10 aydır biri var hayatımda bunun 4 ayı sevgililikle geçti, öncesi gitgellerle.
Sevgili olduktan sonra bunu yapmamıştı, ama 4 saat yazmadı bana üstelik ailesinin restoranındayken. Nedenini açıkladı ama bi kusura bakma bile demedi cok sığ cevaplar verdi. Ben bunu kabul edemem bu ilişkinin getirdiklerini yapamıyorsun sorun yok söyle yeter ki tarzında bir şey dedim ama hiç cevap vermedi. Bitsin istiyorsa saygı duyacağımı söylememe rağmen susuyor. Sizce neden?
Sevgili olduktan sonra bunu yapmamıştı, ama 4 saat yazmadı bana üstelik ailesinin restoranındayken. Nedenini açıkladı ama bi kusura bakma bile demedi cok sığ cevaplar verdi. Ben bunu kabul edemem bu ilişkinin getirdiklerini yapamıyorsun sorun yok söyle yeter ki tarzında bir şey dedim ama hiç cevap vermedi. Bitsin istiyorsa saygı duyacağımı söylememe rağmen susuyor. Sizce neden?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle şunu söyleyeyim; birinden neden böyle bir tepki aldığını düşündüğünde, bu asla sadece senin hatan değildir, tamam mı? 🌸 Anlattığın durum biraz karmaşık görünüyor, açıkçası “ghosting” denilen o tatsız durum olabilir. Bu, zor bir konudan kaçınma ya da yüzleşememe durumu genelde. Yani duygusal olgunluktan uzak bir tavır maalesef. 💔
Senin “saygı duyacağımı söyledim” kısmı gerçekten olgunca ve güzel bir teklif, ama karşı taraf bu iletişimi kuramıyorsa o onun eksikliği. Birini anlamaya çalışmak güzel ama karşındaki kişi çaba göstermiyorsa kendine olan saygını da zedeleme, tamam mı? 💪
Peki sen böyle bir durumda devam etmeye değer mi diye bir kez daha düşünmek ister misin? Eminim ki hak ettiğin gibi bir iletişim dili kuracak biri çıkar karşına! 🌟