Geçmişim yüzünden benden ayrıldı?

Ben selin. Tam 2 senedir süren birlikteliğimiz var. Bütün ailesiyle tanışıyorum, benim ailem de onu biliyor. Geleceğimizi birbirimize göre şekillendirmeye çalışırdık yani evliliğe dair düşüncelerimiz vardı. Kesinlikle aşk olduğunu düşünürdüm. Geçmişimde benim yaptığım şeylerden dolayı ki bu şeyleri hata olarak nitelendirmek istiyorum çünkü ben onunla tanıştım tanışalı geçmişimden tamamen uzak farklı bir hayat yaşıyorum. Kendimi çok değiştirdim ve geçmişi tamamen silmeye karar verdim. Harika ilerliyorum asla bir yanlış yapmadan, ve geçmişi hatırladığımda ben bunları nasıl yaptım diyip gerçekten çok utanıyorum. Ama sevgilim geçmişimin karşısında çıkmasından korkuyormuş. Beni biri tanır da hakkımda ona bir şey söyler diye endişeleniyormuş. Bir yere kadar haklı evet, ama benden nasıl bir destek bekliyor ki. Geçmişim dediğim de (30 yaşındaki biriyle flörtleşmem 22 yaşındayım) (ilk cinsel birlikteliğimin o olmaması) ve bunu en başından beri biliyordu zaten kabul ederek başladık ilişkiye ve hepsi ondan önce oldu. İlişki içerisinde iken asla ihanet etmedim kimseye farklı gözle bakmadım yanlış yapmadım ama o , beni aldattı farklı gözlerle de baktı başkalarına, eski sevgilisiyle cinsel videolarını bile saklamıştı ilişkinin taa en başında. O ilişkimiz varken her şeyi yaptı ve ben hepsine eyvallah dedim de o neden geçmişten çıkamayıp beni suçlayıp duruyor.

Geçmişim yüzünden benden ayrıldı?