Bir erkek ben seni boyle kabul ettim demesi erkegin karsisindaki kisi hakkinda dusuncelerini ciddiyetini degistirir mi?

Erkek arkadasimdan once biriyle birlikte olmustum fakat sadece tahris olmus bozulmamışım. Cok pisman olmustum yaptigim hata icin fakat ben kendimi bozuk saniyordum aradan bayagi zaman gecti baska biriyle birlikte oldum benden kan gelince sasirdi. Beni cok seviyor fakat gecmisim kotu birinin altina yatmasamda daha onceden 3-4 kisiyle birseyler yasadim arkadan falan vermedim ama opusmekten biraz ileri gittim. Bunlarda benim safligim yuzunden basima geldi. şu an duzeldim fakat hatalarım tukenmezle yazıldı artık silemezsin. Suanki erkek arkadasimla 4 aydir cikiyoruz. Ailesiyle falan tanistim beni cok seviyor fakat ben gercekten cocuk aklimla yaptigim hatalardan cok pismanım. Erkek arkadasima herseyi anlattim. Beni oyle kabul etti benimle birlikte oldugun surece yanlis bisey yapmazsan 4/4 luk birisin dedi fakat hala onun benim gecmisimi bilmesi beni cok rahatsiz ediyor ve uzuyor. Sizce gercekten benimle ciddi dusunuyormudur?
Bir erkek ben seni boyle kabul ettim demesi erkegin karsisindaki kisi hakkinda dusuncelerini ciddiyetini degistirir mi?