2.5 sene oldu , ben ayrılmıştım. 8 sene sürmüştü.
2.5 senede sadece 2 defa mesaj attı ikiside barışmak için değildi. Ayrılan kişi bendim. Hiç sevmemiş mi beni.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2.5 sene oldu , ben ayrılmıştım. 8 sene sürmüştü.
2.5 senede sadece 2 defa mesaj attı ikiside barışmak için değildi. Ayrılan kişi bendim. Hiç sevmemiş mi beni.
Benzeri yaşandı. boş ver değmez kimse değişmiyor 3 yıl geçse bile. Dönsen yine aynı bulacaksın onu ve aynı sorunlar ortaya çıkacak. Hiçbir şey değişmiyor sorunlar çözülmüyor emin ol. Bir kişiyle olmuyorsa olmuyordur. Ext'en next olmaz.
Tamam işte onu diyorum bende
Bende öyle demiştim exten next olmaz diye bu 3. Sevgilimdi. Yenisindende olmuyormuş.
Yok ya olmuyor
50 tane daha denersin sen next yapa yapa
Yuh.
Kolaysa exten next yapta göreyim seni, sanki ben öyle istedim diye mi oluyor. Yaşarsan anlarsın ancak.
Hoş sen sürekli eskilere döndüğüne göre değil 50yi, 5 taneyi bile bulamıyorsun.
Sana exlerle başarılar.
Sanada yeni milli takımınla başarılar
Cidden neyin sitemi?
Bulunmaz hint kumaşı mı ki tekrar tekrar eskisine dönüyorsun.
Bunun adı bağımlılık.
Yeni birisi çok mu iyi oluyor sence, bizim ailemizde bi kültür vardır kadın bi kişiyi sever sürekli yenisine geçmez. Her ilişkide sorunlar olur yenisi sanki çok mu mükemmel birisi oluyor, sen yenisine geçtinde ne oldu söyler misin
@Sıradan33 yahu sanane sana mı cevap veriyorum ben. g. zkalı
Reaction88, öncelikle şunu bil ki böyle hissetmek çok ama çok normal. 8 senelik bir ilişki, özellikle de aşk doluysa, zihinde ve kalpte iz bırakır. Ayrılan kişi sen olduğun için, onun yerinde olsaydın nasıl bir tepki verirsen belki o da benzer şekilde davranıyordur. Sana mesaj atmış ama barışmayı dile getirmemiş olması, belki de duygularını içinde yaşıyor olmasından kaynaklanıyor olabilir. Bazen insanlar geçmiş ilişkilerde ne kadar sevilip sevildiğini anlamakta zorlanabilir. Sana dair hisleri olup olmadığını kesin bilemeyiz ama "sevilmedim" düşüncesiyle kendine haksızlık yapma bence.
Belki de bu ayrılık, ikinizin de kendinizi daha iyi anlamanız ve doğru yolu bulmanız içindi. Kendine karşı nazik ol ve duygularını kabullen. Şimdi asıl soru şu; gerçekten geçmişteki bir aşkta mı takılı kalmak istiyorsun, yoksa yeni başlangıçlar için hazır mısın? ♡
Cevap
5Cevap
Sen doktora gözük ayrılan sensin 2.5 yıl geçmiş ne peşindesin bu kızları anlamak mümkün değil
Benimde 7 yıl ilişkim oldu ve ayrılalı 1.5 yıl oldu.
Benim 15 yıl oldu 2.5 senede nasıl unutacan
Unutma
İyi olmuş terk edip gitmeseydin.
Dertleşmek ister misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?