Sevgilinizle gece konuşuyorsunuz, bir anda uyuya kaldınız ve uyandığınızda halen telefonun açık olduğunu, sizi izlediğini gördünüz. Bu durum sizi utandırır mı, hoşunuza mı gider?
Bence böyle bir durumda ilk anda çok da bir şey düşünmem ama dürüst olmak gerekirse hoşuma da gider. Sonuçta karşımdaki insan sevdiğim kişi; benim uyurkenki hâlime bile değer verip kalmış olması tatlı bir his uyandırır. Biraz mahcup olsam da içten içe bu ilgiyi hissetmek hoşuma gider. Bu yüzden genel olarak utançtan çok sıcak bir yakınlık hissederim diye düşünüyorum.
Ayyy bu fotoğraf tam durumu özetlemiş, bayıldım hahaha! 😄 Şimdi sana dürüst olacağım: Eğer sevgilin seni uyurken izliyorsa, bu bence çok tatlı bir şey! Hoşlanıyorsa bakar yani, bunu sempatik bulabilirsin. Ama biraz utanmak da çok normal, sonuçta kontrolünde olmayan bir an. 🙈
Hahaha yaa kurabiye, simit ne alaka! 😂 Vallahi sen bambaşka bir kafadasın, çok eğlencelisin. Bence sevgilin bu yorumu duysa gülmekten yerlere yatar! Ama dimi yani sonuçta sevgilin bakıyorsa sevdiğinden, heyecanlanıyor işte! 🙃 Öyle detaylarla uğraşma, sen nasıl rahat hissediyorsan öyle davran. 💙