Aldatıldığımı duydum nasıl ispatlarım?

Merhabalar 18 gün önce aldatıldığımı nasıl ispatlarım diye bir soru sormuştum soru aşağıda.

Merhaba.13 yılllık evliyim eşim bir kurumda çalışıyor. Bazı şüphelerim var bu şüpheleri destekleyen bir dizi olaylar da var. Telefonunda hayalet ekran kullanmaya başladı, whatsapp uygulamasına face id koydu telefonuna dokundurmuyor, bir şey bakma bahanesi ile alsam dahi başımdan ayrılmıyor. Ailecek samimi olduğumuz bir iş arkadaşı erkek yaşı 50 civarı bu gece aradı hastaymış vb bir durumla geçiştirdi üstüne gidince yeminler vb şeyler ile sıyrılmaya çalıştı. aslında bunları size anlatmamım nedeni yakın çevremde kimseye içimi dökemiyor olmam ve farklı bir akıla ihtiyacım olması. Bir görüşe bir fikire ihtiyacım var.

2. KISIM

sonraki günlerde karşıma alıp konuştum tüm kafama takılanları anlattım oda benden yana olan şikayetlerinin dile getirdi. Bu adamdan rahatsız olduğumu ama sen ve ailen çok sevdiğiniz (annesi ve babası çok seviyor) bazı şeylere göz yumduğumu vsvs Şimdi asıl olaya geliyorum. Evden çıktıktan sonra aracım ile ayrıldım sonra bir şey unuttum ve geri döndüm apartmana girdim kata çıktım ve telefon ile konuştuğunu duydum isteyerek kulak misafiri oldum. Konuştuğu kişi o adam dı ve benim dediklerimi anlattı şöyle dedi böyle dedi o adama stres yapma ben hallettim dedi ve daha birçok konuşma aleyhime şekilde sarf edildi. Eşim resmen beni o adamla çekiştirdi eleştirdi.

Tüm bu konuşmaları telefonuma kaydettim ancak delil sayılamayacağını öğrendim rıza dışı kayıt olduğu için. Ancak gerçekleri acı acı dinledim. Artık eminim aldatıldığımdan.

Ben uzun zamandır önüme düşen kırıntıları evirdim çevirdim kafamda hep iyi yönde mukayese ettim. Hep iyisini düşündüm. Elbette benimde hatalarım oldu olmadı değil. Ama ben o kadar zamandır bu adam ile alakalı sıkıntılarımı dile getirirken onun arkamdan böyle işler çevirmesi beni o adamla çekiştirmesi bendeki herşeyi tüm iyi niyetimi bitirdi.

dava açmak istiyorum ama elimde yeterli kanıt yok çok çok çok eminim hts kayıtlarını istesem çok kez konuştuları meydana çıkacaktır. Sizce ne yapmalıyım bir yabancı gözü ile dışardan bakılmasına çok ihityacım var lütfen iyice okuyun ve yorum yapın lakin benim için yorumlarınız çok kıymetli.

saygılar.

Güncellemeler
6 ay
Ayrıca eşimle son 1 yılda en fazla 2 son 2 yılda en fazla 5 defa ilişki yaşadık bu da mahkemede bir kusur olarak sayılır mı acaba?
Güncellemeler
6 ay
güncel
Aldatıldığımı duydum nasıl ispatlarım?