Ben sevgilim olmasını çok istiyorum gerçekten burdakiler gibi troll yapmıyorum konuşcam dinlicem derrtleşicem biri?

Nasıl adım atarım tipim ortalama 180 boy düzenli ve monoton bir hayat kel ve şişman değilim kemerli bir burun var buğday tenliyim bakımlıyım haftada 5 gün spor ve ders 2 günü de kendime ayırıyorum. Cumartesi bakım temizlik Pazar günleri dışarı çıkıyorum kafelere felan gidip Kara kara düşünüyorum nerden başlarim diye gençler el ele kol kola gezerken ben onların emekli halleri gibi yıkık bir şekilde kafamı indiriyorum. Ne olucak. bu halim nasıl konuşcam biriyle neden biri gelip de ben senin hep yanında olucam demez ki çok zoruma gidiyor bu hayat. Kalkıp konuşamiyorum çünkü herkesin konuştuğu var sevgilisi var kime denk gelsem yaşamişliği var nasıl olucak tek yaşamaya da uygun değilim zamanında da yapamadım maddi sorunlar ile uğraşmaktan. Allah neden benim nasibini vermiyor neden ben lanetli miyim?

Ben sevgilim olmasını çok istiyorum gerçekten burdakiler gibi troll yapmıyorum konuşcam dinlicem derrtleşicem biri?