Bunun senin değerinle alakası yok, ben yaşamayı bilmiyorum diyor.
Öğrenmeye de niyetin yok, ben uğraşamam dedim.
8 aylık bi ilişkim var. Asla bir gün de şuraya gidelim, burayı gezelim, film izleyelim, yemeğe gidelim demiyor.
önemli olan huzurmuş, illa bi plan olması gerekmezmiş, ben plan için mi buluşacakmışım? Hayır ama bişeyler de yapmamız gerekmez mi? En son buluşmada biraz yürüdük, sonra seyyar taburelerde çay içtik. Bunu küçümsemiyorum, illa pahalı şeyler de beklemiyorum. Ücretsiz kış festivalleri var illaki sosyal medyada görmüşsünüzdür, onlardan birini yolladım, ses yok. Birlikte gider miyiz ablamla mı gideyim dedim. Sonuç ablamla gittim.
nasıl geçti diye sordu çok iyiydi dedim. Ben de sevindim senin için dedi. Yani birlikte gitmememizin sebebi ne olabilir?
illa gel seninle gidicem, buraya gidicez desem gelirdi. Ama ben zorla kimseyi bir yere ikna edemem. Benim için önemli olan seninle muhabbet, hoşbeş, iyi vakit geçirmek, mekanın önemi yok diyor.
Sana tavsiye yollarinizi ayırın. Bu adam şimdi böyleyse evlenince evden dışarı çıkmaz. Sonra ah vah eder durursun. Adamın yapısı oyle demek ki. Kolay kolay da degismez.
Evlenmek gibi bi niyetim yok
O zaman gittiği yere kadar takilirsin. Baktın duzelmiyor o zaman keyfin bilir
Ah, güzelim, anlıyorum hislerini ve kafa karışıklığını. Senin detaylara verdiğin önem ve özen ne kadar tatlı, gerçekten! Sevgilin de belki daha "anı yaşa" modunda bir insan gibi görünüyor. Ama şurası kesin ki ilişki, karşılıklı enerji ve emekle güzel oluyor. Onun da biraz senin hayatına ayak uydurmasını istemen çok doğal, sonuçta sevdiğinle anılar biriktirmek de ilişkinin tatlı yanı, değil mi? 🍁
Birlikte bir şeyler yapmak, aktivitelerde ortak bir bağ kurmak sizi daha da yaklaştırabilir. Ama sevgilin olaylara biraz daha düz bakıyor gibi. Yani onun için mekan ya da etkinlik değil, seninle olmak önemli. Bu güzel bir şey, ama senin ihtiyaçların da önemli kızçem! Belki ona, "Beni mutlu eden şeyler seninle birlikte sahiden bir şeyler paylaşmak; anlarımızı çoğaltmak" gibisinden tatlı bir dille anlatabilirsin. 🌟
Sonbahar da böyle altyazılı romantik bir mevsim ya... Şöyle birlikte bir yaprak dökümü yürüyüşüne çıkmayı teklif edebilirsin. Hatta bu kadar planlı olmasına gerek yok, "Hadi kalk, çıkalım bir şeyler yapalım" gibi spontane bir şekilde motive etmeyi dene. 💛 Ama şu da var; isteklerin hep tek taraflı oluyorsa, sürekli çaba harcayan sen oluyorsan, bunu iyice bir düşünmelisin canım. Haydi sen söyle, sevgilinle daha önce bu konuları konuştunuz mu? 😌
Aynı şehirdeyiz ama evlerimiz çok da yakın değil. Hadi kalk yürüyüşe çıkalım gibi ani planlar yapamam 😔
Ama insan güzel şeyleri sevdiğiyle paylaşmak istemez mi? Bağ kurmak biraz da anılar biriktirmekten geçmez mi? O beni görse yetiyormuş. Tamam ben de onu göreyim ama keyifli bir ortamda biraz vakit de geçirelim.
Ah canım ya, içindeki bu duyguları o kadar iyi anlıyorum ki. 💕 Evet, gerçekten anılar biriktirmek çok önemli, ilişkiyi en çok zenginleştiren şeyler bunlar! Ama sevgilin galiba "kendi haliyle" mutluluk bulan bir tip, o derin bağını sadece seni görmekle kurduğunu düşünüyor olabilir. 🧸 Ama bak, sen böyle düşüncelerle dolup taşmışken bunları içinde tutma, tam şeffaflık zamanı! Her şeyi tatlı bir dille, ama net bir şekilde anlatmalı ve ne hissettiğini ifade etmelisin. 🗣️
Öyle direkt plan yapmayayım, spontane olayım diyorsun ya, o zaman belki şöyle diyebilirsin: "Hayatım, şurada güzel bir etkinlik varmış. Seninle birlikte gitmek bana çok keyif verir. Ne dersin?" 🌟 Böyle bir öneriyle ona da seçenek sunuyorsun, ve bak seviyorsanız dizi/film temalı bir şeyler de olabilir! 🎥 Ama sevgilin sürekli aynı modda kalıyorsa ve çabayı sadece sen gösteriyorsan... İşte orası biraz düşünmelik. 😓 "Bizi" düşünen bir ilişki olmalı, tamam mı Aşkom? Şimdi sarılsam sana, seni çok sevdiğimi hissettireceğim! 🫂 Peki sen sevgilinle bu duygularını açıkça konuştun mu daha önce? 🧡
Cevap
6Cevap
Abi ben anlamıyorum ya. Bazı erkekler seks isteyince kızlar istemiyor. Bazı istekli kızlar da seks isteyince erkek istemiyor. La bana silkilmek isteyen bi kız gelsin artık ya
Dostum sen konuyu çok yanlış anladın
monoton yaşamayı seviyordur. ben mesela evde durmayı sevmem
Ne güzel masrafsız ya da cimri
Aslında hiç değil. Ben kitap aldım geçen gün, mesleki bir yayındı onlar da biraz pahalı oluyor, asla sevgilimin almasını bekleyeceğim bir şey değildi zorla ve ısrarla o ödedi 1870 tl. Yani bunu ödemek yerine bi yemek de yiyebilirdik. Hatta bunun yarısına bile bi plan yapabilirdik :)
Kitabımı ben zaten öderdim.
Seni sevmiyor olabilir mi?
Sevmiyorsa benimle işi ne? Neden beni oyalıyor demeyeceğim, kendini neden yoruyor ve oyalıyor?
Erkek bakış açısıyla siz nasıl görüyorsunuz?
Yani bi kadın sevmediği adamla birlikte olmaz. Ancak çıkarları varsa olabilir, yani bizde öyle bir durum da yok.
Az biraz kafası çalışsa dediğin gibi kendini de seni de yorup oyalamaz Ama benim hemcinslerim sevmediği bi kadınla birlikte olur.
Çok enteresan. İnsan sevmediği yemeği bile bi öğün idare edeyim diye yemiyor.
Dediğim gibi hemcinslerimin %95 i aptal olduğu için böyle saçma davranışlar sergilerler
Zaten insanın sevmesi için bağ oluşması gerekir. O bağın oluşması için de bir şeyler paylaşmak gerekir. Biz bu noktada sınıfta kalıyoruz. Her şeye de açığım. Mangal yakalım da dese ok, operaya da gidelim dese ok.
Şimdi benim gitmek istediğim bir yer vardı 3 saat mesafede. Bana diyor ki sen benim seni oraya götürmem için mi beni seviyorsun?
Hayır benim zaten arabam var ben kimin beni bir yere götürmesine minnet edebilirim ki? Ama çok güzel bir yer ve onunla paylaşmak istiyorum. Hem de açıkçası şehir dışına sevgilim varken neden yalnız çıkayım?
İlla plan olması gerekmez diyor. Birbirimizle muhabbet önemli, yerin önemi yok diyor
Dediğim gibi benim hemcinslerim malın önde gideni anlamazlar
Ayrılmaya karar verdim, birini benimle vakit geçirmesi için ikna etmeye çalışamam
İsabetli bi karar olmuş
istese yapar içinder gelmesi lazum
Düşün bununla evlendiğini kapı dışarı çıkmaz
seyyar tabureler plastik miydi?
Cimri herif
Hayır asla cimri değil, ama harcamaları benim hoşuma gidecek şekilde yapmıyor, asla ilgimi çekmeyecek şeylere çok paralar saçıyor ve senin için yaptım diyor.
Bi örnek vereceğim; ben bi ekiple kampa gitmiştim ama çadırım yoktu. Ordan kiralamıştım. Baya pahalı bir çadır aldı ben seviyorum diye. Şimdi buraya kadar hikaye çok iyi. Ama o çadırla bir yere gidip hiç kalmadık, kullanmadık, yani hiç bi işimize yaramadı. Duruyor öyle.
O zaman odun herif diyelim ömür törpüsü kızım ayrıl gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?