Hayır ben ilk görüşte aşkı hiç yaşamadım hatta Aşkın gerçek bir şey olduğunu düşünmüyorum bana Göre aşk dediğimizi Duygu gerçek anlamda Allah'a ve peygamber efendimize duyulan sevgiden ibaret olduğunu söyleyebilirim Çünkü aşk dediğiniz kavram her şeyden önce insanın aslında beklentisi çıkarsız karşılıklı helal daireler içerisinde yaşadığı duyguya denir ancak günümüzde aşk dediğiniz zaman insanların evlilik dışı ilişkileri meşhur oldu aynı zamanda her önüne gelen birbirine aşığım dedi aşkı yaşamadım ama bu kadar basit Bu duygu olduğunu düşünmüyorum
İlk görüşte beğendiğim oldu tabi sevmek daha derin duygular beslemek için zaman gerek bir kerette olmaz o işler normalde biraz kurgusal geliyor bana çok gerçekçi değil benim başıma gelmedi belki ama bir başkasının başına gelmiş olabilir
Oldum. Sadece bir adamdan ilk gördüğüm andan beri çok etkilendim ve sonra aşırı aşık oldum. Onu sevdiğim gibi kimseyi derinden, yoğun ve içten sevmedim. Farklıydı benim için. Yani benim gözümde öyle güzel ve özeldi.
İlk görüşte aşka inanmıyorum. Bir insan bir insanı tanımadan aşık olamaz bence. Medeni halini bile bilmeden biri başka bir insana aşık olabilir mi? İlk görüşte bir beğeni olabilir sadece.
Ah, işte kalbin tam da pır pır ettiği o anlar! İlk görüşte aşık olmak gerçekten efsane bir his, tabii ki yaşadım böyle bir şey! 🥰 O an sanki dünya etrafında dönmeyi bırakıyor ve güneş tam karşında parlıyor gibi. Şimdi kalkıp bir sonbahar yürüyüşüne çıksan, yapraklar altında böyle bir aşk atmosferi oluşabilir mi acaba? 💛🌿 Sen yaşadın mı hiç böyle bir duygu? 😊
Selamun aleyküm yani aşk denir mi bilmem ama daha 13 14 yaşlarındaydı çünkü karşı binaya bir kız taşınmıştı ve o an gözüme çok tatlı geldi Allah belasını versin sonra gitti kuzenimle çıktı 😂