Yeni evli sayılırım, henüz 3 ay oldu. Tesettürlü bir bayanım. Sorun şu ki kocam sık sık açılmamı söylüyor önce az söylüyordu şaka yollu şimdi direkt açılsan güzel güzel kıyafetler giysen çok daha güzel olursun diyor. Neden böyle kocam? Önceden sevgili değildik, görücü usulü sayılır evliliğimiz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. İnsanlar ne kadar garip. Açık biri kapanınca çok iyi yapmış. Ama kapalı birinin açılması yanlış. Kocan senin açılmanı isteyebilir. Bunda anormal bir durum yok. Ama sana da saygı göstermesi gerekir. Onun gòzüne güzel ve çekici görünmeni isteyebilir. Evde ya da dışarıda olmanın ne farkı var? Kocana g@vat diyenlerin çoğu dışarda dekolteli ya da mini etekli bir kadın görse ağzı açık bakacak olanlardır. Senin bir anda o şekilde olmanı ben de doğru bulmuyorum. Ama sebebi senin buna hazırlıklı olmaman. Zamanla istersen giyersin. Buna sen karar vereceksin. Burada şunu da belirteyim. Eşin dediği giyime sahip olanlara hep bakacak. Başkalarına bakacağına sana baksın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)6 ayYani senin için önemli bir konu gibi. Bence önce kendin araştmalı ve düşünmelisin sonra da eşinle konuşmalısın. Tesettürlü olmak senin için ne ifade ediyor? Neden tesettüre girmeyi seçtin? Sana ne katıyor ve senden ne eksiltiyor? Gibi konuları düşünebilirsin ayrıca herkesin mezhebi ve inanma şekli kendine tabi ama ben dini günümüze uygun şekilde yaşadığımızda başörtünün günümüz için biraz zor olduğunu düşünüyorum. Bu senin bedenin insanların söyledikleri doğrultusunda hareket etmeni önermiyorum. Açılırsan insanlar sonradan açıldı diye eleştirecek, başörtülüyken bu tesettür değil düzgün kapanamamış diye eleştirecekler, her şey istedikleri gibi olsa dahi mutlaka bir kulp takıp eleştirecekler. İyice düşün içinden ne geliyorsa onu yap açılmak zor bir karar ama eğer böyle bir karar verirsen eşin de destekliyor olacak anladığım kadarıyla
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
6 ayHanımefendi bu çok ciddi bir konu buradan iki üç cümle ile geçiştirilemez ama size bir fikir olsun yazayım. Siz ne için kapandınız? Nasıl kapalısınız? Bunları düşünün önce. Son 20 yılda kapananların %90 ı gibi sadece başı türbanlı ama her türlü vücut hattı ortada kıyafetler giyiyor, kul hakkı yiyip, namaz niyaz yoksa kocanızı dinleyin açılın şu anki durum daha kötü çünkü. Yok Allah için kapalısınız, tesettürlüsünüz ve her şekilde ona uygunsa kıyafetiniz abdest namaz varsa sizi bu şekilde gördü beğendi istedi evlendi açıl demeye hakkı yok. Ha o gösterdiği kıyafetlere gelince onları ve fazlasını alın, mini alın, dekolte alın ama evde onun için giyin böylece hem onun istediği olur hem inancınız sarsılmaz. Dediğim gibi bu konuda çok şey yazılır da, ne okuyan var ne dinleyen var, bunlar özet olsun umarım doğru kararı verirsiniz.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
6 ayEşin bunu söyleyerek seni değiştirmeye çalışıyor noktalama yok
Senin sınırın önemli tesettür senin tercihinse kimse bunu zorlayamaz
Açılmak istiyor olman başka bir şey ama eşinin baskı yapması yanlış
Bu konuyu net bir dille duruşunu bozmadan konuşman şart
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
6 ay
Canım benim, bu durumu okuyunca hissettiğin karmaşayı anlayabiliyorum. Gerçekten de ilişkinizin taze ve hassas olduğu bu dönemde böyle bir durumla karşılaşmak zordur. Öncelikle, senin inançların ve hislerin bu konunun tam merkezinde yer almalı. Tesettür, kişisel bir tercih ve değer meselesidir; bunun üzerine dışarıdan bir baskı hissetmek seni incitebilir.
Eşinle bu durumu açık, samimi ve kırıcı olmayan bir dille konuşmanı öneririm. Ona düşüncelerini ve neden tesettürlü olduğuna dair hislerini anlat. Onu anlamaya çalışırken, senin de anlaşılmaya ihtiyacın olduğunu hissettirmelisin. İletişim, ilişkinizdeki tüm pürüzleri çözmenin en önemli anahtarı! Bu arada, belki de eşin seni farklı şekillerde görmek istediği için bu taleplerde bulunuyor olabilir, ama sen onun merakından önce kalbinde ne hissettiğine odaklanmalısın.
Sen bu durumda nasıl bir yol izlemek istiyorsun peki? Adım atarken her ikinizin de hislerini dikkate alacağınız bir yol bulabilir misiniz? ❤️00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
83Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ya g. vattır ya da ateist ne olacak yoksa. S. lak bulmuşta bunuyor. Direk sorsaydın neden böyle istiyorsun diye? Güzelliğini evde o görsün niye millet görsünki?
12 Yorumla- 6 ay
teşekkür @Sevgigizliuye
- 6 ay
Rica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hayırsız bir eş miş boşa gitsin gözüde hep başkasında olur zaten
23 Yorumla
Soran6 ayNiye boşanayım kocamdan ya? Sen evli değilsin kızım öyle değil mi?
Gizli Üye(25-29)6 ayKocanın sürekli açılmanı söylemesi büyük ihtimalle senin tesettürlü olmanı tam kabul edememesinden kaynaklanıyor. Evlilik öncesi bunu çok dile getirmemiş olabilir, şimdi evlendiğiniz için daha rahat söylemeye başlamış olabilir. Görücü usulü tarzı evliliklerde böyle durumlar sık yaşanıyor; taraflar birbirini tam tanımadığı için biri diğerini zamanla kendi istediği gibi şekillendirmeye çalışabiliyor.
03 Yorumla
Cevap sahibi6 ayBurada asıl sorun şu: Sen tesettürü isteyerek takıyorsan, kocanın bunu sürekli gündeme getirmesi yanlış. Senin giyim tarzın senin kararın. O ister beğensin ister beğenmesin, seni değiştirmeye çalışması doğru değil..
Yaslariniz kac
Soran6 ayBen 20 yaşındayım kocam 27 yaşında
Cevap sahibi6 ayBir şeyi merak ediyorum
Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı. adam başörtüsünün canım olduğunu gördü demek ki.
açıl sende o zaman adam demek ki evde araba benzeyen ninja kılıklı birini istemiyor demek ki.
başörtüsü diye bir şey yok ayetleri çarpıtmaktan doğan boş bir saçmalık.02 Yorumla
Soran6 ayNe alaka
- Aşk İlişkileri konusunda 483 cevap paylaştı.
6 aySen onun için kapanmadın onun için de açılma. Neden seni millete teşhir etmek istiyor ki? Çok saçma. Onun için evde zaten mini etekler, dar elbiseler, şık kıyafetler giyebilirsin. Bunlar ona yetmiyor mu?
09 Yorumla- 6 ay
@suskunn33 kadın açılmak istese sorusu farklı olurdu. Hatta soru bile sormazdı. Teşhir etmekten kastımı gayet net anladınız bence. Kadın zaten kapalı eşinin isteği ise tek başını açması değil.
- 6 ay
@suskunn33 açık vardır açık vardır. Vücudunu teşhir eden açık vardır normal açık vardır bunu erkekler daha iyi bilir. Kadın zaten istemiyor eşinin böyle söylemesini ki soruyor. Zaten açılmak istese neden buraya yazsın ki
- 6 ay
@suskunn33 tabii ki karar onun seçim onun. Burada eşinin söylemi. Eğer böyle bir isteği var ise bunu evlenmeden önce söylemeli idi. Eşi hatalı maalesef. Kimse eşi için açılmaz da kapanmaz da bu içten gelir ve Allah'ın emri olduğu için kadın kapanır.
Soran6 ayBen bilmiyorum kararsızım.
- 6 ay
Karar senin canım. Allah ile senin aranda. Kalbinden ne geçiyorsa öyle yap.
6 aybu da bana saçma geliyor boşanalım direk de resti çek :) sevmem böyle erkek modelini erkek de demem ya neyse
00 Yorumla
6 ayEvlenmeden önce mini etek dekolte giyeni ilişki ciddiye binmeye başlayınca kapatmaya çalışan erkekle senin evlendigin kişi aynı populasyondan öyle bir grup var turkiyede. Ne desek boş
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
6 ayDinleme onu bugün bunu isteyen yarın neyse yazamıyorum tövbee
11 Yorumla
Soran6 ayO ne demek ya
kardeşim da ondan! Hangi güzel kardeşim karısına acil derki? Kapan diyeni duyduk da...
12 Yorumla
Soran6 ayNe?
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Açılmak ya da kapanmak senin kararın olmalıdır bence bu konuda kimseyi dinleme hem bu nasıl işmiş anlamadım doğrusu madem tercihi açık bir bayandı neden senle bu işe kalkıştı
00 Yorumla
6 ayevde yatak odasinda istese cok normal olması gerektiği gibi derim disariya karsi diyosa net ve tartismasiz olarak g. vat haberin olsun
02 Yorumla
Soran6 ayEvde tesettürlü değilim zaten?
- 6 ay
sen gayet normalsin hak veriom kocan problemli
6 aySen başörtülüyken ALLAH'ın emrini yerine getiriyorsun. İnsanların emri, isteği Onun emrinin yerine geçemez. Sen kendin gönül rızasıyla açılmak istersen o başka.
Ona aldırma00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
6 ayDemek mi tarzı sen degislin açık ona hitap eden kıyafetler seven biri senle ilk başta bunu demesi gerekirdi sonradan değiştirmeye çalışması etik değil
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
6 aydeyyusluğu seviyor demek ki. yakında sana şuna şiktirsen ne iy olur diye şakalarda yaparsa o puşt hiç şaşırma.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Öncelikle buna psikolojik olarak hazır mısınız, kendi kararınızı kendinizin vermesi gerekir. Seksi görünmek, ilgi çekmek hoşunuza gider mi?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. Bunların evlenmeden önce konuşulmuş olması gerekmiyor mu?
02 Yorumla
Soran6 ayEvet ama hiç böyle bir konu geçmedi bile
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 ayAnlıyorum da saçma.. Hani evde açıl bana açık l der anlarım da.. Neden dışarı da açılmamı istiyor.. Garip..
Sen ne düşünüyorsun00 Yorumla Ev içinde diyorsa normaldir ama dışarıda açıl diyorsa bencede norma değil hemde hiç
01 Yorumla
Soran6 ayEvde zaten tesettürlü değilim.
Gizli Üye(25-29)6 ayyorumları okudum da herkes sallamış, bekara karı boşamak kolay tabi
bende kapalı biriydim, eşim sürekli açıl dedi
neyse sen istiyor musun bu önemli
02 Yorumla
Soran6 ayAçıldınız mı?
Cevap sahibi6 ayGünaydın, yani bunu burada açık açık yazmak ne kadar doğru bilemedim, çünkü farklı konularda var
6 ayAllah yardımcın olsun hem çokça yardımcın olsun. Biz insanlara tesettürün güzelliğini anlatmaya çalışıyoruz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Cok karsiyim bu olaya evlendikten sonra acilma. seni olduğu gibi kabullenmiyorsa sen acilirsin ayri konu ama baski cok sacm
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Görücü usulü nde tek sorun bu işte tam tanıyamadan evleniyorsun ama konusarak durumu hal edebilirsin sende düşüncelerini söyle
00 YorumlaSadece tesettürünü mü cıkar dıyor
Yoksa gıyım olarakta mı acık gıyın dıyor07 Yorumla
Soran6 ayİkisi de
Soran6 ayİkisi de dedim ya? Bana elbise gösteriyor fotoğraf böyle çok mini değil ama dizüstü elbise falan. Sana çok yakışır falan diyor.
Soran6 ayBilmiyorum ki
6 aySeni öyle daha çok beğeniyor demekki
Sen ne düşünüyorsun02 Yorumla
Soran6 ayŞu anda beğenmiyor mu beni? Beğenmiyorsa niye evleniyor?
- 6 ay
Hayır beğeniyor tabi ama demekki öyle sana daha çok yakıştırıyor
Gizli Üye(45 üstü)6 aySenin daha güzel olduğunu ve bu güzelliğin ile görmek istiyor.
Mutlu olacaksanız sözünü dinle, yoksa mutsuzluk ikini içinde çekilmez olur.02 Yorumla
Soran6 ayEvet o da öyle diyo çok daha güzel olursun diyor ben karımın güzelliği ile gurur duyarım diyor?
Cevap sahibi6 ayKocana hak veriyorum. Dediği gibi ol.
- Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
6 ayÖyle bir şey yapma o zaman açık birisiyle evlenseydi seni değiştirmeye çalışan biri seni sevemez.
00 Yorumla
6 ayEnteresan normalden gelirmisin konuşalım biraz merak ettim
00 YorumlaYa sakın lafına bakıp açılma. Seni böyle aldı kabul etti. Neyin kafasını yaşıyor pardon?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı.
6 ayKocanız, Kur'an-ı sünneti bilmeyen bir insan olduğu için yani geçmiş olsun.
00 Yorumla
6 ayyani bunun farklı sebepleri olabilir ama bu konuda sen istemediğin sürece sana saygı duymalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. bu evlilik bitme yolunda , kocan yanlış anlama deyyus sanki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Abartmayın bu soruyo sormak bence çok ayıp kocan için mi kapanmıştın umarım trolldsündür
00 Yorumla
6 ayKocan ne ayak neden ister istesede yapmak zorunda değilsin
00 Yorumla
6 ayPeki sen istiyor musun aslında önemli olan bu bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
6 ayGereksiz istek senin tesettürlü olduğunu biliyor du
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayKocanız olmasa bir şey derdim de ayıp olur. İnsan karısını kıskanmaz mı yahu? O senim biricik kadının senin mahremin, özelin her şeyin
01 Yorumla
Soran6 ayKıskanmıyor demedim ki çok kıskanç hatta. Telefonda arkadaşımla konuşuyorum (kız arkadaşım) kim o niye aramış sesini duyayım vs beni darlıyor. Bi garip yani üf.
6 ayGörücü usulü tombala gibidir çekersin çıkar
Ne çıkarsa odur
İşine gelmiyor ise boşan00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayKapalı sevgilim, eşim olsa da dünyaları ona versem diyen ben, bulmuş da açıl diyen başkaları... hayat garip ya
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. çok da dindar değilsen şimdilik düşünmüyorum ileride ne olur bilinmez diyerek oyala
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
6 ayİlginç bir durum cevremde eşi kapali olupta acilip sacilanlari cok görmeye basladim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayEvin içinde açıl sende
Sen beni bu şekilde kabul ettim böyleyim dersin ona
02 Yorumla
Soran6 ayEvin içinde başbaşayken tesettürlü değilim zaten.
Cevap sahibi6 ayDışarda günah vs dersin
Ne diyor öyle diyince
Gizli Üye(18-24)6 aySende kocanla alışverişe git derin dekolteli kiyafetler seç bunları giyicem hem erkekler bana bakip bosalsinlar de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayKocanın yanında açıksın ailenin yanında açıksın kocanın gvt damarlarına kurban etme kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayMini etek de giy gobegi acik gez kocan bunumu istiyor
00 Yorumla
6 ayÖnemli olan senin istediğin sen istemiyorsan acılma
He eger cok baskı yapıyorsa da şnadına aşırı acıl ki pişman olsun06 Yorumla
Soran6 ayBilmiyorum
- 6 ay
Kocana şöyle ne kadar acılmamı istiyoesın örnek göster sana mı tamamem açılım yoksa dısarıda mı da aynı olim die ben böyle mutluyum de sana özel olmak istiyorum de istersen dertleselim
Soran6 ayBana elbise falan gösteriyor bunu alsam giyer misin sana çok yakışır diyor. Gösterdiği elbise de dizüstü çiçekli elbise tek parça. Dekoltesi yok ama bacakları falan açık?
- 6 ay
Peki sen o elbise hakkımda ki düşüncen ne giyinit misin istrtsen uzun uzun konusalım
Soran6 ayBilmiyorum kafam karışık ya.
- 6 ay
Ben teklifimi yaptım uzun konuşmak istersen yazarsın
6 ayKocan senin kendini teşhir etmeni istiyor ileri ki aşamalar da kocan seni paylaşmak istediğini söyleyecek
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayHalbuki kapalı daha hoş görülüyosundur eminim. Ama işte evlilik sonrası belirtmesi kötü
00 Yorumla
6 ayGmürücü usulü ne bekliyorsun ki tanımaya başladın işte
00 Yorumla
6 ayTesettur guzel birsey seni alan kisi boyle kabul edip almissa sonradan acil demesi sacmalik
00 Yorumla
6 aySenin fantezi giyinmeni istiyor yatakta nasılsın
00 Yorumla
6 ayKendini nasil rahat hissediyorsan oyle ol bence
00 Yorumla
6 ayYanı acılmanı ıstiyorsa acıl sonra Baska kadınlara gider kocan
00 Yorumla
6 ayYani evlilikten önce görüşürken de mi açıl diyordu
01 Yorumla
Soran6 ayHayır
6 ayEvde acılsan sadece olmuyo mu
06 Yorumla- 6 ay
Napıcan işte herkese göstermek istiyor karısını
- 6 ay
@Meraklıbiri_işte evet sacmalık bencede
- 6 ay
Değil mi
- 6 ay
@Meraklıbiri_işte evet askm
Soran6 ayEvde zaten tesettürlü değilim.
- 6 ay
E daha ne
6 ayAçılma sakın ama evde güzel şeyler giy
02 Yorumla
Soran6 ayEvde tesettürlü değilim zaten. Pasaklı da değilim yani evde kocama karşı bakımıma giyimime özen gösteririm. Ama illa dışarıda da açık çok daha güzel olursun diyor?
- 6 ay
Açılma dışarda evde olabilir de
Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı. Sebebini sorduğun da ne dedi?
07 Yorumla
Soran6 aySana daha çok yakışır diyor
Soran6 ayBilmiyorum
Soran6 ayGözü dışarı kayar mı yapmazsam?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
6 ayAçılırsann daha güzel olacağını düşünüyor sanrm
04 Yorumla
Soran6 ayEvet öyle diyor? Beğenmiyor mu beni?
- 6 ay
Beğeniyor tabi ki ama sanrm ailesi açık o yüzden göz alışkanlığı olarak kapalı çok aşina degil
Soran6 ayHayır annesi ve bir ablası tesettürlü.
- 6 ay
Hmm o zamsn seni direkt açık istiyor ama kapalı ikende emin ol beğeniyordur
Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı. Açılmak istemediğini söyledin mi
00 Yorumlaİlişkide daha baskın olmanı isityo bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı. Cuckolda zemin hazırlıyor
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem