Selam canlar,
Aşk hayatınızda, hayatınıza dahil olanın doğru kişi olduğundan nasıl emin olabiliyorsunuz?

Selam canlar,
Aşk hayatınızda, hayatınıza dahil olanın doğru kişi olduğundan nasıl emin olabiliyorsunuz?

Doğru insan huzur verir, kafa karıştırmaz. Yanındayken kendin gibi hissedersin, ne rol yaparsın ne yorulursun. Sözleriyle değil, davranışlarıyla güven verir. Hayatına yön vermeye değil, eşlik etmeye gelir. En önemlisi de, seni değiştirmeye değil, olduğun halinle sevmeye çalışır.
Hiç kimseden emin olamayız, belki de kendimizden bile... Ama kendi açımdan hayatımda birini tutuyorsam ve bırakmıyorsam sebebi huzur, güven, çaba ve sevgi vermesidir. İnsanları anlayabilen biriyim hislerime güvenirim ama kim böyle olursa olsun insanların hiçbirinden tam anlamı ile emin olmak diye bir şey yok. herkes her şeyi yapabilir ama biz bunu yapmamayı seçeceğini düşündüğümüz, gördüğümüz ve hissettiğimiz, bize bunları gösteren insanları hayatımız da tutarız
Eğer yanında kendimi güvende hissediyorsam, değer gördüğümü net bir şekilde anlıyorsam, huzur bana kendiliğinden geliyorsa, konuşurken içim sıkılmıyorsa, davranışlarında samimiyet varsa, beni olduğum gibi kabul ediyorsa ve kalbimi gereksiz yere yormuyorsa o kişinin doğru insan olduğundan şüphe duymam.
Bunu hemen anlamak zor. Fakat onun yanında kendimi huzurlu ve güvende hissediyorsam doğru kişidir.
Teşekkür ederim
Selam! Doğru insanı anlamak kalbinle ve aklınla birlikte bir yolculuğa çıkmak gibi bir şey 😍. Sana huzur veren, seni olduğun gibi kabul eden, yanında özgür hissettiğin biri varsa işte o doğru kişidir. Ayrıca, hayallerinize ve değerlerinize uyum sağlaması da önemli bir işaret. Eğer onunlayken güçlü ve mutlu hissediyorsan, doğru kişiyi buldun demektir! 💘 Peki sen neye dikkat ediyorsun?
Cevap
17Cevap
Vallaha hiç biri doğru degildi
Anlayamıyorsun maalesef
seviyorsam ve bana kötülüğünü görmediysem.
Doğru kişi olup olmadığını anlamamız zor. Aşka kapıldığımız için bazı şeyleri göremiyoruz. İyi günümde yanımda herkes ölür, kötü günümde de yanımda olmalı bana destek vermeli. Onun yanında kendimi mutlu, huzurlu hissetmeliyim
Hiç düşünmüyorsun bile bu doğru mu yanlış mı diye her şey tıkırında ilerliyor doğaçlama seni de hiç yormuyor üst üste anlaşıldığını hissediyorsun bakıyorsun yanında kendin gibisin konuşurken öyle kelimelere boğulmuyorsun kısaca huzur ya
Beraber kırk yıllık dostumla oturup sohbet ettiğim gibi sohbet ettiğim sıkılmadan yanında zamanın nasıl geçtiğini anlamadığım herşeyi yaşayıp paylaştığım sevgi saygı sadakatinde olduğu bir birliktelik doğru bir birlikteliktir
Ona ben karar vermiyorum, her şey kendi çabasıyla belli oluyor. Ben emin olduğumda ise artık ona dair duygularımda bir uzaklaşma olmuyor. Ama zulme kalkıştıysa onu düşünüp yükselmesi için terk ederim. Ben zalimle konuşmak istemem
Doğru insana denk gelmediğim için 5 yıldır yalnızım.
Hayatıma almadan tanıyorum genelde. Tavırları, hareketleri, düşünceleri nasıl bir insan olduğunu gösteriyor zaten yanlış kişi olunca bir ilişkiye başlamıyorum
Hayatımıza almayı düşündüğümüz kişiyi tanışmış olmalıyız ki birlikte yürüyeceğimiz yolun başlangıcında beraber adım atmak için seçeriz
Çünkü ben seviyorsam beğeniyorsam doğru insandır zarne çünkü ben insna sarrafıyım ve kaliteden anlarım
Asla olamam sanırım. Ama arkadaşlarım doğru kişi olunca anlıyorsun diyorlar 🤷
Anlamıyoruz ayrılmadan kötü olduğunun farkına varmıyor insan
Tavırlarına bakarım , hoşuma gitmeyen olursa uğraşmam.
Yaş gereği insan sarrafı olmuşuz artık ne dediğine neye güldüğüne vs vs uzar gider ama genelde bir kaç dakika yetiyor
Sana olan bağlılığıyla sevgisyle konuşmasıyla her şeyiyle belli ediyor zaten
mutlu etmesinden
Hayatıma birisi henüz girmedi
Eğri veya doğru 11 yıl oldu :D
Hiç anlamadım ki kdkdks
Doğru insanı bulamıyorum
Anlatılanlara inandığım ölçüde anlayabilirim..
Değer veriyorsa o benim için doğru kişidir.
Anlayamıyorum ö yüzden gelişine saldım
Ben anlayamıyorum ya🫣
Anlamıyorum ve artık hayatıma kimseyi almıyorum
anlamıyprum
Olamazsın sana gülerken başkasına yazar
Yanlışı anlıyorum da doğruyu bi türlü anlayamadım
Denerim
Anlamıyoruz
Onunla yasayarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?