Evet, Arkadaşlar; Her oluşun bir süreci, ve her sürecin bir doğası vardır. Sürecin tabiatına aykırı hareket edenin sonu hüsrandır, er ya da geç. Örneğin araba kullanmak bir süreçtir, trafik kurallarına uymaz ve uykuluyken araç kullanırsan, kaza yapma ihtimalin yükselir, neden? Sürecin tabiatına aykırı hareket ettin.
Şimdi 25 yaşında eğitimli, iyi bir işi olan, genç ve güzel bir kız düşünün. Eski sevgilisiyle ciddi ilişkisini yeni bitirmiş, bir süre kafa dinleyip önüne bakmak istiyor. Ama kız psikolojik problemli. Yeni birine aşık oluyor. Eskiyi sildim seninim diyor, sonra seni silip eskiye gidiyor, sonra eskiyi sildiğini düşünüp sana geliyor, sonra seni silip eskiyle nişanşanlanıyor. Yalnızlığa tahammülü olmayan Ve maalesef evlilik meraklısı bir BORDERLİNE bu kız. Kötü biri değil ve ne yaptığını kendisi de bilmiyor. Evlilik kararını aniden alıyor. Nişan öncesi süreçte daldan dala atlıyor. Her gördüğüne aşık olduğunu sanıyor. Evliliğe karar verme süreci, ağır psikolojik sorunlu bir insanın ard arda yaptığı yanlış seçim ve kararlardan oluşuyor. Görüntü bu. Özet bu.
Böyle bir evlilik sağlıklı olur mu, yürür mü, ilerde bir yerlere bu evliliğin çatırdama ve bitme ihtimali nedir?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil