Aldatmak mı sizce?

• Merhaba ben 7 aylık evli daha geç bir kadınım eşimle aramız gayet güzel heyecan olsun gezmek olsun kafa yapısı olsun fakat geçenlerdede içime bir Kürt düştü ve arama geçmişine baktım Google'dan telefonunuzda asla saklamaz uyurken hep benim yanımda kalır telefonu şifrelerini her şeyini biliyorum neyse hep yeni tarihlerde büyük göğüslü fizikli çıplak kadınların resimlerine bakmış bende fotoğraflarını aklıma şu geldi ben yetersizmiyim ama böyle olmadığımı biliyorum ve değerimin farkındayım gayet güzel bir fiziğim vücuduma göre büyük olmayan harika bı fiziğin var ve bunu oda soyluyo sadede gelelim bunlar ne diye sorduğumda aşkım karşıma cikiyo sosyal medyada bende linke tikliyorum bu fotoğraflar cikiyo diyo Google bu fotoğrafları açık yayinlamiyo diye biliyorum özellikle girip siteden bakmış olabilir belkide benim huyum bu o sadece bir resim aldatmak değil diyor ben bunun aldatılmak olduğunu düşünüyorum ozru kabahatinden büyük he bide Chrome geçmişini siliyo hep ben uyanıklık yapıp Google geçmişten baktım ben baksam elin yakışıklı adamlarına senin hoşuna gidermi azıcık saygı dediğimde hoşuna giderse tabi bakabilirsin diyor sonuçta gerçek değil bir fotoğraf kustahliga bak takipteyim fotoğraflara bakan her Bolu'da yer sizce siz neler düşünüyorsunuz erkeklerin % 90 bakarmis öyle fotograflara
Aldatmak mı sizce?