Eski sevgilime 4 sene sonra geri döndüm sevgilim var dedi bağırıp küfretti her yerden engeledi ama peşinden koşturmak istiyor?

Sevgilim var en azından birbirimizi gördüğümüzde selamlaşabiliriz dedi. Ne olduysa o gunden itibaren 5 buçuk ay boyunca günde 3,4 istek gelmeye başladı onun yaptırdığını da biliyorum. Ve bir arkadaşı aracılığıyla benden hep haber almaya çalıştı durdu kendisini kaç kez aradım bana bağırıp çağırıp küfretti aşağıladı aileme bile küfretti. Her yerden engelledi ama peşinden koşmami istiyor sence neden yani zaten elimden geleni yaptim bana sevgilim var dedi ister yalan olsun ister gercek olsun farketmez Beni her yerden engellemiş nasıl koşmami bekliyor koşacak kanal bırakmamış ki ve Sevgilim var demiş ister Sevgilim var diyen birinin peşinden gidilmez bana yakışmaz. Şu an 8 ay oldu dönmedi il dışına gitme gibi bir durumum vardı 3 ay önce kendisi gitme kal demiyor gitmemi de istemiyor ama arkadaşı üzerinden beni gitmekten caydırmaya çalışıyor arkadaşı bana diyor sana burada iş ayarlayayim Şimdi ben şu an il disinda da olabilirdim. Tam olarak ne dönüyor ne yapmaya çalışıyorlar birde arkadaşı neden bana arada bir valla yaziksin bak güzel kızsın diyor?
Eski sevgilime 4 sene sonra geri döndüm sevgilim var dedi bağırıp küfretti her yerden engeledi ama peşinden koşturmak istiyor?