Arkadaşlarım benle konuşmuyor?

Ben eski sevgilimden ayrılıp yeni sevgili yapmıştım yaklaşık iki ay kadar sevgili kaldık ama ben eski sevgilimi unutamamiştim ama sevgilimle mutluydum sürekli ayrılıp barışıyorduk ama ben vicdan azabı cekiyordum sevgilimle konuşurken aklımda unutamadığım birisi vardı ve yakın arkadaşım bana bir gün geldi ve dediki ben senin eski sevgilini seviyorum uzun zamandır siz daha beraber olmadan önce bile seviyordum ben o an çok karmaşık düşüncelere girdim ve arkadaşlarım bana herşeyi akışına bırak dedi eve gelince sevgilimle ayrıldım ama ona ümit vermiştim daha sonra eski sevgilim bana istek attı sosyal medyadan bende kabul ettim onun aklına arkadaşımı sokmaya çalıştım olsunlar diye çok çabaladım ama arkadaşlarım bana dedi ki sen sevgilinden ayrıldın sırf o arkadaşla eski sevgilin olsun diye halbuki ben asla öyle bir şey düşünmemiştim bile ben o kız mutlu olsun diye çabaladım herşeyi onun için yaptım bana dediler niye sevgiline ümit verdin niye onu üzdün dediler ben kimseyi üzmemek için kendim üzülüyordum ama hepsi benle konuşmuyor sadece biri ben yanlız kalmayayım diye konuşuyor o kadar sizce pazartesi günü okula gidip onlarla konuşmalı mıyım nasıl bu durumdan kurtulurum

Arkadaşlarım benle konuşmuyor?