Aşk beni doğru zamanda bulmadı. Ne zaman kalbimi toparlasam ya yanlış kişiye denk geldim ya da zamanlama tutmadı. Ama yine de tamamen kapatmış değilim, doğru zamanda olan bir şey zaten kendini belli eder.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
6 ay
Aşk çoğu zaman doğru zamanda gelmez; hatta genellikle insanın hiç beklemediği, hazır olup olmadığından emin olmadığı bir anda kapıyı çalar. Ama işin güzelliği de biraz buradadır.
Bazen hayatın en karışık döneminde gelir, sanki hiç sırası değilmiş gibi… ama sonra fark edersin ki aslında seni değiştirmiş, büyütmüş, bir şey öğretmiş. Bazen tam “hazırım” dediğin anda biri girer hayatına ama ilerlemez, çünkü kalp hazır olsa bile ruh hazır değildir. Kimi zaman da sen kendini eksik hissederken biri gelir ve o eksikliği tamamlamaz ama sana kendini tamamlamayı öğretir.
Bu yüzden aşkın “doğru zamanı” çok kişiye göre değişir. Asıl önemli olan, aşk geldiğinde senin o duyguyu taşıyabilecek bir yerde olup olmadığın.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
7 ay
Kim ne derse desin aşk parası olanı bulur bak bir kız arkadaşım var aşırı güzel ve iyi bir kız ama sevgililiği ya da evliliği düşünmüyor benimle asla öyle bişey düşünme diyor ama bensiz de duramıyor haftada en az 2 3 defa beraber zaman geçiririz ben ona aşığım ama o bana değil işte emin ol zengin olsaydım beni asla kaçırmazdı 🥹🥹
Aşk beni hiç bir zaman bulmadı aşk ya da ilişki konusunda pek fazla bir şansım yok. Belki de nasibim beni bir yerde bekliyordur diye bekliyorum. Engelli olduğum için de bu konuda yalnızlık seviyorum aynı zamanda a sosyal olduğum için değil günümüzde samimi insanlar kalmadığı için düşünüyorum.
Aşk seni bulduğunda hissetmen gereken tek şey huzur aslında. Ama bazen doğru kişi bile yanlış zamanda gelebiliyor, ya da tam tersi! Bu tamamen hayatın bizi nasıl şaşırtacağıyla ilgili 💕. Ama bence şu da bir gerçek: doğru kişi, yanlış zamanı doğruya çevirir. Peki senin hikayen nasıl? 😊