- Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.
m 15 güSöyledikleri ile yaptıkları arasında fark olduğu için. Ben senin nazını niyazni çekerim derler ama bir trip de ofsayt olurlar, ben sevdiğim kadına sadığım derler ama sadece karşı cinle mesajla ibaret sanarlar, senin için ölürüm derler ama mezarı kazan ilk onlar olurlar, başkaları ile gülmektense senle kavga etmeyi tercih ederim derler ama bir kavga olduğunda sen kavga çıkartıyorsun derler halbuki kadınlar kavga değil rahatsız olduğu şeyleri tartışarak ilişkiyi kurtarmaya çalışır. Senden vazgeçemem derler ama ilişki bitince hemen kız ekleme vs olur ve işte o anda da her şey bir yalandan ibaret olduğunu görürüz. Aslında daha uzar gider bu...
22 Yorumla- 15 gü
Hepsine katılıyorum hepsine
- 15 gü
:/
En İyi Cevaplar
Merhaba,
Kadınlar artık erkeklerin sözlerine inanmıyor çünkü yıllar boyunca söylenen güzel cümlelerin çoğu, bir süre sonra davranışlarla çelişti. Artık kimsenin kulağı kelimelere değil, kalbinin gördüklerine inanıyor. Çünkü kadınlar öğrendi ki; ilgi duymak başka, emek vermek başka… Söylemek kolay, hissettirmek zor. Vaatler uçup gider ama davranışlar gerçeği ele verir. Bu yüzden bugün bir kadının güvenini kazanmak, ona bin söz söylemekten değil, bir sözü tutmaktan geçiyor.❤️21 Yorumla- 14 gü
Aynen öyle
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Kadınlar artık erkeklerin her sözüne inanmıyor çünkü zamanla kim neyi gerçekten hissediyor, kim sadece konuşuyor ayırt etmeyi öğrendiler. Çünkü artık kulakla değil, beyinleriyle ve yaşadıklarıyla düşünüyorlar. Boş vaatlere değil, davranışlara bakıyorlar. Kimse kimsenin güzel sözlerine kanacak yaşta değil; güven bir kez kırıldı mı tekrar inşa etmek kolay olmuyor. O yüzden artık söz değil, tutarlılık değerli… İnsan ne söylüyorsa gerçekten onu yaşatmadıkça kimse inanmıyor...
12 Yorumla- 15 gü
🤌🌸
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Çok basit. Kadınlar klasiktir. Çoğu aynı şeyi yapar 🤷🏻
Efendi, düzgün, güvenilir, Adam gibi ADAM'lar varken onları seçmezler. Niye seçsinlerki mis gibi adamı aksine onları bulunca nankörlük ederler 😅
Onların yerine nerde ıt kopuk, güvenilmez, serseri, çapkın erkek varsa onları seçerler. Adam olanla olmanın huzuru yerine serseriyi adam etmeye çalışmanın heyecanı daha çok ilgilerini çeker. O heyecanı yaşamak isterler.
Genellikle başarısız olurlar. Kullanılıp atılır ya da aldatılırlar. Sap gibi ortada kalırlar ya da daha fazla katlanamayıp ayrılırlar.
Sonrada "Tüm erkekler aynı yhaaa", "Yalancısınız broo" diye ağlarlar🤷🏻🤣127 Yorumla- 14 gü
Lütfen masum kadınlara sataşmayınız jzfj
- 14 gü
Öyle ayrıca hemcinsinizden siz de çekiyorsunuz jsfjjs
- 14 gü
Mıknatısımız bozuksa bizim suçumuz ne
- 14 gü
Hayır, sizin cins bu konuda yalan ve manipülasyon konusu yani, bayağı ustalar ha
- 14 gü
Lucifer dizisi geldi aklıma djdja
- 14 gü
Evet ama noldu ha noldu? Kalbi temizmiş jdxj
- 14 gü
Adam şeytan ne yapacağıdı can almak azrailin işi jddj
- 14 gü
Ya Allah korusun 🥹
- 14 gü
Çalışıyoruz herhalde kavun mu bu koklayıp seçelim
- 14 gü
La havle :D zorbalığa giriyor bu artık
- 14 gü
Tamam ya tamam :D
Yapay Zeka Cevapladı
Güven konusu hem kadınlar hem de erkekler için oldukça önemli. Güveni kırılan birinin tekrar inanması zor oluyor. Erkeklerin sürekli yalan söylediği konusunda genel bir algı oluşmuş olabilir, ama bu bireyden bireye değişir. Herkesin kendi hikayesi var ve içinde bulunduğumuz ilişkiler bunları şekillendiriyor. Yalanlar, sözlerin yerine getirilmemesi ya da anlaşmazlıklar bu güven sorununa zemin hazırlayabilir. Ama herkes aynı değil, bunu unutmamalıyız. 💞 Açık iletişimle ve empatiyle güven yeniden inşa edilebilir. 🌟 Sen de geçmişin yüklerini bırakmayı dene; her ilişkiye bir şans ver. 🤗
35 Yorumla- 15 gü
Sana ne
- 15 gü
La de get
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bi gidiyor, bi kadını üzüyor. Sonra da tüm erkekler şerefsiz. Benim ne suçum var, evde uyuyom ben ya nxnx
https://www.youtube.com/embed/p6ALfE4p-O422 Yorumla- 15 gü
😂 hatırlayalım efsaneyi
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
14 güKimse kimseye güvenmiyor.
"Sen beni aldattın." veya "Artık seni sevmiyorum" dediği an her şey ortaya dökülüyor.
Güven, ilişkinin kırmızı çizgisidir.
20 Yorumla
13 güBenim için durum çok basit, sevgilim varken başka hiçbir erkeğin sözü ilgimi çekmiyor. O yüzden inansam ne olur, inanmasam ne olur.. banane yani 😹
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı. Erkekler de kadınların sözüne inanmıyor. Herkesin geçmişte yaşadığı kötü anısı var, haliyle herkes olaylara temkinli yaklaşıyor.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
15 güHerşeyleri sözde, icraat yok ondan sebep...
57 Yorumla- 15 gü
😒
- 15 gü
Neden düştü o surat.😀
- 15 gü
Öpecektim seni 😕
- 15 gü
E gönder bi mucks.😀
- 15 gü
😘 bir tanecik jdfj
- 15 gü
😀😀😍😍
- 14 gü
O da köprüyü geçene kadar hepsi aynı 🤣
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Nasıl inanalım hep yalan dolan
110 Yorumla- 14 gü
Değilmiş bak haksızlık ediyormuşuz jdjd kendimi suçlu hissetmeye başladım
u 14 güOnlara sorsak hepsi mükemmel sadece kadınlar kötü hdkjs
- 14 gü
Evet biz hesap verecekmişiz, onların günahı yokmuş jddj
u 14 güTabi melek gibiler jdjkd
- 14 gü
Kanat hediye edelim toplaşıp 🥹
u 14 güEdelim hak ettiler 🥹
- 14 gü
Törenle verelim dimi 🥹
u 14 güKesinlikle 🥹
- 14 gü
Çok iyiyiz biz 😅🫶
u 14 güHarikayız 😅💖
- Aşk İlişkileri konusunda 243,6b cevap paylaştı.
u 15 güİnanmamak da haklılar çünkü erkeklerin çoğu aslında yalan söylüyor, çoğu elde edene kadar köprüyü geçene kadar.. ondan sonra gerçek yüzleri ortaya çıkıyor. tabi bende kolay kolay kimsenin sözüne inanmıyorum artık, kadın erkek fark etmiyor.
80 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı.
14 gücunku artik hicbiri samimi birsekilde yaklasmiyor hicbiri ictenlikle konusmuyor mesela guzel birsey soylesin aynisini baskalarina soyluyorlar karsi tarafi baskalarina degistiriyorlar soz verip umut verip yari yolda birakiyorlar seviyormus gibi yapipta olu taklidi yapiyorlar durust olmuyorlar sadik olmuyorlar herseye bir bahaneleri yalanlari oluyor ondan sonrada bu kadinlara ne oldu ne bitti hesabi yapiyorlar daha cok anlatamadigim birseyler varda hepsini yazmaya usendim bunu yasayan bilir zaten anlatmaya gerek yok..
11 Yorumla- 14 gü
Evet 😒
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. aslında sözüne inanılmayacak net olarak "kadınlardır" tarih boyunca bu böyle, erkekler kadınlardan rol çalmıştır evrimleşme sürecinde ve erkeklerde yalan söylemeye başlamıştır.. yani şöyle bir düşünce; kadınlar yalan söylüyor ve yalanlara inanıyor! (aslında inanmıyor ama yalan duymak istiyor) o zaman bende yalan söylerim... yani kadınlar ne istiyorsa erkekler onu yapıyor. kadınlar genel olarak s. ekste "istemiyormuş" gibi yaparlar, ama isterler erkek bunu "yalan" olarak kodlar, bu işte kadının yalanıdır. kadın hem yalan (davranış ve söz) yapar-söyler, hem yalan duymak ister.
10 Yorumla
13 güKadınların istedikleri erkek özellikleri : maskülen karakterli, koruyucu ve güçlü bir erkek oluyor genellikle. İyi birisi olsun güvenilir olsun diyorlar ama icraata baktığımız zaman iyiyse cennete gitsin modu açılıyor.
Neyse bu gerçek manada maskülen olan erkek modeli piyasada çok fazla olmadığından ve kadınların piyasada gördükleri hırto , keko ve at hırsızı görünümlü tiplerin sergiledikleri davranışı maskülen davranış olarak görüp gerçek maskülenliğin bu olduğunu düşünüyorlar. Aynı şey koruyucu olmak ve güçlü olmaylada alakalı. Koruyucu olmak o kadın üstünde baskıcı bir üstünlük kurmak değildir. Güçlü olmak da sıkışınca el kaldırmak değildir. Bu yüzden kadınların bu tiplerle takıldıktan sonra bütün erkekler aynısınız vs gibi cümleleri kullanmalarının sebebi büyük oranda bu. İstisnalar vardır mutlaka
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
14 gü
Çünkü çok fazla söz verilip çok azı tutuldu. Güven kelimeyle değil, davranışla kuruluyor; ama çoğu kadın, lafla kandırılıp eylemde yalnız bırakıldı.
Yani kadınlar inanmıyor çünkü artık kulakları değil, kalpleri yorgun.
Güven bir kez kırıldığında, onu tamir edecek şey sadece söz değil, tutarlılık...10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 666 cevap paylaştı.
14 güÇünkü erkeğe güvense bile artık kızlar rahat durmadığı için arrı erkekelrin zaafı da cinsellik ve kadınlık olduğu için aklı çeliniyor hemen ve kadının dürüst eğitimli nasmuslı ağırbaşlı olmasının hiçbir önemş yok
11 Yorumla- 14 gü
Doğru
Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. Bazı.. evet bazı.
Zira genellemedir. Bazı kadınlar bazı erkeklerin sözüne güvenmiyor. Tıpkı bazı erkeklerin bazı kadınların sözüne güvenmediği gibi.
Elbette bu durum sabahtan akşama olan bir şey değil.
Nietzsche ile başladı (en azından yakın tarihte bildiğimiz) astroloji ve fal ile devam ediyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı. Kişi kendinden bilir işi mottosuyla, ''ben dümencinin tekiysem o da öyledir'' diye düşündüğü için :d
23 Yorumla- 15 gü
Yaa bu yazdığına kendin inandın mı acaba
- 15 gü
Tipe hele
Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. Buna bu şarkı ile cevap vermek istıyorum😀
https://youtu.be/f8ftHyboCn0?si=Qv3_XHx03qNuRYBz12 Yorumla- 13 gü
Ahaha dinleyelimm 🌸
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. O kadar çok boş vaat, tutulmayan söz, yarım bırakılmış ilişki gördüler ki doğal olarak güvenleri azaldı. Bir kere değil, defalarca hayal kırıklığı yaşayınca insan ister istemez temkinli oluyor.
12 Yorumla- 15 gü
+1
- Aşk İlişkileri konusunda 495 cevap paylaştı.
14 güÇünkü erkekler hiçbir dediklerini yapmıyorlar. Hayal satıyorlar sadece, o da lafta.
Nitelikli dolandırıcı 😃15 Yorumla- 14 gü
Katılıyorum 😒
- 14 gü
O yüzden acımayacaksın. Erkeği bırakacaksın demlensin , burnu sürtmeden hiçbiri kadına değer vermez.
- 14 gü
Valla ne olacaklarsa olsunlar artık sjc
- 14 gü
Adam olan delikanlı erkeklerin soyu tükendi
- 14 gü
Biz bize yeteriz salla djd
14 güBiz erkeklerin inanmadığı gibi 😅 dünyanın düzeni değişti çıkar ilişkilerine dönüştü elde edene kadar güzel sözler 🙃
14 Yorumla- 14 gü
Elde etmek? Bu erkeklerdeki boş öz güven gülünç olmaya başladı. Elde ettim, benim oldu, sahibi benim tarzında.
- 14 gü
Elde etmek derken başka yere çekmeyelim lütfen :) gönüllü aklını çelmekte onu elde etmektir :)
- 14 gü
Bence biz ona feth etmek diyelim
- 14 gü
Peki öyle diyelim 🙃
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Karakter meselesi tamamen cinsiyetçi yaklaşırsak bende kadınların sözüne inanmıyorum ona bakarsak.
12 Yorumla- 15 gü
Tamam sarı :D
- Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
14 güİnanmayın zorla mı birader
İnandırmak için yalvarıyoz sanki11 Yorumla- 14 gü
Evet bra :D bin takla atan hemcinslerin var
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. eskisi kadar yalan söylemeyi beceremioz asdfasdf
13 Yorumla- 14 gü
Hadi ordan
- 14 gü
🤦🏼♀️🤦🏼♀️
14 güAyy çok değiştiler ne halleri varsa görsünler erkek dayanışması yapıyorlar bi de
11 Yorumla- 14 gü
Bozacı şıracı jdjf
- Aşk İlişkileri konusunda 683 cevap paylaştı.
14 günet değiller tutarlı değiller. dese ki ben siyahım, okey ona göre geri çekiliriz; dese ki ben beyazım, okey ona göre sürdürürüz iletişimi. annesinin prensesleri ne istediklerini bilmiyorlar daha, biz niye inanalım?
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
s 14 güKimse kimseye güvenmiyor ya hele erkeklere inanmak... bilemiyorum altan
11 Yorumla- 14 gü
😅
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Vallahi bende karilara güvenmeyrum onu ne yapacağız sosyetik hanımcım
16 Yorumla- 14 gü
Karı denmez 🤦🏼♀️
- 14 gü
O başka 😅
- 14 gü
Yok be 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
14 güElbette haklısınız çok doğru bir söz de yakalanan taraf hep biz olunca sonuç bu bizlerin yalancı olduğu ortada yakalanmayan tarafı da ayrıca tebrik etmek gerekir. Tebrik ederim yakalanmayan Kadınlarımızı!
10 Yorumla Hiçbir sözün kıymeti harbiyesi kalmadı ondan
11 Yorumla- 15 gü
O da doğru
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yanlış kararlarının bedelini başkalarına ödettirmek için.
13 Yorumla- 15 gü
Öyle de demeyelim şimdi djd
- 15 gü
😅🤝
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
15 güÜşümesin hanımeli yere düşen kar çatlasın 😄
18 Yorumla- 15 gü
😅😅
- 15 gü
Şarkımı izinsiz kullanmışsın telif atıyorum😀
- 15 gü
Senin değil dsjs
- 15 gü
Neden erkeklerin hiç bir sözüne inanmıyorsunuz 😄
- 15 gü
Niye acaba
- 15 gü
Önyargılarınız yüzünden tabiki 😀
- 15 gü
Kendi kendine oluşmaz o
- 15 gü
Haklısın 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
15 güYalanın ne olduğunu anladılar mı dersiniz?
ya da kendilerine yalan söylemeyi mi bıraktılar?12 Yorumla- 15 gü
İkinci şık.
- 15 gü
İnşallah dediğinizin doğru olduğu kanısına dediklerinizde inanmış ve bu kişilerin gün geçtikçe sayısı artarak devam eder.
Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bana inanmayan bir kadını veya her kimseyi zorla ikna edecek mecalim yok
14 Yorumla- 15 gü
Konumuz sen değilsin Semih djfj
- 15 gü
Yanma sen ya :D
14 güBence biraz karşılıklı problemler var ve bence temelde herkes bi hata yapmalıymış gibi hissediyor. Yani kişilerin kendi problemlerinden kaynaklanan bir şey olmuş oluyor sonuçta. Ama karşı taraf ta çok darlıyorsa veya tehdit ediyorsa yalanı tetikleyebilir. Onun dışında bilemem şimdi ben olabildiğince dikkat ederim de başkalarını bilemem
10 Yorumla
14 güBir durumu olguyu tanımlamak için yapılan özellikle cinsiyet üzerine yapılan genellemeleri amacına uygun bulmuyorum. Buradaki sorun kadın veya erkek değil değişen toplum dinamikleri. Teknolojinin dijital dünyanın insan ruhunu yalnızlaştırması... Erkekler de kadınların sözlerine güvenmekte inanmakta zorlanıyor olabilir. Demek istediğim insan ilişkilerinin değişiminin nedenini anlamak için değişen toplum yapısına bakılmalı.
10 Yorumla
14 güKimse kimsenin inanmıyor ciddiye almıyor sözünü çünkü daha önceki yanlış tercihlerin etkisinde kalınıyor bide genel bir Algıdan kaynaklı önyargılar bunu tetikliyor
10 YorumlaBüyük bir ihtimal cok kandirildiklari ve yalan söyledikleri icin elbet. Hayal kirikliklari vede beklentilerin gerceklesmemesi yüzünden. Yalniz bu konuda sadece erkekler degil, kadinlarda az degil bu zamanda. Herkes hak ettigini yasar ya da ne niyet beslerse onunla imtihan olur.
13 YorumlaCinsiyete bakmıyorum genel olarak insanlara güvenmiyorum.. bir menfaati yoksa kimse kimseye selam vermiyor bu devirde.. kaldıki güven mi verecek?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Erkekler beceremedigi icin adlari yalanciya cikmis ama kadinlar cok profesyonel yalan soyluyor. Erkeklerde kadinlarin hicbir sozune inanmiyor
20 Yorumla
14 güSoruyu tersten düşün. Erkekler neden artık, kadınların hiç bir sözüne inanmıyor?
Çünkü insanlar sahtekar olmuş. Ahlaki çöküntü var. Bunu göremiyor musun?
17 Yorumla- 14 gü
Görüyorum görüyoruuuğğmm
- 14 gü
O zaman cinsiyetçilik yapma.
Soruyu insanlar diye genelleyip sor.
- 14 gü
İstediğim gibi sorarım!
- 14 gü
Hahaha.
Cinsiyetçilik yapmak çok ayıp.
Kendine yakıştırıyorsan hiç sorun değil.
Ne yaparsan yap.
Kimsenin umrunda olmazsın. Emin ol. - 14 gü
🤦🏼♀️ sadece bir soru. Amma abarttınız ya. Skdj
- 14 gü
Abartı yok. Gerçek var.
Gerçeklerle yüzleşmek insana acı verir. - 14 gü
Uğraşamicam ciddili, bye
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olumsuz bir çok örneklerini görüp duydukları için olabilir ama genelleme yapmakta yanlis olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
14 güben inanıyorum aslında yaa... bi yönüm çok çakal da bi saftirik yönüm var, genelde o ağır basıyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkeklerin yalanı yakalandığı için adları çıkmış, kadınların ne yaptığından adamların haberi bile yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
14 güBen kimseye güvenmiyorum. Cünkü insanlar güvenilecek gibi değil. İyi biriymiş gibi davranıyorlar. Sonra kazık atıp gidiyorlar
10 Yorumla Çünkü söylenenle yapılan çoğu zaman aynı olmuyor. Güven kolay oluşmuyor, tutarlılık olmayınca da kimse söze değer vermiyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
15 güSosyal medya sayesinde daha seri gözlem ve tecrübeye sahip oluyoruz bu da otomatiğe bağlıyor artık direkt saniyede çözüyoruz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)15 güCogu kadin yakisikli bulduklarina hemen inaniyor kim diyor inanmiyor diye
13 Yorumla- 15 gü
İnanmıyoz
Cevap sahibi15 güAzinliksiniz o halde cogu inaniyor
- 15 gü
Hayır inananlar azınlık
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kadınlar haklı , hayatımız yalan. Ben inkar etmiyorum
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
13 güYani çoğu yalancı olduğu için kurunun yanında yaş da yanıyor yapacak bir şey yok.
10 Yorumla
13 güBen de kadın olsam ben de inanmazdım. İşim var diyor bi bakıyorsun başka kızlarla buluşmuş. Bunu kendi arkadaş çevremde çok gördüm
11 Yorumla- 13 gü
Helallş
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
14 güBen kadın değil miyim bu durumda? Ben her kadına benzemiyorum, her erkek de öyle.
10 Yorumla
14 güGerçekten öyle ama dürüst insanlara olan umudumu yitirmedim daha..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı.
14 güPeki biz erkekler garilara itimat ediyor muyuz?
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Erkekler de kadınlara inanmıyor. Yalanın bol olduğu yerde güven az oluyordur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Doğruları konuşan erkeği kadınlar 9 köyden kovarmış.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
14 güKimse hiçbir şeye inanmak zorunda değil. İnanmayan kendisi bilir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
14 güSakalım yok ki sözüm dinlensin diyorum. 😀
İki tarafta bu durumda bu zamanda.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Görüşlere bakıyorum buram buram herkesin bireysel tecrubleri ve varsayımları kokuyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
u 14 güGüven vermedikleri için olabilir mi ve tutarsızca davrandıkları için. 🤞🥳
10 Yorumla
14 güErkek olarakta kadınların hiç bir sözüne inanmıyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
14 güÇünkü bütün erkekleri aynı gördükleri için..
10 Yorumla Hayatları yalan onların bilmeyen kalmadı 😀
10 Yorumla- Devamını Gör (112)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Ev & Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne