Sizce bu erkek ne yapmak istiyor amacı nedir?

Dün sahte hesaptan mesaj geldi mesaj kutuma bir baktım yeni açılmış hesap fakat garip olan şudur ki yazan kişi falanca yerden sürekli geçiyorsun görüyorum seni aracımın rengine kadar söyledi uzun süredir geçmiyordum fakat evet geçiyorum oradan yok fotoğraf çekiyorsun sürekli görüyorum dedi dedimki nereden buldunuz hesabımı adımı vb bilmiyorsunuz birden karşısına çıkmışmışım dedim sebebiniz nedir yazmanızın sebebi yok dedi işte o zaman görüşmenin anlamı yok dedim doğru olmaz haklısınız dedi sonra sordum bir sahte hesabı bu yüzden mi açtınız dedim dediki ısrarcı olup uğraşmamı istiyorsunuz anlaşılan dedimki onu dile getirmedim fakat sahte hesaptan yazıp bu şekilde yazmanız saçma neyse manzara sayfama da geçti beğendi birkaçını ve ilkte mesajları sildiğim için kalıcı biri olmayacağı için sildim baktım hesabını anında silip yenisini açtı ve topluluk kurallarına aykırı diye kapanmış engellediğimi düşünme dedi neyse sonra dedi senin şu rahatsızlığın vardı değil mi dedim nasıl her detayı biliyorsunuz benimle ilgili fotoğraf çekilirken görmüş fakat geçtiğim yoldan arabadan manzaralar çekerim genelde inmem ben ciddiyet istiyorum dedim olur konuşalım dedi dedim isteyenin çok istediğim yok nasıl birini istiyorsun dedi söyledim ben olurum dedi sonra görüşelim dedi tamam dedim fakat sahte hesaptan olmaz dedim yapacak bir şey yok dedi peki dedim engelledim engellediğim hesap gözükmüyor sizce tuhaf değil mi? Amacı neydi tekrar yazar mı? Yardımcı olur musunuz? Ne amaçlamıştı?

Sizce bu erkek ne yapmak istiyor amacı nedir?