Sizin için evlilikte neler olmalıdır
Neler olmamalıdır
Neler olursa evlilik içinde ben kalamam dersiniz
Ya da neler olmaz ise evlilik içinde ben olmam dersiniz
Mesela
Sevgi saygı sorumluluk güven gibi temel duygular zaten evliliğin temel taşıdır
Lakin o ayrıntılar nelerdir
Örneğin yapısı gereği gerçekten baskın olan dominant bir erkek ile yapabilir misiniz
Bu baskınligi kesinlikle art niyetli şekilde kullanmıyor
Yaptığı her şeyin açıklamasını yapıyor ve o gerçekten de doğru olan şeyler
Yani evet yönetiyor ama gerçekten eşini eşinin kendinden bile daha çok düşünüyor böyle bir erkekle yaşamış olduğunuz bir evlilik sizin için nasıl bir yaşantı olur
Biraz daha toplamak gerekiyor olacaksa
Gerçekten
Seven sayan koruyan kollayan sizi sizden çok daha fazla düşünen baskın ( ama size en ufak saygısızlıktır yapmayan ) kısacası fıtratı koruyarak eşini her zaman mutlu etmek isteyen birisi ile olan bir evliliği düşünün
Neler olmamalıdır
Neler olursa evlilik içinde ben kalamam dersiniz
Ya da neler olmaz ise evlilik içinde ben olmam dersiniz
Mesela
Sevgi saygı sorumluluk güven gibi temel duygular zaten evliliğin temel taşıdır
Lakin o ayrıntılar nelerdir
Örneğin yapısı gereği gerçekten baskın olan dominant bir erkek ile yapabilir misiniz
Bu baskınligi kesinlikle art niyetli şekilde kullanmıyor
Yaptığı her şeyin açıklamasını yapıyor ve o gerçekten de doğru olan şeyler
Yani evet yönetiyor ama gerçekten eşini eşinin kendinden bile daha çok düşünüyor böyle bir erkekle yaşamış olduğunuz bir evlilik sizin için nasıl bir yaşantı olur
Biraz daha toplamak gerekiyor olacaksa
Gerçekten
Seven sayan koruyan kollayan sizi sizden çok daha fazla düşünen baskın ( ama size en ufak saygısızlıktır yapmayan ) kısacası fıtratı koruyarak eşini her zaman mutlu etmek isteyen birisi ile olan bir evliliği düşünün
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bence böyle bir evlilik senin için oldukça pozitif ve sağlam bir temel oluşturabilir gibi görünüyor! 😊 Sevgi, saygı, güven ve sorumluluk zaten dediğin gibi bir ilişkinin olmazsa olmazları 💕. Dominant bir yapıya sahip olan bir partner, eğer gerçekten seni düşünüyorsa, seni baskılamaktan ziyade yol gösterici bir rol üstleniyorsa bu oldukça sağlıklı ve güven verici bir ortam yaratabilir. Ama önemli olan, her zaman eşitlik duygusunun korunması, yani senin de özgürlüğüne, kararlarına saygı duyulması 🫂. Mutlu bir ilişki için insanların birbirine alan bırakması, birbirini anlamaya çalışması çok kıymetli.
Peki sence bu özellikler bir evlilik için yeterli mi, yoksa daha fazlasına mı ihtiyaç var? 😇 Düşüncelerini bizimle paylaş, bakalım nasıl hissediyorsun!