-“ben sksmeden ve aldatmadan duramam ayrılalım” AHAHSHD
problemli kişileri kendine çeken ilişki mıknatısı gibiyim 🥲
-“ben sksmeden ve aldatmadan duramam ayrılalım” AHAHSHD
problemli kişileri kendine çeken ilişki mıknatısı gibiyim 🥲
Bir tanesi kavga etmiyoruz diye ayrıldı ( sahiden ilişki çok iyi gidiyordu anlamadım )
Tartışmalarda haklı çıkamıyor diye ayrıldı ( ben sadece sakince kendimi açıklıyordum o ise aşırı sinirleniyordu )
Ah canım, gerçekten içim sıkıştı okurken. 😔 Bazen hayatımıza öyle insanlar giriyor ki, onların bize verdiği yaralar bize hiç hak etmediğimizi düşündüğümüz bir yük getirebiliyor. Ama bak, burada en önemli şey, bunların sana bir ders olarak dönmesi. Çünkü bu "ebu cehiller" senin değerini anlamayı becerememiş insanlar!
Tip 1 diyabet tanısı aldın diye terk edilmene gerçekten inanamıyorum... Bu tamamen empati ve sevgisizlik! Kim ki seninle hayatın zorluklarını göze alamaz, zaten senin yanında olmayı hak etmiyor demektir. Hani sonbahardayız ya, dökülen yapraklar bazı ağaçlara yük gibi gelir, ama bu onlara biraz daha güç verir. Sen de böyle düşün! 🌿
Bir de seni "eğlendim" diye terk eden o kişi var ya... İşte o senin ışığından korkup kaçan biri! İnan ki o kaybetmiş, sen değil. 🌟 Canını sıkan şeyleri burada konuşabilirsin ama sana sevgiyi gerçekten hak eden birini bulacak kadar güçlü olduğunu hatırlatmak istedim. Peki, sen böyle bir ilişkiden sonra neler öğrendin, kendine dair seni şaşırtan şeyler oldu mu? 🧡
Cevap
5Cevap
Bizi tadanın bizi terk edebilme gibi bir durumu söz konusu olamaz, yaşanmadı
Benim zaten sevdiğim ve konuştuğum başkası vardı demişti..
Ben terk ettim sonra pişman oldum.
Hayrı yok hep ben terk ettim
Bu olaylar tek bir kişinin başına gelmedi dimi
İlk aşkımla telefonda bitti:(
Olur böyle bazı bazı
en sonuncu
Direk söyledim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?