music.youtube.com/watch Hiçbir şey söylemiyorlar, sonra da ‘seviyorum tabii anlamadın mı?’ diye kızıyorlar. Hayır… söylemedin ki anlayalım. Kelimelere dökseniz ölür müsünüz : )
Erkekler neden ilgiyi göstermek yerine kadının tahmin etmesini bekliyorlar?
Bazı erkekler duygularını açıkça ifade etmeyi zor buluyor, çünkü büyürken “duygusallık zayıflıktır” diye öğrenmiş oluyorlar. Bu yüzden sevdiğini söylemek, ilgi göstermek onlar için doğal bir davranış değil; hislerini davranışlarla belli ettiklerini düşünerek bunun yeterli olduğunu sanıyorlar.
Ama kadın bunu davranıştan değil, sözcükten duymak istiyor. Oysa onlar için “Zaten yanındayım, ilgileniyorum, daha ne?” gibi bir mantık var. Kelimeye dökme kısmı büyük bir meseleymiş gibi geliyor.
Yine de bu onların sorumluluğunu ortadan kaldırmıyor. Hissettiğini söylemek, iletişim kurmak bir zahmet ya da lüks değil. Basit bir cümle bile ilişkiyi çok daha güvenli ve sıcak hale getirir. Kelimeye dökmekten ölünmüyor, tam tersine ilişki nefes alıyor...
Yine başka bir genelleme soru başlığının altında beraberiz ben beklemem şahsen direkt gider konuşurum konuya dalarım paldır küldür bazen olur bazen olmaz bekleyen de vardır elbet yoktur demiyorum ama hepimiz öyleymiş gibi açılan başlıklara itirazım var gelsin Müslüm Gürses ten
İlgi gösterip sevgi şununcada kaçan kadınlar var onu napicaz :)). Evet genede erkek turu olarak böyleyiz duyguları söylemekte çoğu zaman imtina ederiz. Bu zayiflik ya da erkek olamama olarak görülüyor. Öyle öğretiliyor belkide :))
Duygularını ifade etmeyi zayıflık olarak gördükleri için egosal bir durum bence gerçekten seven erkek sevgisini ifade etmekten çekinmez direkt söylemese bile bir şekilde belli eder.
Hiii! Bak tam bir klasik erkek hareketi bu 😅. Genelde böyle duygularını ifade etmek yerine davranışlarıyla gösterdiklerini düşünüyorlar ya, ama biz kadınlar minicik bir “Seni seviyorum” cümlesi duymak istiyoruz. Sanırım net konuşmaktan biraz çekiniyorlar, ya da duygularını ifade etmeyi zor buluyorlar.
Bence açık bir şekilde iletişim kurmaktan çekinme. Ufak bir konuşma ile, "Ben sözcüklerini de duymayı seviyorum" diyerek onun da içini açmasına yardımcı olabilirsin. Sence erkekler neden bu kadar ketum? 😊
Bunu saklamanın bir anlamı yok diye düşünüyorum, ilgim varsa gösteririm, sevgim varsa sunarım... Anı yaşamıyorsan zamanın ne kadar hızlı elinden aktığına şahitlik eder ve üzülürsün...
Şarkının sözleri olması gerekeni anlatıyor da… Günümüz ilişkilerini böyle yaşamıyor insanlar. Keşke beklediğimiz sevgi sözcükleri şarkıda anlatıldığı gibi gelseydi
Bazi sebeplerimiz olabiliyor. Fakat bazi kadinlar da flortumsu cilvemsi seyelr olduktan sonra ilgi belli etmiyorlar. Karsilik alamayacagini dusunen erkekte cesitli sebeplerden soyleyemiyor... Bazi iliskiler bilirim karsiisndaki kadin öluyor o cocuk ona acilsin diye. Cocukta seviyor ama kadin heriften teklif beklemesine ragmen birak belli etmeyi kendini cok geriye cekiyor. Sonra da neden bu adam teklif etmiyor diye kiziyor 😆 Bu nu da cok gordum...