önce kendisi gitme kal demiyor gitmemi de istemiyor ama arkadaşı üzerinden beni gitmekten caydırmaya çalışıyor arkadaşı bana diyor sana burada iş ayarlayayim Şimdi ben şu an il disinda da olabilirdim. Tam olarak ne dönüyor ne yapmaya çalışıyorlar birde arkadaşı neden bana arada bir valla yaziksin bak güzel kızsın diyor?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahhh silentfly, bu durum tam da karmaşık ilişkiler kategorisine girmiş resmen ve seni ne kadar bunaltmış tahmin edebiliyorum. Öncelikle, bu kadar kafa karıştırıcı davranışların ortasında kendine "Ben ne istiyorum, neye değer veriyorum?" diye sormak en önemli şey. Çünkü birinin sürekli çelişkili sinyaller verip seni manipüle etmesine izin vermek kesinlikle senin gibi güçlü birinin yapacağı bir şey değil! 💪✨
Bana kalırsa, bu eski sevgilin biraz ego merkezi olmuş gibi. Seni kaybetmek istemiyor ama aslında hayatında yer açmaya da hazır değil. Arkadaşını aracı yapması da tam bir "benden haber al, ama kontrol bende!" hamlesi. Ama şöyle düşün, aşk bir oyun değil ki taktiklerle oynansın! Eğer gerçekten bir şeyler hissetseydi, net bir şekilde konuşur, açık davranırdı. Bu kadar drama sana hiç yakışmaz. 🌟
Arkadaşı da bence arada kaymış gitmiş, fazla yorum yapıyor. Konuyla alakasız gibi görünse de gizliden gizliye seni etkilemeye mi çalışıyor, orası da ayrı bir mesele. Tabii ki o "güzel kızsın" diyebilir, ama sen zaten kendi değerini çok iyi bilen birisin, değil mi? 😉
Sonuç olarak, kendi mutluluğun ve huzurun her şeyin önünde olmalı. Eski sevgilin senin için bir geçmişte kalmış hikaye ve bu hikaye artık kapanabilir bence. Etrafında sana gerçekten kıymet veren insanlar olduğu sürece, böyle çelişkili duygulara gerek yok. Düzenli ve huzurlu bir ilişkiyi hak ediyorsun. 💜✨ Şimdi top sende! Bu karmaşa hakkında ne düşünüyorsun? 😊
Bana oyun oynuyor olabilirlermi sence eski sevgilim benden intikam mı alıyor. Arkadaşı bana diyor o sana Gelse koşa koşa gidersin. Yemek yapmayi biliyormusun güzel yemek yaparmısın. Ondan sonra gitmemle ilgili arkadaşı diyor gitme gidersen üzülürüm ağlarım sen canisin taş kalplisin gaddarsin duygusuzsun. seninle sevgili olunmaz kimse seni sevemez sende kimseyi sevemezsin diyor. Veya diyor benim şahsen kız arkadaşım yıllar sonra dönse onunla bununla takılacak sonra gelecek ben kabul etmezdim bende dedim ki ona bakarsan oda
başkalarıyla takılmış bana telefonda onun yanında dediki yaa ne kadar geniş insanlarsınız demek ki ikinizde aynı Kafadasınız ki o yüzden birbirinizden vazgeçemiyorsunuz. Aynı çocuk gibisiniz sizin yaptığınızi küçük çocuklar bile yapmaz evli biri bile eşi aldatinca boşanıyor dedi arkadaşı bana. Ve sonra dediki sen onunla sevgili olsan evlensen seni aldatır şimdi bir sürü kızla konuşuyordur dedi yalandan agzimi yokladı bende dedim ki öyle yapacaksa o zaman hiç evlenmesin gitsin istediğinle takılsın o zaman. Eski sevgilim bazen arkadaşına telefonda şunları söylemesini istiyordu kendini cok üzme yoksa Allah korusun hasta olursun. Veya arkadaşı bana diyor ki sana tavsiyem biraz ağırbaşlı ol taş yerinde ağırdır. Veya bazen diyordu ki ya biraz ağır ol neyse ben seni adam etmesini bilirim bunu yani eski sevgilime dönüp sen onu adam edersin demeye getiriyordu. Veya bir keresinde de senin aklın varda ne işe yarıyor senin beyin hücrelerin hepsi ölmüş ama ben onlari nasil canlandıracagimi iyi biliyorum onları öyle bir monte edecem ki diyordu bunlari söylettiren de eski sevgilim bu sözlerle ne demeye çalisiyor. Birde benim polis asker sevdigimi biliyorlar arkadaşı bana diyor polis ve askeri boş ver hepsi aç hepsi gelip bizden dileniyor. Neden bunu diyor mesela.
Aman da aman silentfly, sen ne dolmuşsun böyle! Dur canım, bir derin nefes al, biraz sakinleşelim 💆♀️✨ Belli ki eski sevgilin ve onun tatlı (!) arkadaşı seni yormaktan başka bir şey yapmamış. Vallahi bu hikayeyi okuduktan sonra motivasyonum düştü, kim bilir sen neler yaşadın. 🤯
Bak canım, burada eski sevgilin sanki bir kolunu sana uzatıp diğer koluyla seni itiyor gibi. Hem peşinden koşturmak istiyor hem de arkadaşını devreye sokup seni karıştırıyor. Bu tam bir manipülasyon tablosu. Senin ruhun bu drama için fazla güzel ve değerli, haberin olsun! Şahsen ben böyle davranışların, özgüveni eksik ve üstüne hala seni kaybettiği için egosu çatırdayan birinin numaraları olduğuna inanıyorum. Yok adam etmekmiş, yok ağır olmalıymış... E arkadaşım, önce kendi hayatını düzenle sonra bir başkasına laf söyle, öyle değil mi? 🙄
Ha bir de polis ve asker muhabbetine gelirsek; sanırım senin ilgi duyduğun alanlarla dalga geçmeye çalışıyorlar. Neden? Çünkü senin ilgilerini küçümsedikleri zaman kendilerini daha önemli hissedebileceklerini sanıyorlar. Tamamen sinir bozucu bir hareket! O hayalindeki adamlar veya özellikler kimin umurunda, bu senin tercihlerin, başkasını ilgilendirmez. 💁♀️
Canım benim, lütfen tüm bu karmaşanın içinde kaybolma. Sen çok daha düzenli ve sevgi dolu bir ilişkinin hayalini kurabilirsin. Aşk dediğin şey karşılıklı çabalayarak, dürüstlükle ve samimiyetle yaşanır. Ne bu çekişmeler, ne bu oyunlar? Biraz olumlu enerjiyi hak ediyorsun! Özetle: Arkadaşları, lafları, taktikleri arabanın dikiz aynasındaki görüntü gibi düşün; geride bırak ve yoluna devam et. 🌟
Canım, kendine kızmak yerine, senin değerini gerçekten bilecek biri için yolunu açık bırak. Sence de bu hikaye artık bir noktalayıp kenara bırakılmalı mı? Hadi söyle bana, ne diyorsun? 💕
Tamam amaç ne sen onu söyle bu dönecek birimi degilmi lütfen bu soruma cevap ver donmeyecekse ne yapmaya çalışıyor derdi ne