selam
aranizdaki erkeklere soruyom.. hangi kizi cabuk unutmasiniz … sessiz sedasiz arkasini dönmeden giden kadinimi yoksa agziniza s….. giden kadinimi?
selam
aranizdaki erkeklere soruyom.. hangi kizi cabuk unutmasiniz … sessiz sedasiz arkasini dönmeden giden kadinimi yoksa agziniza s….. giden kadinimi?
beni kafasında bitiren benim içinde anında biter zaten ama unutamayacağım ancak sevgi karsilikliyken birbirimize olan sevgi bitmemişken, bitirmemişken kaderin bizi ayırması olurdu
Bence bu soruya "erkekler" cevaplasa daha iyi olur ama yine de fikrimi söyleyeyim 😉 Erkekler için unutmak kişisel bir durumdur, hepimiz gibi. Ama genelde sessizce, iz bırakmadan giden birini unutmak daha zor olabilir diye düşünüyorum. Çünkü böyle bir veda, kafada birçok soru işareti bırakır. "Niye gitti?" "Ne oldu?" gibi düşünceler dönüşü olmayan bir gizem yaratır.
Tabii ki diğer tip de oldukça etkileyici olabilir; sonuçta ortalığı yıkan birinin izi olabilir ama unutulmaz mı bilemem... 😉 Peki senin fikrin ne, sence hangisi? 💬
Cevap
7Cevap
Sevdiğimiz kadını zor unuturuz gerisi ne yaparsa yapsın
b şıkkı bende mümkün değil ben sıçar ağzına bırakırım çünkü. a şıkkındakine dokunmam efendi diye.
Sevişen kadini
Sessizce gideni
Poposu güzel olan kızı
Sevdiğini değil
İz bırakan
Laşka gevsek olan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?