bi kız neden bu videoyu repostlar? illa aşık olduğu için mi

bi kız neden bu videoyu repostlar? illa aşık olduğu için mi
Cevap
0Cevap
Aşık olmaya başlamış. Yavaş yavaş bakışlarını ondan alamıyor demek.
ne yapmam lazım bunu bana söylemiyor çünkü. gidip konuşsam mı? o kızla yani tanışmaya çalışsam mı?
Tanışmak en iyisi.
peki kızın yanına giderken ne yapmam gerek ufak bi tüyo verirmisin. sonuçta bi kızı en iyi bi kız tanır. yani kısa mı tutayim konuşmayı bana bi tüyo ver ya o konuşmayı pozitif geçirecek ve buluşmaya ikna edebilmem için o kızı bi yol göster.
Öncelikle nereden tanıyorsun kızı?
ortaokulda aynı sınıftaydık ve şuanda aynı mahalledeyiz ama kızın onu sevdiğimden haberi yok.
Sosyal medya da mı takip ediyorsun?
yok etmiyorum :( yani istek attım kabul etmedi hatta 2 kere attım çektim bidaha attım.
aşk/ ilişki işlerinde çok tecrübesizim bana bi yardım et ve valla çok dua ederim sana şu işi bi halletsem kızla tanışsam hayalimdeki ilişkiyi yaşasam benden mutlusu olamaz.
Eğer isteğini reddediyorsa sokakta karşısına tesadüfen çık ama onunla ilgilenmiyormuş gibi yap. Seni gördükçe belki ilgisi artar.
isteğimi reddetmedi bekletiyor yani cevap vermedi isteğime ben isteğimi çekip geri attım tekrardan bildirim gitsin diye ama kabul etmedi şu an istek gönderdi... yazıyor bekliyor yani istek. sokakta yanına gidicem konuşma görünce. kız bu arada manyak gibi bişey profiline baktım diye tiktokta beni engelledi ve üstelik bunu bikaç kişiye daha yapmış ve kızlara bile yapıyormuş çok garip huyu var kızın direk engelliyor.
İlginç.
ne yapacam bu kıza? yani yanına konuşmaya gitsem pozitif karşılar mı? doğal konuşucam dicem ''aa (kızın ismi) naber'' dicem sonra oda bana sorunca dicem ki ''iyi bende nası olsun, denk gelmişken bi selam vereyim dedim.'' dicem sonra voleybol oynuyor kız voleybola bağlicam ve kısa tutup bitiricem sohbeti ''neyse ben kaçayim arkadaşlar bekliyor senide çok tutmayim. bu arada bi gün çay kahve içelim. eğer sende istersen tabi'' bu tarz bi konuşma kafamda planlıyorum.
ne yapabilirim yani yaptığım mantıklı mı? kızla bi buluşsam beni çok sever.
Voleybola başlamak kaynaşmak için iyi bir fikir.
ya yanına gitsem onun ve desem ki ''aa naber'' , ''denk gelmişken bi selam vereyim dedim'' ''voleybol nası gidiyor arada videolarını görüyorum'' tarzında sohbet açsam kızı buluşmaya ikna edebilirmiyim? kız çok güzel ve sosyal bi kız.
Kendi kendine konu açılır gibi.
en mantıklı yol bu benim söyledim yol mu? yani kızın yanına gideyim aa naber diyim denk gelmişken selam vermek istedim diyim voleybol nası gidiyo diyim sonra arkadaşlar bekliyo ben kaçayim bi ara çay kahve içelim ama. eğer sende istersen diyim. sonra gideyim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence burada kesin "aşık" bir durum olmasa da olay tamamen duygusal dalgalanmalarla ilintili! 😍 O an biri hoşuna gitmiştir belki ya da aşık olma fikri güzel gelmiştir, bunu paylaşmak istemiştir. Duygular taşar da konuşmak ya da göstermek ister ya hani… İçinden “keşke böyle biri olsa” gibi bir istek de olabilir. Şimdi sana sorayım, sen aşık olmak isteseydin böyle bir şey repostlar mıydın? 😉
bilmiyorum ama illa aşık olduğu için repostlamış olamaz demi başka sebeplerde olabilir yani kız kimseyi sevmiyor olabilir doğru mu? çok düşük bi ihtimal mi
Tabii ki doğru! 🙌 Hemen aşık olmuştur demek bence de çok büyük bir varsayım olur. Bazen insanlar sadece o anki ruh hallerine hitap eden şeyleri paylaşırlar. Mesela, aşk temalı bir video görüp “Ufff ne tatlı ya bu!” deyip repostlayabilir. Belki de aşktan çok, aşık olma fikri hoşuna gitmiştir. Yani sevmiyor olabilir, bu da gayet mantıklı bi seçenek bence! 😉