5 yıllık ilişkimde sevgilim beni fiziksel olarak aldattı?

5 yıl oldu evet inanılmaz şu an 20 yaşındayım 15 yaşından beri görüştüğüm ilk birlikteliklerin yaşandığı muazzam bir ilişki idi her şey muazzamdı her konuda yanımda oldu düştüm yanımda oldu kalktım yanımda oldu çevremizdeki insanları sildik biribirimiz için yazılımla uğraşıyorum kötü niyetli yazılım yaptığım için farklı boyutlara taşındı olay cezaevine girdim ailemden çok o destek oldu 6 ay boyunca her hafta görüşüme geldi herhafta sayfalarca mektup yazdı ve ben orada kendimi ona karşı zaten bıraktım bu iş olacak diyerekten bu işten ötürü maddi durumum şuana göre daha iyiydi ve yılda 2 kez tatile gider o yaşta yapılabilicek herşeyi yapardık lise aşkı derler ya bu ondan da öte aileler tanışıyor 2 3 seneden fazladır konuşuluyor ben işim gereği oturduğum ilden ayrılamazdım üniversite sınavına girdi kazandı ve ben destek oldum üniversiteye gitti yine destekçisiyidim haftada 1 görüşebiliyorduk cumadan pazar akşamına kadardı artık 1 hafta o 1 hafta ben gidiyordum yinede her şey güzel ilerliyordu mutluyduk yani üniversite başladıkdan 1 ay sonra benim isimime benzer bi isimle seslendi ilk kez hayatımda ilk kez ve şok olmuştum ama artık ona o kadar güveniyordum ki canımı sormadan alabilicek tek insandı hayatımda bu olaydan sonra şüphelendim 1 hafta daha geçti bu sefer o geldi evdeyken yatakda film izliyorken telefonu çaldı masasına gidip telefonu eline aldı açmadı sonra kim olduğunu sordum bana kimse dedi paniklemeye başladı sinirimi ve olayı büyütüceğimi ne derecede celalleneceğini bilir numarayı silmiş kim diye sordum kimse dedi ama numara yok ben orada bakışlarımla ona demek istediğim şeyi söyledim ve o da mesajı aldı kalktım gittim aramalar susmuyor mesajlar atılıyor evimin önüne geliyor en sonunda görüşmeyi kabul ettim ve sadece dersteyken konuştuklarını söyledi özür dilemeye devam ediyor burada hala başka ne oldu dedim hiçbir şey dedi yeminler havada uçuşuyor tabi ki o sırada aklıma bir kez girdi tilki çözücektim meseleyi dedim ki akşama kadar yanımdasın bu telefon çalacak ve ben konuşucam ya da sen herşeyi eksiksiz anlatacaksın ve yapacağımıda biliyordu anlattı sadece flörtleştiğini ama kendi isteğiyle olmadığını arkadaşlarının gazı ile bunu yaptığını ve çocuğu engellediği için aramaya başladığını söyledi başka bir şey oldumu dedim hayır dedi tekrar sordum elimi tuttu dedi bekleyeceğiz telefon çalana kadar dedim tamam öpüştüm yeter artık dedi biliyordum ilerisi olduğunu tehdit ettim açık açık o üniversitede kıyameti koparırım diyerekten gerçekten gözüm dönmüştü ve malum şeyin 1 kez yaşandığını söyledi duyduğum gibi bunu motoruma bindim ve gittim gözlerim doldu 5 senem böyle bitmemeliydi 1 ay boyunca hergün aramaya başladı pişman olduğunu söyliyordu telefonları açmıyordum arkadaşlarımı arayarak farklı numaradan beni arayarak söyliyordu bunları 1 ay sonunda dayanamayıp Ankara 'ya gelmiş kalabiliceği biryer yokken benim için geldiğini söylemiş arkadaşıma arkadaşımda beni arayıp bu durumu söyledi herşeye rağmen otel ayarladım ona tek kalmak istemediğini söyledi kalmayacağını ciddi bi şekilde belirtti ve beni ikna etti ve orada malum olay gerçekleşti pişman oldum kendime sözler vermiştim birdaha görüşmeyeceğime şimdi nasıl bi yol izlemeliyim tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi bana acaba

5 yıllık ilişkimde sevgilim beni fiziksel olarak aldattı?