Beğenildiğim halde hep yalnızım?

Dışarıdan çok beğenilen güzel denilen biriyim. Bunu sadece arkadaşlarım demiyor. Arkamdan yani duymadığım anlarda baskalarindan duyuyorum. Tarzım iyidir güzel giyinirim görüntüm iyidir ama disaridan çok havali buluyorlar kendime bakarım ama sorun şu erkekler çok begense bile uzak duruyor yani kimse tam anlamıyla güvenmiyor ya da çaba göstermiyor. 29 yaş bütün arkadaşlarım önüne ilk çıkan erkekle evleniyor benim etrafımda hep çok erkek oluyor hep ilgi görmüşümdür ama kimse güvenmiyor. Hiçbir ilişkim yürümüyor. Erkekler sürekli kendimi kanitlamami bekliyor ama ben bunla uğraşmam. Genelde özgüvenli yaklasanlarda farklı amaçlarla yazıyor ya da uğraşıyor. Yani özünde gerçek anlamda kimse tanımak istemiyor. Erkekler ilk başta tanimak istese bile bir kadının fazla ilgi çekmesi dikkat çekmesi rahatsız ediyor bu riske girmektense kendilerinden daha aşağıda gördükleri güzel bulmadiklari kişiyi seçiyorlar evlenmek için. Diğer konu kimse asla yalnız olduğuna inanmiyor. En çok saşırdıgım konu ise güzel ve iddialı bulmadiklari kişiler için her şeyi yapmalari. Dünyaları önlerine seriyorlar resmen. Neden böyle?

Beğenildiğim halde hep yalnızım?