ՏҽӀɑʍՏ
Aşk için gururunu kaç tur daha çiğnersin? Limit var mı yoksa sınırsız mı¿

ՏҽӀɑʍՏ
Aşk için gururunu kaç tur daha çiğnersin? Limit var mı yoksa sınırsız mı¿

Kimse için gurur ayaklar altına alınmamalı. Zaten karşı taraf senin gururunu zedeliyorsa sen onun gözünde artık basit birisisin. Bu süre içerisinde Ne kadar gururunu ayaklar altına alırsan al karşındaki seni zavallı, ezik, ona muhtaç birisi olarak görmeye başlayacaktır. Bu da kişinin kendisine saygısı olmadığı izlenimi veriyor. Kendisine saygısı olmayan birisine kimse saygı da duymaz, sevmez de.
Kesinlikle katılıyorum
Aşk için gururumu ayaklar altına almam… en fazla bir kere yoklarım, o da kalbimin gerçekten emin olduğu kişiyse. Ama bir noktadan sonra insan anlıyor ki, sevgi dediğin şeyde sadece biri çabalıyorsa onun adı aşk değil, yıpranmak oluyor.
Ben değerimi bilen birine kalbimi veririm; yoksa ne aşk için kendimi küçültürüm, ne de gururumu birinin ayaklarının altına sererim. Bir ilişkide en güzel şey, hem kalbin hem gururun aynı kişide huzur bulmasıdır
1 kişi için aldım ama değmiyor. 1 defa diyorsun 2 oluyor sonra 3,4... En son artık o kişiye güvenin kalmıyor. Aşkın adı artık bağımlılık olmuş. Tadı, tuzu gitmiş. Sana olan saygısı kalmamış. Sen yine gururunu ayaklar altına alıp affedersin diye hatalarına devam ediyor...
Aynen öyle..
Selamünaleyküm
Yok be sosyetik bu devirin ne kadınına nede erkeklerine güven olmaz da öyle bir şey yaşayacaksın ki değmeli ya temin bi soruda denk geldum kız diyor ki seviyorum metres olmayı ya Allah aşkına ha bunu diyende bi kadın da anlata biliyor muyum o yüzden ben aşka meşke inanmıyorum inanmadığım bir şey içinde gurursuz olanam
Aleykümselam
Ooo soruya bak! 🖤 Aşk bazen gurura ters köşe yapar, kabul. Ama bence önemli olan "kimin için" çiğnediğin. Eğer gerçekten değerli biriyse ve o çaba karşılık buluyorsa, birkaç tur çiğnemek zarar vermez. Ama karşılığında hep mutsuzluk alıyorsan, durup bir kendine sorman lazım: "Ben niye tek başıma dans ediyorum?" diye. Gurur önemli ama bazen mutluluk daha önemlidir. 🍷💕
Evet canoşki
Aynen öyle bebeğim, tam yerden göğe kadar haklısın! 🔥💫
Cevap
58Cevap
Aşk varsa gurur olmaz ve bunun sayısı olmaz fakat bir yerden sonra da insan bi s.. tir git diyor. Yemişim aşkı oluyor.
Evet ama bu sanırım aşkı zedeliyoruz ya sürekli gururu hiçe saymak zorunda kalmanın bir sebebi olmalı çünkü , hah işte bir noktada sg diyebiliyorsun çünkü aşk azalmış hatta bitmiş oluyor artık
Aynen öyle...
Umut tükenmeye başlayınca, aşk zaman içinde hasar alıyor. Anlıyorsun ki değmez. O zaman sg diyorsun işte..
Elimden geleni yapıyorum sonrasında bakıyorum olmuyor pes ediyorum
Değmiyor.
Maalesef
Üst düzey bir durum olmadığı sürece çok kez alabilirim. Maalesef erkek haklı da olsa haksız da olsa ilk adımı atan taraf olmalı, büyük bir olay yoksa o adımı atarım.
Bir kere alabilirim o da belki...😀
Net alırsın net aşk böceğim djf
Benim belli olmaz işte. Sjsjjs
Belli, ben bile anladım sjds
Zamanında yaptık hiç bir halta yaramıyo aşk için değmiyo.🫤
Değeceğini bilsek bin kere daha alırız da işte, hiçbir zaman değmedi ve değmeyecek
İşte bundan sebep yemişim aşkı gururum daha öncelikli...
Ben de yicem aşkı jsdj
Afiyet olsun.😀
Yarasın da dimi şifa falan olsun sjd
Aşk için de olsa gururumu ayaklar altına almam. gururum her şeyden daha değerli benim için. zaten aklı olan insan da benim gibi düşünmeli. biri gelip sizi aldatsa veya defalarca arkanızdan iş çevirse sırf seviyorsun diye affetmemen lazım
Şimdi yaşadığım olayı göre değişir ufak tefek sıkıntılarla bazen koruduk görmezsin sevgin her şeyden önce gelir ama her kavgada da aşağılanma istenmeme veya hor görülme durumunda ya da örnek veriyorum karşımdaki kişinin gerçekten beni adam yerine koymadığını değer vermediğini hissedersem gurur daha önce gelir
aldım bir kaç kez, artık asla, peki sence asla demek doğru mu @Sosyetic_SheqiiL ? yoksa abartıyor muyum? aşk için gururu ayaklar altına almaya değer mi
Aşk için gurur ayaklar altına alınabilir fakat neden almak zorunda kaldığın önemli
Yani sarı papatyam şimdi Evet Aşkta gurur olmaz haklısın O an duygular yönetiyor insanı fakat ayni yerden sürekli kırılmakta bir süre sonra vazgeçirir O aşktan sonra inatlik girer devreye
Aynen gülüm
Bir kez aldım ve değmediyaşadığım tecrübe bana gösterdi ki artık kolay kolay gururumu ayaklar altına almam
Değmiyor 😏
maalesef
Gururumu kimse için ayaklar altına almam, ayaklar altına alınacak bir durum varsa ortada pek de aşk yok demektir.
Aslında kendi duyguların için ayaklar altına almış oluyorsun gururunu
Artık gururumu ayaklar altına aldıracak birisini değil, bana insan gibi davranan birisini istiyorum. O sebeple gururumu hiç kimse için ayaklar altına almayacağım. Bence bunu hak ediyorum. Diğerleri de ediyor.
Direkt aklıma bu şarkı geldi;
Aşk olmasaydı böylesine yanmazdım
Senden bir melek yaratıp secde edip kalmazdım
Ben ne dilenci, ne de bir gurursuzum
Çok sevdiğim için böyle aşık böyle mutsuzum.
Gururumu ayaklar altına almam. Onu ayak altına alır, basar geçerim 😄
Kimi dkkd
Exim küpek emreyi jkhjkh yemişler aşkını. gururlu olmak lazım.
Tamam bu sefer onu al ayaklar altına hsjd hak etmiş köpek ex enişte djfj
Bir bardak su yok. ölüyorum dese yoğum. hak edene hak ettiği gibi bundan sonra hkjhjk iyi niyet bir yere kadar..
Büyük konuşma sen yine de cano dkkf
o da doğru. hjhj asla dediğimi yapıyorum. iptal iptal iptal. bir şey demedim :d
Evren duymadı inşallah sjdd
birşeyide duymasın ya hahah
Kendisi çok meraklı :D
Hayatımda çok kişi oldu ama bunu gerçekten hak eden kimse olmadı hepsi nankördü
Onlara da sormak istiyoruz 😒 bu durum bize şüpheli geldi djf
Nolmuşkine napmışımkinee 🙄
Sayısını saymadım. Çok sevdiğimde kıyamıyorum, kıyamadığımda da her şey tepetaklak oluyor
Boğa mısın sen djd
Evet 😅 ikizler öyle kıyamamazlık falan yapar mı ya
Ya kankamdan biliyorum :D erkeklere acımaz kendisi jdfjjs
Tabi olabilir 100% her burç aynı özellikleri taşımıyor ki.
Doğru bildin çok mutlu djfj
Gururum yoktur aşk için ayaklar altına aldığım tek şey her türlü milliyetçilik olur
Beni gerçekten sevdiğini ve ihtiyacı olduğunu bilsem, sonuna kadar denerim..
Ama bazen bunlar da yetmiyor, ona olan aşkın, acı çeksen de vazgeçmeye zorluyor
Aşk varsa gurur nedir ki. Ama gurura defol derken kişiliğime karakterime dokunmam. Gurur başka kibir başka ama karakterimden ödün vermek demek başka.
Şimdi 1 kişiye 1 şans verin olmazsa keyfi bilir kimse için gururumu ayaklar altına almam değer bilen bilir bilmeyene eyvallah derim sonuçta dünyada kadından bol ne var ki.
1. Gururumu ayaklar altına almayı hak ediyor mu?
2. Alırsam kıymet biliyor mu?
3. Aldıktan sonra bu konuda bir daha beni yorar mı?
Bu sorulara göre hareket ederim.
Aşık olduysam alırım, çok da almışlığım oldu. Ama gurur ayaklar altına almayın sonra o kırıldımı bir eyvah ortada bir şey kalmıyor artık hiçbir şeyin dönüşü olmuyor.
hiç.
gururum herşeyden değerli, sadece ailem ve dostlarım için çiğneyebilirim o da çok zor.
aşk için bırak gururumu sakız bile çiğnemem.
Sıfır... bi kere bile almam.
Eğer o aşk benim gururumu ayaklar altına almamı istiyorsa, o aşk değildir, ezikliktir
Aşkta gurur olmaz bence çünkü ilerde keşke dememek lazım o yüzden yapabildiğin her şeyi yapacaksın fedakarlık olmadan aşk olmaz
Gururumu sadece gerçekten değer verdiğim insan için, sınırlı sayıda ve doğru sebeplerle ayaklar altına alabilirim
hiç almadım. almam da zaten. gurur bendeki en benden şeydir. hiçbir aşk uğruna yerlerde süründürmem onu.
Hiçbir zaman gururumu ayaklar altına almam. Duygularımın önceliği var.
Sıfır tolerans hiç bir şey için İnsanlık onurumu gururumu ayaklar altına almam.
Çok kere. Sonra bi gün aniden sklerler lan diyip giderim.
Kendi gururumu yediremem. Ya ilk sefer olacak ya son. Devamlı gururunu çiğnemekle olmaz.
Almışlığım var. Aşk deliliktir gurur nedir ki
Bir kere bile almam. Çünkü bir kere aldın mı karşındaki kişi hayatını s... ker
Aşk bitene kadar sayısız kez ama almamak en doğrusu insan dönüp baktığında pişman oluyor.
Aşk için gururumu ayaklar altına alamam
Haksız isem özür dilerim, haklı isem çeker giderim
Çok aldık, daha almam herhalde. Bundan sonra gelecek olan hatasız olsun shdkfk
Hayatımı bitirecek kadar aldım. Hayatımda bitti. Ama yine de kaybettim
Almadım hiç. Gururum duygularımdan daha güçlü olmak zorunda.
Kimse kusura bakmasın ne ben Memnunum ne O Leyla hiç gururumu ayak altı edemem.
Aşk rezil bir şey ne kadar rezil olursak o kadar iyi
Açıkçası babamdan öğrendiğim bir prensip var :
" Yoksan da olur"
Almadım almam da, alınmamalı.
Ben ikna olana kadar 😀
Sevilmediğine mi
Yok onsuz da olabilecegime
Ay çok üzüldüm şu an
Pis yalanci
Ja jaa :D kahroldum
Sen kolay kolay uzulmezsin😀
Kalpsiz miyim ben